ewet yaaa bende ewe yeni geldim annemden,çok merak ettim nazemiri inşaallah bir sorun yoktur...
kimsede telefonu yokmu bir haber alsaydık...
canımya ben sevinç yazmıştır sandım
akşama kadar eşimin yanındaydım eve gelincede telefon trafiği derken bakamadım
sonucum kocaman NEGATİF
HAY ALLAH ! canim yaaa kiyamam. VARDIR BUNDADA BIZIM Goremedigimiz bilemedigimiz sadecee Rabbimin gordugu bi hayir vardir diye.canımya ben sevinç yazmıştır sandım
akşama kadar eşimin yanındaydım eve gelincede telefon trafiği derken bakamadım
sonucum kocaman NEGATİF
canım benim yaaa offff ne diceğimi bilemiyorum arkadaşım ALLAH büyüktür ne olur çok üzülme bunda da elbet bir hayır vardır ne bileyim offff..
Nazemir cok uzuldum canim mutlaka vardir bir hayir Rabbim kabul etmeyecegi duayi ettirmezmis daha zamani var demekki bol bol dua et canim Rabbine sigin.
HAY ALLAH ! canim yaaa kiyamam. VARDIR BUNDADA BIZIM Goremedigimiz bilemedigimiz sadecee Rabbimin gordugu bi hayir vardir diye.
Canim inan çok uzuldum Rabbimin vardır bir bildiği hakkimizda hayorlisi insallah doğal yoldan gönderir Rabbim meleğini diyecek bir şey bulamıyorum ya
nazocum bu durumda ne denir ne teseli eder inan bilmiyorum artık sadece Rabbime sığın dua et
öyle vardır bundada bir hayır diyorum ama insan yinede üzülüyor ne zor şartlarda yaptırdığımı biliyorsunuz kim bilir bidaha ne zaman deneme şansım olur
inşallah tedaviye gerek kalmadan bir mucize benide bulur
inşaallah sevincim sağolasın bende seni çok seviyorummmmKuzum yarin su gibi aksin geçsin insallah Rabbim kolay geçitlerden gecirsin şifa versin kimseye muhtaç olmadan iyilesirsin insallah seni çok seviyom
Canlarim geçmişi okudum tek tek alinti yapamadim hepiniz çok saolun dünya olumlu dünya Rabbim gecinden versin.
Bugün oglumla 20 kirkimiz cikti kirklandik dua ettim Rabbim olmayanlara da nasip eylesin insallah.
İyi sayiliriz aksam saat ondaki krizide bitesrse insallah daha iyi oluruz. Annemler gidince yatakodama tasindim esimle idare ediyoruz onu çokyyormuyorum saat 6:30 ise gidiyor çünkü . kaynos gelmeme gerek varmi dedi bende yok dedim sağolsun
Dunde kadin aldim evi bir guzel temizlettim oh miss olduk
Allahim kimseyi kimsenin eline koymasin kimseye muhtaç eylemesin. En büyük sansim Esim Allah binlere razi olsun
öyle vardır bundada bir hayır diyorum ama insan yinede üzülüyor ne zor şartlarda yaptırdığımı biliyorsunuz kim bilir bidaha ne zaman deneme şansım olur
inşallah tedaviye gerek kalmadan bir mucize benide bulur
Canlarim geçmişi okudum tek tek alinti yapamadim hepiniz çok saolun dünya olumlu dünya Rabbim gecinden versin.
Bugün oglumla 20 kirkimiz cikti kirklandik dua ettim Rabbim olmayanlara da nasip eylesin insallah.
İyi sayiliriz aksam saat ondaki krizide bitesrse insallah daha iyi oluruz. Annemler gidince yatakodama tasindim esimle idare ediyoruz onu çokyyormuyorum saat 6:30 ise gidiyor çünkü . kaynos gelmeme gerek varmi dedi bende yok dedim sağolsun
Dunde kadin aldim evi bir guzel temizlettim oh miss olduk
Allahim kimseyi kimsenin eline koymasin kimseye muhtaç eylemesin. En büyük sansim Esim Allah binlere razi olsun
çok haklısın nazocum maddi ,manevi ve fiziken yıpratıcı... elbette üzülmen çok doğal,inşaallah dediğin gibi bir mucize olur ve bebeğin kendiliğinden gelir canım benimyeterki RABBİM istesin..
ne olur çok yıpratma kendini RABBİM bunu aratacak drtler vermesin...
bugün çok yoğundum giremedim bütün gün,yarın ameliyata giriyorum ne olur ne olmaz dünya hali hepiniz hakkınızı helal edin ve bana dua edin hepinizi şahsen tanımasamda çok sewiyorummm
ve ayrıca çok korkuyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:18::18::18::18::18:
bugün çok yoğundum giremedim bütün gün,yarın ameliyata giriyorum ne olur ne olmaz dünya hali hepiniz hakkınızı helal edin ve bana dua edin hepinizi şahsen tanımasamda çok sewiyorummm
ve ayrıca çok korkuyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:18::18::18::18::18:
Geçmişe bakjamadim Gunaydin hatunlar
Nazi hayirli haberlerini bekliyoruz cnm
Canim iyi haberlerle dpn insallah Rabbim yar ve yatdimcin olsun bende seni seviyom bidenem guzel gunesli gunlere kavusturacak Allah im insallah bizde buradan mutlu gunlerimizi paylasacagiz Rabbimden istiyorum kendim ve tum musluman kardeslerim icin bu yollarda yorma Yarabbim tez vakit sifalar ver hayirli evlatlar nasip eyle insallah tum isteyenlere amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?