sabak yogundum yazıyım şimdik:
8,30 kaltım evi topladım süpürdüm
9,30 eşim geldi işten kahvaltı yaptık ,çay içtik
11,00 hamile bi eltim var ona koltuk silmeye gittim makinemi götürdüm
13,30 da eve geldim eşim uyumamış beni beklemiş
onu hallettim mutfağı topladım vs vs iştee geldimm
yrn gelmezsem bilkiii meftun olumuşummmm
canım balık tazeyse birseycik olmasss korkmakuzularrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr sütlü tatı yedimmm sizce akşama zehirlenirm,yim balık yiycemde
canım ne çok çalışmışsın vala senin yerinde olsaydım ölmüştüm akşama:) kolay deil bide çocuk olsa evlerimizi bok götürürdü ahahhahah öle oluyomuş arkadaş anlatmıştı banada ehheee
canım üzülme doktorum heray yumurta olmaz demişti bana kıyamam sana bennnnyine şükür de bak ben bu ay 29unda adet olursam ameliyat olcam myomlardan, ya benim yerimde olsaydın kuzumm
kısmet bu işler canım yaa allah ol dedimi neler oluyo walla...hiç umudunu kaybetme vede üzme kendini...kendimize yapıoruz sadece çünkü..
doktormu söyledi yumurtlama yok dieee.hiçmi yokmuşş yada avrsadsa kaç milim.benim bi arkadaşımınki doktor bu ay boşuna bekleme olmaz demişti o ay gebe kaldı
hoş geldin cnm iyiki geldin safalar getirdin. çok bağra basılası bişeye benziyosun sen:130:Merhaba kızlarrrrr Neşeciğimi takıp ede ede buldum burayı neler yapıyorsun kız sen buralarda
E hadi lıstenıze benıde ekleyın Yaş 25 11 aylık evliyim veeee 2 aydır çalışmalara başladık ayrıca çalışıyormda
yok annem beni başkan yapma.hoşgeldin bizim topiğin başkanı başakss o girsin ekler seni bugün herkes kaçtı 1 saat önce görcektin burayı
duyduk karı ne baaaarıyon.
burdaki kızlar çok sıcaklar seni de kucaklayıverirler hemencecik
kızlar bu arada gözde benim topiğimin en kıymetlisi değerini bilin artık burada olacak başakkkkkkkkkk duy sesimi oluummm
hoş geldin cnm iyiki geldin safalar getirdin. çok bağra basılası bişeye benziyosun sen:130:
yok annem beni başkan yapma.topik kurulu başkanı var ama o başka bi bünye arada gelir bilgilendirir.
hepimiz aynıyız burda herşey başkan olabilir uyarı yapar bilgi verir
duyduk karı ne baaaarıyon.
hatun sexy birine benziyo
vaaaaaaaaaayyyyyyyyyy myhosunda kankası varmışşşşşşşiyi gidiyo canım yaaa bilindiği gibi işte iş ev ev iş bi de siz okadar yok bi değişiklik kış gelince monotona bağlanıyo hayat yaz gelse etraf yeşerse kuşlar cıvıldasa arılar vızıldasa güneş açsa biz kocacıkla tatile gitsekkk ohh beee işte hayat
bir gün senle ev karısı olacazz kankaaa veletlerimize bakacak sümüklerini silecezzz olacak bir gün olacak
oohhh ev hatunu olunca temizlik yapıyo valla ne güzelll onu hallettim derken baska yönlere kacıyo kuzumm valla türkceyi nereye cekersen oraya gidiyo.h.g bu arada basak yok bayadır özledim kuzumuda dolunayımda dişciye gitti dolgusu düsmüs sanırsam
Allah yardımcın olsun canım benim. yumurta tembelliği olduğu için yumurtam hiç büyümüyo
elimde değil üzülüyorum çok. çok istiyorum belkide o yüzden olmuyo
evet canım doktor kontrolünde hamile kalmaya çalışıyorum. klomene rağmen yumurtlama günümde 12 mm di ve büyümesi durmuş dedi doktor. geçen ay da öyle olmuştu. doktor olmaz diye bişey yok ama çok çok küçük bir ihtimal dedi
benn geldim bennn bi dişim eksik geldimm benide alırmısınız aranıza:125:
tamam kanka o zaman bundan sonra sen yokken sana iftira atarım ben. seni hatırlamış olurukolum naptınız siz yaaa dedikoduya bakkk
açın gözlerinizide iyi okuyunnn bakalım ne yazıyoo
karacalın anlattıklarına ek olarak dolunaya didimkiiii:sen intihar etme karacal sende kocakarı ol
aaa yanlış anlayıcılarrr kadını intihardan kurtardım siz didiştiler diyonuzzz
açıklıyım dedimmm
bu arada dedikodu da olsa beni haturlamanız hoşuma gittiiii
tatlım o meftun değil mefta mefta
antepte taze balık ne gezercanım balık tazeyse birseycik olmasss korkma
Allah yardımcın olsun canım benim. yumurta tembelliği olduğu için yumurtam hiç büyümüyo
elimde değil üzülüyorum çok. çok istiyorum belkide o yüzden olmuyo
evet canım doktor kontrolünde hamile kalmaya çalışıyorum. klomene rağmen yumurtlama günümde 12 mm di ve büyümesi durmuş dedi doktor. geçen ay da öyle olmuştu. doktor olmaz diye bişey yok ama çok çok küçük bir ihtimal dedi
canım ümitsizlige kapılma hic belli olmaz bu işler allah ol derse doktora brsey demek düsmez kuzum sıkma canını insallah gelmez kırmızıların pozitif düsünelim hersey pozitif olsun arkadaslar umudumuzu yitirmeyelim hiç bir zaman
neeeeeyyyyy koca uyumamış seni beklemiş.sabak yogundum yazıyım şimdik:
tamam kanka o zaman bundan sonra sen yokken sana iftira atarım ben. seni hatırlamış oluruk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?