Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

canım ne çok çalışmışsın vala senin yerinde olsaydım ölmüştüm akşama:) kolay deil bide çocuk olsa evlerimizi bok götürürdü ahahhahah öle oluyomuş arkadaş anlatmıştı banada ehheee

kuzularrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr sütlü tatı yedimmm sizce akşama zehirlenirm,yim balık yiycemde
canım balık tazeyse birseycik olmasss korkma

oohhh ev hatunu olunca temizlik yapıyo valla ne güzelll onu hallettim derken baska yönlere kacıyo kuzumm valla türkceyi nereye cekersen oraya gidiyo.h.g bu arada basak yok bayadır özledim kuzumuda dolunayımda dişciye gitti dolgusu düsmüs sanırsam

kuzum bu neki yaaa ooo benim yoğun günümü görmemişin sen bu sıradan bir günn benim içinnn
çocuk olsa o uyur ben iş yaparım belki yorgunluktan zayıflarım accıkkk tabi bu zamandaki gibi temiz olmaz ama pis te olmaz herhaldee

canım üzülme doktorum heray yumurta olmaz demişti bana kıyamam sana bennnn yine şükür de bak ben bu ay 29unda adet olursam ameliyat olcam myomlardan, ya benim yerimde olsaydın kuzumm

Allah yardımcın olsun canım benim. yumurta tembelliği olduğu için yumurtam hiç büyümüyo

kısmet bu işler canım yaa allah ol dedimi neler oluyo walla...hiç umudunu kaybetme vede üzme kendini...kendimize yapıoruz sadece çünkü..

elimde değil üzülüyorum çok. çok istiyorum belkide o yüzden olmuyo

doktormu söyledi yumurtlama yok dieee.hiçmi yokmuşş yada avrsadsa kaç milim.benim bi arkadaşımınki doktor bu ay boşuna bekleme olmaz demişti o ay gebe kaldı

evet canım doktor kontrolünde hamile kalmaya çalışıyorum. klomene rağmen yumurtlama günümde 12 mm di ve büyümesi durmuş dedi doktor. geçen ay da öyle olmuştu. doktor olmaz diye bişey yok ama çok çok küçük bir ihtimal dedi

hoş geldin cnm iyiki geldin safalar getirdin. çok bağra basılası bişeye benziyosun sen:130:
hoşgeldin bizim topiğin başkanı başakss o girsin ekler seni bugün herkes kaçtı 1 saat önce görcektin burayı
yok annem beni başkan yapma. topik kurulu başkanı var ama o başka bi bünye arada gelir bilgilendirir.
hepimiz aynıyız burda herşey başkan olabilir uyarı yapar bilgi verir

burdaki kızlar çok sıcaklar seni de kucaklayıverirler hemencecik

kızlar bu arada gözde benim topiğimin en kıymetlisi değerini bilin artık burada olacak başakkkkkkkkkk duy sesimi oluummm
duyduk karı ne baaaarıyon.

hatun sexy birine benziyo

onu halletim ne kızz hııı hııııı

çok sexydir benim kankam bilemiyorum yaniiiii

Son düzenleme:
vaaaaaaaaaayyyyyyyyyy myhosunda kankası varmışşşşşşş

o konuda hallettim zaten rahatça çekebilirsin kuzummmm
boşver başakı yaaa
bunu okuyunca bana nler yazcak kimbilirrrrr....
evet okudum geçmişii üzütüden düşmüştürr dolguda dayanamadı dolunayı dramına dün kırmsı kart yedi de...

canım ümitsizlige kapılma hic belli olmaz bu işler allah ol derse doktora brsey demek düsmez kuzum sıkma canını insallah gelmez kırmızıların pozitif düsünelim hersey pozitif olsun arkadaslar umudumuzu yitirmeyelim hiç bir zaman

tamam kanka o zaman bundan sonra sen yokken sana iftira atarım ben. seni hatırlamış oluruk

tatlım o meftun değil mefta mefta

canım balık tazeyse birseycik olmasss korkma
antepte taze balık ne gezer

allahtan ümit kesilmez sende kilo problemi varmı??

ah ah inşallah canım benim. o kadar çok istiyorum ki. keşke olsa

neeeeeyyyyy koca uyumamış seni beklemiş.
sen de eve gelince onu mu halettinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…