neyse sen yaşlısın zaten olmaması normal 35 yaş üstüne hak tanıyoz
çok özledim bende sizi ya eşim geldi onunla konuştuk baya.evet bence de yolucak biri:18:
h.g canım cok geçmiş olsun biz seni her halinle kabul ettik kuzumm he bir eksik he bir fazla kuzum benimmm balımmm
seksi hatunum benimmm nerelerdesin sen heeeözlettin kendini sensiz gecilmiyo buralarrr simdi birisi ortadan ikiye catırdıcakkk yada beni yolucakkkk
bende kilo problemi ve guatır var ondan yumurtam geçmiooo
:18:
seksi hatunum benimmm nerelerdesin sen heeeözlettin kendini sensiz gecilmiyo buralarrr simdi birisi ortadan ikiye catırdıcakkk yada beni yolucakkkk
valla bilmem kuzum ama basak geldiii sus sus:18::18::18:yoksam senm yaptın dolunayıma bunu cok hırpaladım herhalde
terbiyesiz ahlaksız utanmazzzzzzzz anlat anlat ohhhhhhhhhhhhhhhhhhheee uyumamış beni beklemişşşş bende beklemesinin ödülünü verdimmm
bu ödülü eşime uykusuz da olsa beni beklediği için veriyorumm
35 yaş ve üstü yaşlımı kız başak hııı
yok tatlım kilo problemim. ama doktor kesinlikle kilo almayacaksın dedi
bende pko var canım o yüzden büyümüyo
öyle mii çok sevndm annem aman erenay karısı duymasın çat diye çatlayıverir tek seferde alimallahvala geldinmi tam geliyon kız gülme krizlerine sokuyon süpersin her eve lazım senden
sende de mi eksükayh çok güldüm kız başak:) ama benimde bi dişim eksik bendemi üstüme alınayım yoksa
amannnn bizim karılarında dişleri hep eksükmüş.benimde eksik yirmilik dişlerimin daha 1 tanesi çıktı 29 dişim var nolcek şimdikk
atçanmı topiktenn
biliyodum bööle diceğiniiii:18:
işim mi o
ne zaman iftira atmışım da işim iftira atmak olmuş.
35 yaş ve üstü yaşlımı kız başak hııı
başak bak yukardaki sitemlere acaip çam devirdin haaabak hatuna utanmadan ne diyor benim gibi yaşlı kadına bu kadarda açık sözlü olunmazki
hem bikerem ilk dişimi 16 yaşlarındayken çektirdim öbür 2 sinide 20 yaşında yani bu yaşımda daha dişime birşey olmadı ne olduysa gençken oldu
terbiyesiz ahlaksız utanmazzzzzzzz anlat anlat ohhhhhhhhhhhhhhhhhh
:13::13::13::13:
gel kız öpücem içimden geldiiiiii
çok özledim bende sizi ya eşim geldi onunla konuştuk baya.evet bence de yolucak biri
alemsin he geldin nese getirdin topige hemen bal petegimmmm
öyle mii çok sevndm annem aman erenay karısı duymasın çat diye çatlayıverir tek seferde alimallah
fırsatçılık yapma deli karı hemen gaz veriyon ne çamı hiç bişi devirmedim kibaşak bak yukardaki sitemlere acaip çam devirdin haaa
ben o çamı alıyımda süsliyim topiğimizin yılbaşı çamı olsun :124:
iyi bare ne güzel canım ya bak esin calıstıgın yere kadar geliyo seni görmeye yok kuzum ben almıyım kalkamam altından valla sacımı basımı yaptırmısın yeni zatennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?