herkese selamlar
beydağlıdan halen haber yok nasıl oldu acaba
sevinç ALLAH sanada yardım etsin inşallah 3 aylık olursunuzda kolikten kurtulursunuz
sanki biyerde öyle okumuştum 3 aylıktan sonra geçiyormuş diye inşallah öyledir
umudum canım nasılsın ben daha iyiyim bugün adet oldum artık önümüzdeki maçlara bakacaz
bafs sizinde tayine az kaldı hadi inşallah sizde gönlünüze göre biryere gidesiniz
duman hamilelik nasıl gidiyor bebek ben burdayım diyormu kendini hissettirmeye başladımı
paşam ALLAH aşkınızı daim etsin küçük adamınla
ben şimdi yürüyüşe gidiyorum görüşürüz
Umudum cnm miraç normalde iyi sayilir
Ama günde iki uç defa krizi tutuyor bagirik kiyamet memeyle kavga iki saat sonra sakinlesiyor
İnsallah cnm yaa insallahherkese selamlar
beydağlıdan halen haber yok nasıl oldu acaba
sevinç ALLAH sanada yardım etsin inşallah 3 aylık olursunuzda kolikten kurtulursunuz
sanki biyerde öyle okumuştum 3 aylıktan sonra geçiyormuş diye inşallah öyledir
umudum canım nasılsın ben daha iyiyim bugün adet oldum artık önümüzdeki maçlara bakacaz
bafs sizinde tayine az kaldı hadi inşallah sizde gönlünüze göre biryere gidesiniz
duman hamilelik nasıl gidiyor bebek ben burdayım diyormu kendini hissettirmeye başladımı
paşam ALLAH aşkınızı daim etsin küçük adamınla
ben şimdi yürüyüşe gidiyorum görüşürüz
Ayyy insallah yaaa dua et nolurAyniii alisss!!!!:)))
40 i ciktikdan sonra rahatlar
Büyük oğlum 2.5 yasina girince ona kkardes yapmaya karar verdik fakat bizi uzun yorucu ve stresli günler bekliyormuş haberimiz yokmuş 3 tane dusugun ardından psikolojim iyice bozulmustu . çoğu zaman ikinci çocuk fikrinden vazgeciyordum ayni şeyleri yasamaya gücüm yoktu fakat oğlum çok kardeş istiyordu esimde onu yanliz buyutmeyelim diyordu. Pihtilasma olduğunu öğrendikten sonra son kez denemeye karar verdik on ay sonunda hamile kalabildim. Ramazan ayiydi Rabbim dualarimizi kabul etmişti ama ben sevinemiyordum bile korku endişe hepsi üst üste geliyordu. Zor bir hamilelik donemi geciriyordum 37. Haftaya girdiğimizde içimi bir korku kaplamisti cçünkü hakan 37+3 de doğmuştu hic huzurlu değildim korkuyordum erken gelir diye . doktorumuz 38+2 sezertan günü vermiş olmasına rağmen iki güne bir kontrole nst cagirmisti. 37+3 kontrolum vardi nst girdim sonucu alip Drodasina girdim. Dr herşey normal birde ultrason da bakalim dedi muayene esnasinda bebegin suyunun yüzde 5 kaldigini söyledi eliyle karnimi muayene edince kasilmalari fark etti doppler çekilmesi gerektiğini söyledi moralim sifirdi çok korkmustum hemen esimle birlikte dopplere girdik ayni raporu radyoloji uzmanida verdi sonucu Dr gosterecektim fakat ameliyattaydi. Eşime dedim bugün alir bebeği hemen eve gidip cantalari alalim.
Yolda kuaföre ugradim ağda yaptirdim eve geldim jet hiziyla duş aldim çantalar hazirdi. Kaptigimiz gibi hastanenin yolunu tuttuk. Bu arada annemleri aradik hemen adanadan yola ciktilar. Hastaneye gelince Dr kapida karsilastum raporu gösterdim birşey yiyip içme bugün almaliyiz riske atamayiz dedi. Agladim korku heyecan bebeğime kavuşma sevinci hepsi birbirine girmişti. Hemen giriş yaptirip odamiza yerleştik .
Kayinvalidemlere hbr ettik oğlum okula gitmedi heyecanla bekliyorduk. Saat 13:30 da beni alip ameliyathaneye götürdüler. Korkuyordum bu arada plansiz olduğu içinaksamdan kan sulandiricimi yapmistim ve kkorkuyorum. Varis corabi giydirdiler.
Heyecanla Dr gelmesini bekledim nihayet ameliyathane deyim. Anestezi uzmani geldi spinal yapacak dedi çok korkuyordum ama bir yandanda ogljmun doğum anina şahit olmak istiyordum. İgnem yapildi ve uzandim hazirliklar devam ederken yavaş yavaş uyustum kalp atisim tavan yapmisti o an tek isteğim saglikla oğlumun ağlama sesini duymakti. Sonra basladim dua etmeye bebek isteyen arkadaslarimin adini tek tek sayiyordum ki dünyanın en guzel cigligini duydum Nasil bagriyirdu Dr ayaklarından tutup hemen bana gösterdi gozyaslarina boguldum rabbine binlerce kez sukrettim üstünü giydirip tekrar getirecek dediler 13:55 di saat . derin bir oh çektim biraz rahatlamistim dua etmeye devam ettim. Oğlum çok agliyordu giydirip getirdiler ağlama kuzum biz seni çok bekledik çok istedik annem dedim sustu hemen öpüşüp koklastik. Sonra babasina götürdüler benim isim 20 dk daha devam etti. Odama ciktim . yatagima yatirdilar ilk is bebeğimi verin dedim kucagima verdiler sarildim optum kokladim dünyanın en guzel seyiydi bu 4.5 senenin sonunda kavusmustuk Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin aratmasin bekletmesin insallah
İnsallah cnm yaa insallah
Önümüzdeki maçlara bak sen Rabbim penaltıdan golü gondersin insallah amin
Ayyy insallah yaaa dua et nolur
Aglattin beniiiiBüyük oğlum 2.5 yasina girince ona kkardes yapmaya karar verdik fakat bizi uzun yorucu ve stresli günler bekliyormuş haberimiz yokmuş 3 tane dusugun ardından psikolojim iyice bozulmustu . çoğu zaman ikinci çocuk fikrinden vazgeciyordum ayni şeyleri yasamaya gücüm yoktu fakat oğlum çok kardeş istiyordu esimde onu yanliz buyutmeyelim diyordu. Pihtilasma olduğunu öğrendikten sonra son kez denemeye karar verdik on ay sonunda hamile kalabildim. Ramazan ayiydi Rabbim dualarimizi kabul etmişti ama ben sevinemiyordum bile korku endişe hepsi üst üste geliyordu. Zor bir hamilelik donemi geciriyordum 37. Haftaya girdiğimizde içimi bir korku kaplamisti cçünkü hakan 37+3 de doğmuştu hic huzurlu değildim korkuyordum erken gelir diye . doktorumuz 38+2 sezertan günü vermiş olmasına rağmen iki güne bir kontrole nst cagirmisti. 37+3 kontrolum vardi nst girdim sonucu alip Drodasina girdim. Dr herşey normal birde ultrason da bakalim dedi muayene esnasinda bebegin suyunun yüzde 5 kaldigini söyledi eliyle karnimi muayene edince kasilmalari fark etti doppler çekilmesi gerektiğini söyledi moralim sifirdi çok korkmustum hemen esimle birlikte dopplere girdik ayni raporu radyoloji uzmanida verdi sonucu Dr gosterecektim fakat ameliyattaydi. Eşime dedim bugün alir bebeği hemen eve gidip cantalari alalim.
Yolda kuaföre ugradim ağda yaptirdim eve geldim jet hiziyla duş aldim çantalar hazirdi. Kaptigimiz gibi hastanenin yolunu tuttuk. Bu arada annemleri aradik hemen adanadan yola ciktilar. Hastaneye gelince Dr kapida karsilastum raporu gösterdim birşey yiyip içme bugün almaliyiz riske atamayiz dedi. Agladim korku heyecan bebeğime kavuşma sevinci hepsi birbirine girmişti. Hemen giriş yaptirip odamiza yerleştik .
Kayinvalidemlere hbr ettik oğlum okula gitmedi heyecanla bekliyorduk. Saat 13:30 da beni alip ameliyathaneye götürdüler. Korkuyordum bu arada plansiz olduğu içinaksamdan kan sulandiricimi yapmistim ve kkorkuyorum. Varis corabi giydirdiler.
Heyecanla Dr gelmesini bekledim nihayet ameliyathane deyim. Anestezi uzmani geldi spinal yapacak dedi çok korkuyordum ama bir yandanda ogljmun doğum anina şahit olmak istiyordum. İgnem yapildi ve uzandim hazirliklar devam ederken yavaş yavaş uyustum kalp atisim tavan yapmisti o an tek isteğim saglikla oğlumun ağlama sesini duymakti. Sonra basladim dua etmeye bebek isteyen arkadaslarimin adini tek tek sayiyordum ki dünyanın en guzel cigligini duydum Nasil bagriyirdu Dr ayaklarından tutup hemen bana gösterdi gozyaslarina boguldum rabbine binlerce kez sukrettim üstünü giydirip tekrar getirecek dediler 13:55 di saat . derin bir oh çektim biraz rahatlamistim dua etmeye devam ettim. Oğlum çok agliyordu giydirip getirdiler ağlama kuzum biz seni çok bekledik çok istedik annem dedim sustu hemen öpüşüp koklastik. Sonra babasina götürdüler benim isim 20 dk daha devam etti. Odama ciktim . yatagima yatirdilar ilk is bebeğimi verin dedim kucagima verdiler sarildim optum kokladim dünyanın en guzel seyiydi bu 4.5 senenin sonunda kavusmustuk Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin aratmasin bekletmesin insallah
Nazom aynen canim onumuzdeki maclaraa bakicaz
bende iyiyim ne yapiim kiloi vermyee calisiyorum havalarda buraz iyi bende yuruyuslere çıkıyorum.
Beydaglim dan haber yok insallqh iyidir kuzum ?
İnsallah cnm yaa insallah
Önümüzdeki maçlara bak sen Rabbim penaltıdan golü gondersin insallah amin
Ayyy insallah yaaa dua et nolur
canımya ben sevinç yazmıştır sandım
akşama kadar eşimin yanındaydım eve gelincede telefon trafiği derken bakamadım
sonucum kocaman NEGATİF
Cnm bezlerinden doğduğunu biliyorumcanim dualarim sizle. 40i cikinca rahatlar bak gor. Sende cok rahatliycaksin. Buarada sutunle doyup doymadiigina emin ol canim. bazi bebekler doymazmis.
Aglattin beniiiiaminnn
Amin cnm cumlemizin insallahcanım çok güzel bir hikayen var... Allah ailenle güzel mutluluğunu hiç bozmasın...
Oyu kuzum benim zor tabi çok zor Rabbim sifasini versin taburcu olmuşdimi bir daha gorusursen cçok slm şöyle cnmKızlar beydağlının dün ameliyat olacağını bilmiyordum... şimdi gördüm, konuştuk çok ağrısı varmış2 ameliyatı birden olmuş... fazla tutmayım diye kısa kestim.. bilginiz olsun...
kızlar bu hafta sonu dr a gidiyoruz kalp atışını dinlemek için..iğneye başladım çok zor geliyo yapmak, mide bulantılarım çok fena..bu hamilelik zor geçecek bellii:18::18:
canim yaa benimde kurtulmam lazim ama yapisti gitmiyooo.bende 1 kilo geri almışım ye iç yat ne olacak
inşallah bende karar verdim verecem kilolarımın bi kısmını bende bu zamanı böyle değerlendireyim kendime bakayım değilmi
inşallahhh penaltıdan he
inşallah geçecek canım derya baykalın torunuda kolikmiş
hatta onlarda ılık su dolu kovaya bebeği sokup çıkarıyoruz gibi bişeyler anlatmışlardı iyi geliyormuş o programı bulup izlemek lazım çünkü bayağı detaylı bi şekilde ne yapmak gerektiğini anlatmışlardı ama benim aklımda pek kalmadı
Yavrum yaaa kiyamam ona insallah bu son olurda pesinden bebisini kucagina alir. Cocuk icin ne acilara katlaniyoruzz.. psikolojimiz bile bu yolda yiprandi. Allahim kimsenin emeklerini bosa cikarmasin. Konusursan bendende selam soyle.Kızlar beydağlının dün ameliyat olacağını bilmiyordum... şimdi gördüm, konuştuk çok ağrısı varmış2 ameliyatı birden olmuş... fazla tutmayım diye kısa kestim.. bilginiz olsun...
Mecbur canim. Yavruna sıkı sıkı tutuncan ignelwrle oyle dusun ...Rabbim guc versinkızlar bu hafta sonu dr a gidiyoruz kalp atışını dinlemek için..iğneye başladım çok zor geliyo yapmak, mide bulantılarım çok fena..bu hamilelik zor geçecek bellii:18::18:
Cnm bezlerinden doğduğunu biliyorum
farisi basina cnm
Amin cnm cumlemizin insallah
Oyu kuzum benim zor tabi çok zor Rabbim sifasini versin taburcu olmuşdimi bir daha gorusursen cçok slm şöyle cnm
Bu erkek ben sana soyliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?