Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ben okadar imreniyorki sizler gibielrine ben oglumun ne yarı kırkını nede tam kırkını çıkarabildim yarı kırkı gelince çok aglaıdm ah ogol yanımda degilsinki senin yarı kırkını çıkarıyım deidm tam kırkıda çıktı çok istedim yıkayamazsınzı gece 5 yıkıyourm kilolarını ölçüyoruz dedi içimde halen ukdedir kaynananda gelince boşver gelince ne yapıcak daha beter oluyor ya insan sen çok şansılısın sevinç ben eve adam bile alamadım temizlik için kendim yaptım büytün işleribeni dikişleirm acıyro bir haftadrokadar alıntı aldım gene gitti bu son yazışım nede güzel yasmıştım yav
korma kız ameliyata girince beni düşün saçını başını elimle okşuyorum elini tutuyor farzet ben yanındayım farzet rabbim emekelrini işşallah boşa çıkarmaz
oh inşallah yaşını kutladığınız günlerde gelecek küçük paşamızın

oh kaynananın gelmemeside iyi olmuş kendi kendine daha iyi idare edersin
rabbim tez eliyle versin işşallah canım benim canını sıkma arkadaşım 7 kere tüp yaptırıd tutmadı o diyorki olmuyorsa rabbimin bildigi brişey var

hemen başlanılıyor 0-6 cleksan kullandım ben canım homosisiyetinine baktır derin ben allah yardımcun olsun yardım edebilicegim brişey olursa seve seve yardım ederim

şimdi rapor veriyorum dinleyin sonra yok ben duymadım yok ben görmedim demeyin

pazartesi oglumu özele bebek nörolojisine götürüdm muayeneye adam 5 dakikaya 400 tl aldı iyimi dünyaya doktor olarak gelmjek varmış anasını satem adam köşeyi döner he birde muayenesi çok kalabalıktı herşey yolunda dedi adı çok uzun dedi bebeg minnacık deid gülüştük şimdi herşey yolunda 3 ay sonra 1 yaşında getirin görüyüm dedi neyse mevzuyu dagıtmayalımeşimle süt sagma makinesini götürücektik iş yaptıgı bri bayan vardı allahım kadın çantacı dükkanına girince felegim şaştıhep marka çantalar çok pahalı öçantalat ban adeidki hadi paşam seç bri çanta aman abla olmaz çok pahalı deidm dogum hediyesi ben eşini çok sveiyourm oglumdan ayırmıoyorum dedi almam desemde alıcaksın dedi neyse bakındım seçtim benim seçtigim çanta dükkanın en pahalı çantasıparasını buraya yazmaya dilim varmıyor ay parmaklarım büyük aldım oglumun epikirizini kıyafetlerini vs koyarım diye allahım şimdi anlıyourmmilleti marka çanta kullanınca adamın havası bilem degişiyoroglanı 15 randevusu var kalp doktorunda oda özel ona götürücem aynı gün bebek doktoruna ğparalı aşısı var onu yaptrıcam yol parası kafayı yedim evladıma feda olsun kaynanam özele ne götürüyorsun sskaya götür dedi eşimde kızdı 12 sen sonra oldu oglum çükü sagolsun sskya götürüdkte ne oldu dedi hayvana davrandıkalrı gibi davrandı en azından biz gidemiyos oglumzu gitsin dedi kaynanamda ne halınız varsa görün dedi

diyete başladım kuzlar 4 kilo gitti 100 kilo olmuşum oglana süt olsun diye diyete giridm sütüm çogaldı salak gibi boş boşına almışım 16 kiloyubugün yemegim var evim temzi 2 makina küçük adamın ütüsü var 1 makina daha yıkanıyor babamızla ciciler aldık oglumuza kıyafeti yok kimse eve gelmediginden oglanın totosu açık kaldı insan bri kıyafet alır yolardı hederdim oglum filanca teyzen yolladı amam nerdeşaka bri yana wakikkikiye gittim ordan epey briey aldım başka yerden brişeyler oglumun kıyafeteri tamam yavrıuma artık kıyafetler minik geliyor 1 koliden fazla kaldırdım gardolabınn üstüneoglum büyüyor bakalım kilosu boyu ne kadar emziiryorumda mamada epey veriyorum malesef keske şöyle emince doysa amam doymuyor benim oglum mememi çerez niyetine kuallanıyor dün eşim uyutmaya çalıştı annesi memesi nerde dedi bende memeyi verme uyumaz bana bver kucagımda uyutuyum gögsümde dedim inat etti hahay uyumadı benim kucagımda uyudu emziridm temem deidm alabilirsin koy beşşige oglum ban aşık ben ona

eltim çarşamba günü dogum etti sevinç karısı şimdi ona çeyrek götürmek lazım he sankim o ban taktı ben ona ne olucaksakızımızın adını nisan koydum 3300 50 cm adıyla yaşasın işşallah kaynanamı heç sorma bir heyecanlı yarın allahtan brişey olmazssa annem gidicem ordan kaynanama pazar dedimize süprüz yapıcekmişiz eltimede gidicez dopgum ettiye kuran okutucakmış gitmeyi düşünmüyourm ben bile okutmadım kalabalıga girmesind iye allah şimdiden kabule tsin ne diyim benden haberler böyle buruya yazmasamda hergün okuyourm ziyaretçilerden bir benim haberinzi olsun

canım maşaalh analı babalı büyüt inş. bebişini. darısı benim başıma inş. canm sendiki problem neydi neden iğne kullandın ve aspirin kullandın mı ne zaman başladın bunları kullanmaya ve ne kadar kullandın tşk ederim.

💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜.

bafs merhaba sen şuan sadece aspirin kullanıyorsun değilmi iğnede kullanıyormusun gebelikten önce ve kaçlık iğne kullanıyorsun

Mrb canim ben 29 mayista kurtaj olmustum hakkarideyim suan korunuyorum henuz daha denemelere baslamadim hoz adetlerimde tuhaflasti ve prolaktin yuksekligi cikti oyuzden deneyincede hemen olur mu bilmiyorum nasip suan hicbirsey kullanmiyorum o yuzden..benim yan komsim var mthrf 1298 ve mthrf 676 heterezigot bevegin kalbi durdu kurtaj oldu sonra ogrendi bunu ve tekrar hamile kalmis farkettiginde 2 aylikti corasprine baslatmis dr sadece suan 6 aylik oldu topikte ne ornekler var bu pihtilasma anlamadim ben yani daha agir pihtilasmayla bisey kullanmadan doguranda var cokaz pihtilasmayla igne kullananda sanirim herkesin bunyeye gore aslinda asil olay nasibinde varsa oluyor Rabbim tekrar anne olmayi nasip etsin insallah tum isteyenlere versun amin

canım yani komşun sadece aspirin kullandı ve maşallah iyi durumu. Sen iğni kullanacakmısın peki senin neydi problem

canım yani komşun sadece aspirin kullandı ve maşallah iyi durumu. Sen iğni kullanacakmısın peki senin neydi problem

Evet canim...valla ben ne yaparim bilmiyorum suan bebek durumu bana cok uzak acikcasi cokta ara verdim dahada uzun bir muddet deneyemeyecegim kendimi hazirda hissetmiyorum zaten yeni bir hamilelige mthrf 677 heterezigot benimki.

Umudum cnm miraç normalde iyi sayilir
Ama günde iki uç defa krizi tutuyor bagirik kiyamet memeyle kavga iki saat sonra sakinlesiyor

Pasa karisi raporunu okudum destan yazmissin mübarek oğlun iyiymis maasallah eltine git ayip olmasin evet kaynos yok idare ediyom ya tek basima çok şüküroöğleye kadar oğlum var yardimci oluyor aksam eEsimssağolsunyardimci ggece bile uyaniyor

canım peki kaç haftalıkken iğneye başladın aspirini ne zaman bıraktı? bide iğnenin dozu hiç değişmemiş sanırım canım kaç kiloydun iğneye başladığında? ben 70 kg 0.6 'lık iğne verdi çok tşk ederim Allah razı olsun

4 haftaliktim cnm iğne basladigimda
Aspirinin 34 Burak dedi 35 biraktim ben
İğne dozu hep ayniydi cnm 65 kiloydum 175 boyun var
Rica ederim senden de allah razi olsun

Beydagliyi çok merak ediyom teli yok face yok bise yok duman karisinda vardi arasada bizede haber etse
Benim gece 2/4 nöbetin vardi sabah da7 de kalktim kafam beynim catliyor dunde durmadi kolik var sanirim belli saatlerde durdu yere agliyor alto temiz karni tok olduğu halde

4 haftaliktim cnm iğne basladigimda
Aspirinin 34 Burak dedi 35 biraktim ben
İğne dozu hep ayniydi cnm 65 kiloydum 175 boyun var
Rica ederim senden de allah razi olsun

canım bir aspirin bende kullanıyorum bide b vitami ve folik asit alıyorum sadece aspirinle mi deniyeyim diyorum ama cesaret edemiyorum. bazıdoktorlar saedce aspirin yeterli diyorlar. bide aspirin yumurtanın çatlamıına engel olduğunu duydum ne kadar doğru bilemiyorum tabi. hamileliğinde iğneden sonra kanaman olmuşmuydu canım tşk ederim

Sadece aspirinle deneyip sonuç alanlar var ama riske atmaya degermi sence aspirin kani sulandiriyor iğne kan akisini hizlandiriyor ikisinin yeri ayri6. Haftada lekelenmem oldu progestan kullanınca geçti cnm

herkese selamlar

beydağlıdan halen haber yok nasıl oldu acaba

sevinç ALLAH sanada yardım etsin inşallah 3 aylık olursunuzda kolikten kurtulursunuz
sanki biyerde öyle okumuştum 3 aylıktan sonra geçiyormuş diye inşallah öyledir

umudum canım nasılsın ben daha iyiyim bugün adet oldum artık önümüzdeki maçlara bakacaz

bafs sizinde tayine az kaldı hadi inşallah sizde gönlünüze göre biryere gidesiniz

duman hamilelik nasıl gidiyor bebek ben burdayım diyormu kendini hissettirmeye başladımı

paşam ALLAH aşkınızı daim etsin küçük adamınla

ben şimdi yürüyüşe gidiyorum görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…