tamam kanka o zaman bundan sonra sen yokken sana iftira atarım ben. seni hatırlamış oluruk
allahtan ümit kesilmez sende kilo problemi varmı??
tek dişin eksik mibenn geldim bennn bi dişim eksik geldimm benide alırmısınız aranıza:125:
benn geldim bennn bi dişim eksik geldimm benide alırmısınız aranıza:125:
vaaaaaaaaaayyyyyyyyyy myhosunda kankası varmışşşşşşş
ayıp ettin kanka boşver başak ı ha hain düzenbaz fettan karıo konuda hallettim zaten rahatça çekebilirsin kuzummmm
boşver başakı yaaa
bunu okuyunca bana nler yazcak kimbilirrrrr....
evet okudum geçmişii üzütüden düşmüştürr dolguda dayanamadı dolunayı dramına dün kırmsı kart yedi de...
tek dişin eksik mi
o zaman alamayık aramıza kusura bakma burda herkesin tam 32 dişi var
hoş buldum annem işlerim vardı geleemdim yaaaaaaaaaaa öslemişim sizi kuzucuklarımhoşgeldin başakcım nasılsın hayatımm
neeeeeyyyyy koca uyumamış seni beklemiş.
sen de eve gelince onu mu halettinn
h.g canım cok geçmiş olsun biz seni her halinle kabul ettik kuzumm he bir eksik he bir fazla kuzum benimmm balımmmbenn geldim bennn bi dişim eksik geldimm benide alırmısınız aranıza:125:
seksi hatunum benimmm nerelerdesin sen heeehoş geldin cnm iyiki geldin safalar getirdin. çok bağra basılası bişeye benziyosun sen:130:
yok annem beni başkan yapma.topik kurulu başkanı var ama o başka bi bünye arada gelir bilgilendirir.
hepimiz aynıyız burda herşey başkan olabilir uyarı yapar bilgi verir
duyduk karı ne baaaarıyon.
hatun sexy birine benziyo
o konuda hallettim zaten rahatça çekebilirsin kuzummmm
boşver başakı yaaa
bunu okuyunca bana nler yazcak kimbilirrrrr....
evet okudum geçmişii üzütüden düşmüştürr dolguda dayanamadı dolunayı dramına dün kırmsı kart yedi de...
neyse sen yaşlısın zaten olmaması normal 35 yaş üstüne hak tanıyozvalla benim yok 3 eksik beni liste dışımı bırakacaksınız şimdi
tek dişin eksik mi
okuyamadıkki zati................................bu mesajı okumamış sayınn...........................
benimde eksik yirmilik dişlerimin daha 1 tanesi çıktı 29 dişim var nolcek şimdikktek dişin eksik mi
ayıp ettin kanka boşver başak ı ha hain düzenbaz fettan karı
işim mi osenin işin o zaten tospaaa
hoş buldum annem işlerim vardı geleemdim yaaaaaaaaaaa öslemişim sizi kuzucuklarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?