Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

sevinç ve paşam hikayeleriniz ne kadar duygu yüklü ikisinide okurken çok ağladım. İnş. bir daha kötü gün görmezsiniz
Amin cnm kimse yasamasin
sevinç canım sen düşüklerinde aspirni kullanıyormuydun. bide sezeryanda varis çorabı girdiyorlarmı herkese

Yok cnm 3 düşükten sonra öğrendik
Bir gece önce kan sulandirici kullandigim için corabi giydirdiler herkes giymiyor
Normalde iğneyi bir iki gün önce kesmek gerekiyor

💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜 seviyorum seeniii 💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜�
Insallah iyisindir.
💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜

Slm kızlarr nasılsınızz
Beydağlım çokk geçmiş olsunn
Nazocm sanada geçmiş olsun
İnşallah rabbim yüzlerimizi güldürür

Bende ameliyat oldum bugün hastndyim şuan
Öpüyorum hepinizii

Slm kızlarr nasılsınızz

Öpüyorum hepinizii
Cok gecmis olsun Bricikim
ne ameliyati bu ? insallah iyi gecmistir
Cok cookgecmis olsun tatlim ameliyat olacagini bilmiyodumm umarim en yakin zamanda iyilesirsin

Selam canim..bugun benim kocis gececiydi o yuzden sbah kahvalti oglen Alışveriş aksam yemegi hazirla kocis ise gitte
Bende cocugu bAnyo yaptirdim. Uyuttum. Simdi medceziri izliyommmmmm :)))

Mirac nasildi bugun?
Oo yogunmussun cnm miraç gündüz iyiydi aksam arkadaşa giittik orda sürekli memede kalmak istedi mizmizlandi ewe geldik saat 11 de 12:30 a kadar agladi zor sakinlestirdim:ssz:
Slm kızlarr nasılsınızz

Öpüyorum hepinizii

Cnm çok çok geçmiş olsun iyi olur insallah:38:

tek tek alıntı yapamadım hoşgörün hepinize çok teşekkür ederim...

ağrım var ama ilk günlere göre daha az,birde çok morluklarım var vajinam ciğer rengine döndü resmen...

5 tane miyomum olmuş doktor başarıyla laporoskopiyle hepsini aldı inşaallah bir daha tekrar etmez,histeskoropiylede rahmi doğal şekline getirmiş,

yani 2 ameliyat oldum...ameliyatım 2 saat sürmüş..miyomlar hiç ihmal edilmemeli..perşembe günü kontrolüm var 2 ay sonrada rahim filmi tekrarlanacak normal haline dönmüşmü diye..benden şimdilik bu kadar...

sevinç cnm tşk ederimm

ben arada çok ağrım oluyorr ilaçlarla duruyorum
dualarınızı bekliyorum
tüm hastalar inşallah tez zamanda iyileşirr:5:

ağrım var ama ilk günlere göre daha az,birde çok morluklarım var vajinam ciğer rengine döndü resmen...

5 tane miyomum olmuş doktor başarıyla laporoskopiyle hepsini aldı inşaallah bir daha tekrar etmez,histeskoropiylede rahmi doğal şekline getirmiş,

yani 2 ameliyat oldum...ameliyatım 2 saat sürmüş..miyomlar hiç ihmal edilmemeli..perşembe günü kontrolüm var 2 ay sonrada rahim filmi tekrarlanacak normal haline dönmüşmü diye..benden şimdilik bu kadar...

sevinç cnm tşk ederimm

dualarınızı bekliyorum

çok çok geçmiş olsun ikinizede ALLAH bidaha yaşatmaz inşallah
beydağlım inşallah normale dönerde seninde çektiklerine değer

$970940_653785804635022_732448413_n.webp

$547254_726888847334985_1478244869_n.webp

Son düzenleme:

Cnm çok geçmiş olsun Rabbim bir daha yasatmasin sebebin olur insallah kolaymi zor bir ameliyat gecirdin tabiki agrilarin olur allah yardimcin olsun cnm haber verdiğin içinde çok saol merak ettim cnm

sevinç cnm tşk ederimm

dualarınızı bekliyorum
Cnm çok geçmiş olsun Rabbim şifaversin dualarim ssizinle Allahim tüm hastalara şifa versin cnm

Back
X