Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

valla nasıl gönlümüzü alacak bakalım
en azından devirdiği çam işe yarayacak

amaniinnnnn hatunalrım da pek alıngan. bak yukarda 35 yaş ev üstü için ne didim. gerçek düşüncelerim sexy karı seni

Canım saoll hojbuldukkk sefalar gordukkk bende sızlerı bağrıma bastım bundan boleeee opuyorum herkese gıremezsem anlayınkı hastayımmmm mıdem ağrıyooooo

valla yok kuzum nasıl yapsamda sıyrılsam acap işin icinden valla bilemedimkii yolma beni lütfennn:18::18::18:
ölümüne kankayısssss

herzaman kankimsin kuzummmmmseviyom kız seniiii

valla nasıl gönlümüzü alacak bakalım
en azından devirdiği çam işe yarayacak
evet ziyan etmicem koca çamıııı
Canım saoll hojbuldukkk sefalar gordukkk bende sızlerı bağrıma bastım bundan boleeee opuyorum herkese gıremezsem anlayınkı hastayımmmm mıdem ağrıyooooo
hoşgeldin kuzuuuuuu nassın bakemm bi tanışalım sabah gelmişin ama ben yoktummm
valla yok kuzum nasıl yapsamda sıyrılsam acap işin icinden valla bilemedimkii yolma beni lütfennn:18::18::18:
:

sen bu konuları kurcala kurcala başına gelceklerden haberin yokkk

geçmiş olsun gözdem ya noldu soğuk bişeymi içtin naptın kuzum?:26:

Son düzenleme:
he valla nazemirim gönlümüzü alması lazım başak hatunun bizi resmen yaşlı ilan etti
yaşlı dimedim ki:101: yaşlı sayılır ve dişleri eksik olabilir didim bu gayet normal bir durum hepimizin başına gelicek hatta o kadar ki nazemir ablayla sara abla benden daha genç ve güzeller didim

pinargrkn, erenayefe, pelin67, _DoLuNaY+, sara_28+, basakss+, nazemir, MyHoS, aygün2008, serife_, fazladanaz, hacer_31, maonyaaa, cewo
ooohhh kızlarr baya kişi olmusuz yahuuu ne güzelll

benn geldim bennn bi dişim eksik geldimm benide alırmısınız aranıza:125:
geçmiş olsun canım..
bende yarın dişçiye gitcem peki sen sordunmu doktora hamilelik düşünüyom diye morfinin bi zararı olurmu diye?

evet saracım kendileri gelmiyecek bu yaşa sanki

amanniinnn bende 35 yaş üstüyüm ve dişlerimde eksük terk edek bu topiki..

evet ziyan etmicem koca çamıııı

hoşgeldin kuzuuuuuu nassın bakemm bi tanışalım sabah gelmişin ama ben yoktummm

sen bu konuları kurcala kurcala başına gelceklerden haberin yokkk

Tanışalım cnmmm ben gözdeee 25 yaşında 11 aylık evli çalışan bir bayanımmmmm İstanbul kavacıktan katılıyorummm

yok annem yok o espiri bence 35 yaş ve üstü seksepalitenin tavan yaptığı en çekici dönemler

geçen günkü tez sonucunu kullan bakalım ne demişti uzmanlar 35 yaş 40 yaş üstü çekicü ve yatakta en iyüü biz demedik uzmanlar dedi başak da onu kullanıyor

heeee tabii canım senin de topikin neşe katan hatunu olmana sevndiğin günleri biliyos cadı pislik karı çamur atma

inanmıyorum kanıt getirrr........
ben pozitif olmaya seviniyom annem milleti kendime güldürdüğüme değillll...

ayrıca bak kızların gönlünü al bence bana laf yetiştireceğine
ooohh kıvran şimdikkk
bakalım nasıl alıcan gönüllerini...ohyapansmile:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…