Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

uzun suredir 61 deyim . Vermeye calismqm lazım bi ay sobra sonra düğün var.. mecbur zayifliycam baskq carem yok :)))))

Saolun kizlar biraz sakinlestim soku atlattim sanirim
Evet annem gelseydi bana destek olurdu
Kaynanamgilin umrunda değil9 ayi tek basima ggeçirdim
İnsan manevi destek bekliyor yok
EEşinden allah binlere razi olsun oda olmasa napardim
Bugünde nst var saat 8 de dua edin

I sevincimGeldinmi ? hastanede
insqllah guzel hab e rlerl
egelirsin

Dunden beri kk da servis bqkimi vardi giremedim siEde mi aynisinioldu

Deluu karii ne agliyon bugun mutlu musmutlu gunnnn gullll ben gunn cok gulll senelerdir hayalini kurdugun gun geldi Rabbim sikintilarin ardindan ferahligi verdi...saglicakla al kucagina fotolari bekliyoruzzzz cokkk cokkk guzel bir gun bugun dunyaya bir melek daha tesrif edecek :))))))

Sevincccc catliycam meraktannn ayy napiosun acaba...hadi iyi haberlerle gel artik topikimiz senlensinnn....cok heyecan yaptim yasin okuduk insallah sorunsuz atlatmissindir...kendini toparlar toparlamaz en acilinden foto beklioz...ayyy naptin acaba simdi emdiydi emmediydi ne tatli telaslar icine girecen inşallah

ayyyy sewincccc
Kiyamam sana

Allahim yardimcin olsun nn
Tüyleri m diken diken oldu
Cok heyecanlandim
seni tahmin bile edemiyirum ben burdq bu kadar mutluyken :)))

miraccc dogmusss nasil guzel bir bebekkk masallahhhh darisi bize insallahhh ayyy cok mutluyum..kardesi face inde paylasmis sevincle konusamadim henuz sanirim daha kendine gelmedi...cok mutluyum yaaa

Ayy. Bafs super bi haber bu.
cok sevindimm yaaaa
Maşallah sevince ve ve MIRAC'A Tabiki...
Allahim sen ne buyuksun...darisi isteyen bekleyen herkese inşallah....

ALLLAH ımmmmmmmmmmmm sevinççççççç doğurmuşmu ayyyyy biz hesap yaparken miraç aniden geldiii RABBİM sen ne büyüksünnnnn

ayyyyyyyyyyyyy şoklardayım tüylerim diken diken olduuuuuuuuuu ,dün kk da bakım var diye giremedim bugünde annemi yeni getirdik hastaneden bir sevinçe bakim dedimmmmmmmmmmmmmmm

anammmmmmmmmmmmmmmmmne göreyimmmm

gözünüz aydın kuzum geçmiş olsun ALLAH analı babalı sağlıkla büyütsünnnnnnn

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy sevinççç doğurduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

miraç geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

sevinç nasıl acaba iyimiiii,miraçta ikiside iyidir inşaallahhhh,ay çok mutlu oldum yaaaa

:124::124::124::124::124::124:

:119::119::119::119:

sevinç doğurduuuuuuuuuuuuuu eyyyy topik ahalisiii miraççç geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

kızlarrr musmutlu haberlerle geldimmm sevinçte bebekte çok iyiymiş kardeşiyle konuştum artık sevincimin kendini toplayıp topiğe gelmesini heyecanla bekleyeceğiz eee tabi güzelce duygularını ve doğum hikayesinide yazsın dimi amaaa :118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:

aAaayyyy cok guzel haberler Bafs sagol tatlimmmm
Kizlar sanki Ben dogurdummm :)))) o kadar mutluyum yani .

Rabbim anali babali büyütmeyi nasip etsin

Hayirli saglikli guzel guzEl bir omru olsun insallah aminnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…