Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

sen çoktan doğurdun ama ben anca cevap yazabiliyorum

boyum 1.43 yani benim içinde o kilo fazla oluyor 42 bedenim düşün kalçalarım geniş

yok canım acıtıyor ama rahim filminin yanında acı bile sayılmaz

Nazommm nasilsin kuzum?

iyiyim canım dün deli oldum kk ye giremedim bugünde anca fırsat buldum
bugün doktora gittim 2 yumurta var biri 11 mlm biride 13 olmuş
cumartesi yine çağırdı ne olur ne olmaz diye daha önce erken yumurtam çatladığı için
pazarteside gidecem:18:

Kizlarrrr doğuma gifiyom suyu kalmamis dua edin nolur:18:

13:15 dogiruyom kizlarrrrrrr

ay sevinç ne yapcam derken korkuyla heyacan derken miraç bey dünyaya teşrif etti bile
hoşgeldi inşallahdauzun hoş bi yaşam sürer hayırlısıyla

Ayy. Bafs super bi haber bu.
cok sevindimm yaaaa
Maşallah sevince ve ve MIRAC'A Tabiki...
Allahim sen ne buyuksun...darisi isteyen bekleyen herkese inşallah....

ammmmmmmmmmmmmmmiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnn

vay be .. guzel ve taze anne sevincim
Şimdi Mirac efendi emiyordurr heralde
Ayyyy cok merak ediyorimmm seni
miraci ve hikaye ni zi :)))))

Nazemgeni4533921]sen çoktan doğurdun ama ben anca cevap yazabiliyorum

boyum 1.43 yani benim içinde o kilo fazla oluyor 42 bedenim düşün kalçalarım geniş

yok canım acıtıyor ama rahim filminin yanında acı bile sayılmaz

iyiyim canım dün deli oldum kk ye giremedim bugünde anca fırsat buldum
bugün doktora gittim 2 yumurta var biri 11 mlm biride 13 olmuş
cumartesi yine çağırdı ne olur ne olmaz diye daha önce erken yumurtam çatladığı için
pazarteside gidecem:18:

ay sevinç ne yapcam derken korkuyla heyacan derken miraç bey dünyaya teşrif etti bile
hoşgeldi inşallahdauzun hoş bi yaşam sürer hayırlısıyla

ammmmmmmmmmmmmmmiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnn[/QUOTE]

Yemegin salcalisi kadinin ..... :)))) yani genis olmasi iyidir :)

dun bende kk ya giremedimmmm sinir oldum

kac cm olmasi lazim Yumurtalarin????
Inşallah ikiz olur nazom 💞💞💞💞💜💙💙💙💙😍

sevinç doğurmuş mu kızlar çok sevindim Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun inşallah

Kizlar çok saolun Allah razi olsun
Spinal anestezi oldum iyi geçti şükür
Ameliyat aninda tek tek isminizle dua ettim
Sara esnada dua ettim cnm
Nazo beydagli begum ferhan biricik umudum tek tek saydim
Seray sagsalim kavuş dedim
Allahim herkese nasip etsin
Sonra detaylı anlatirim maceramizi
3150 gr doğdu 52 cm

👪👪👪👪👪👪👪👪👪👪👪👪👪👪👪👪👪👪👪👪👪👪👪👪👪👪👪👪👪👪👪👪👪👪👪👪👪👪👪👪👪👪😼😼
41 kere maşallah kuzum ikinizede
dualarin kabul olsun insallah
Rabbim bebenle sana ve tum ailene mutluluj ve hayirli bi omur versin insallah.
Heyecanla bekliyorum maceranizi okumayiiiiii.. :)))))))
Bizi habersiz birakma ikinizide öpüyorum💋💋💋💋💋💋💋👪

oo sevinç Allah analı babalı sağlıklı huzurlu büyütmek nasip etsin Allah bizlerede versin inş.bebişi bizim yerimizede kokla mis gibi kokar şimdi o

sevinççççççç çok mutluyum senin adına tekrar gözünüzaydın iyi olmanıza çok sevindim canım....

bizide unutmammışsın sağol ALLAH razı olsun..

merakla neler yazacağını bekliyorummmmm

dün bayağı kutladımm miraçın gelişini

hadi hayırlısı nazommm,inşaallah senin güzel haberlerinide alırız yakında,yumurtanın milimi iyi dimi kaç mm olması gerekiyordu kafam karıştı:44:

benim profil resmime ne oldu görünmüyor:44:
kk sabote etmiş olabilirrr

sevinç doğurmuş mu kızlar çok sevindim Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun inşallah

ewet saracım sewinç doğurduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Günaydın hayirli cumalar herkese
Rabbim heimizin dualarini kabul eylesin
Sewinc yok acilisi yapamadı

o istee miraci kokluyo
Allahim yA Rabbim ne büyüksun

Beydaglim Nasılsın kuzum
Insalllah sen ve nazomun haberlerinide alicaz boyle

Hayirli cumalarr..moralim bozuk benim icinde dua edin gecen ay 16 adet olmustum bu ay hala olmadim korunuyorum bi ihtimal dedim baktm gebelikte yok..adetlerim son zamanlarda azalmisti zaten bu ay gelmeyince panik oldum pazartesi doktora gidecegim cok uzgunum neden boyle oldu yaaaa (...32 33 gunde oluyordum en gec bugun 34 . Gun(((((((

canim bozmq moralini stresden geciyorki bEnde senij gibi 34 35 gynde bir oluyorum
Tek neden stresdr bence . Doktor tarlusqn miydi neydi ilacin ismi ondan verir istersen adet söktürücü. . Dualarim seninle canim.

canim bozmq moralini stresden geciyorki bEnde senij gibi 34 35 gynde bir oluyorum
Tek neden stresdr bence . Doktor tarlusqn miydi neydi ilacin ismi ondan verir istersen adet söktürücü. . Dualarim seninle canim.

Sen kullandin mi canim o ilactan pihtililar icebiliyo mu? Benim kurtajdan beri 30 gunde 31 gunde geliofu 2 aydir 1 gun uzaya uzaya gitti 33 gunde olfum bu ay 33 hesapladim dun olmam gerekiodu olmadim adetlerim miktari azalmisti zaten bu ayda gelmiyince panik oldum gecen sene 2 ay gelmemisti o zaman tarlusal icmistim gelmisti ama vu pihtilasmadan haberim yoktu kurtajimda yoktu simdi tedirgin oluyorum...

Bu net iyki var :)) adet dongudunu yanlis hesapliyomusum son adet yarihlerimi girdim hesaplama nasil sayiliyomus pkudum megersem adet gunlerinin arasini dayscakmisiz insallah bugun olurum henuz gecikmemis bugun olmam getekiomus oyleeee bekliyorum

amanda amannnnnn Miraçççç doğmuşşşşş,topiğimizin minnoşuuuu en küçüğü hoşgeldinnnnn

16..20 arası olması gerekiyor galiba bende tam bilmiyorum ama nette okuduklarımdan böyle anlıyorum
olabilir hatta bugünde profilimin altında yazan yazıda değişmiş bu yazıyı daha önce kullanıyordum

amiiiinnnn
inşallah umudum

canım arada oluyor öyle ben 40 günde olduğumu biliyorum üstelik hep 30 günde olmama rağmen 3 kez hamilelik testi yaptığımı biliyorum
hatta geçen ay 34 günde oldum tedaviye başlıyacam stresinden 4 gün geciktim seninde stresten gecikmiştir
sen yinede doktora görün için rahat eder

sevinç ne yapacam çarşamaba nasıl gelir derken miraçı kucağına aldın çok şükür
sağlığınızda yerinde en önemliside o
kilosuda iyi maşallah
artık bebişin resimlerini bekliyoruz
duaların içinde çok teşekkür ederim inşallah sizlerin dualarıyla olacak bu iş

KaKapanış :)))))

Yazmak isteyen cani slkilan gece yazsin sbah okuruz :))))

Sewinco yok acilisi kim yqpcak sabah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…