başak bak yukardaki sitemlere acaip çam devirdin haaa
ben o çamı alıyımda süsliyim topiğimizin yılbaşı çamı olsun :124:
ne var kızım sen az mı anlattınnn sanki sen yapmıyon hıhkıskanç sen rahat rahat yapamıyonya hemen kıskann
yok annem yok o espiri bence 35 yaş ve üstü seksepalitenin tavan yaptığı en çekici dönemler35 yaş ve üstü yaşlımı kız başak hııı
fırsatçılık yapma deli karı hemen gaz veriyon ne çamı hiç bişi devirmedim ki
amaniinnnnn hatunalrım da pek alıngan. bak yukarda 35 yaş ev üstü için ne didim. gerçek düşüncelerim sexy karı senibak hatuna utanmadan ne diyor benim gibi yaşlı kadına bu kadarda açık sözlü olunmazki
hem bikerem ilk dişimi 16 yaşlarındayken çektirdim öbür 2 sinide 20 yaşında yani bu yaşımda daha dişime birşey olmadı ne olduysa gençken oldu
hoş geldin cnm iyiki geldin safalar getirdin. çok bağra basılası bişeye benziyosun sen:130:
yok annem beni başkan yapma.topik kurulu başkanı var ama o başka bi bünye arada gelir bilgilendirir.
hepimiz aynıyız burda herşey başkan olabilir uyarı yapar bilgi verir
duyduk karı ne baaaarıyon.
hatun sexy birine benziyo
valla yok kuzum nasıl yapsamda sıyrılsam acap işin icinden valla bilemedimkii yolma beni lütfennnkırmızılı yazıya cevabım bendenmi bahsettin sennn....
buda diğer yazıya :yok dolunaya bişi yapmadım kırmızı kart yedi oooo
ayrıca beni niye kavgacı ilan ediyonuzz yaa kırk keremi diyimkavgacı olan başakkk
ölümüne kankayısssss
heeee tabii canım senin de topikin neşe katan hatunu olmana sevndiğin günleri biliyos cadı pislik karı çamur atmakuzu bunu kıskanmam korkma ben soytarı diilimkii milleti güldürdüm diye sevineyimm
valla nasıl gönlümüzü alacak bakalım
en azından devirdiği çam işe yarayacak
evet ziyan etmicem koca çamııııvalla nasıl gönlümüzü alacak bakalım
en azından devirdiği çam işe yarayacak
hoşgeldin kuzuuuuuu nassın bakemm bi tanışalım sabah gelmişin ama ben yoktummmCanım saoll hojbuldukkk sefalar gordukkk bende sızlerı bağrıma bastım bundan boleeee opuyorum herkese gıremezsem anlayınkı hastayımmmm mıdem ağrıyooooo
valla yok kuzum nasıl yapsamda sıyrılsam acap işin icinden valla bilemedimkii yolma beni lütfennn:18::18::18:
:
Canım saoll hojbuldukkk sefalar gordukkk bende sızlerı bağrıma bastım bundan boleeee opuyorum herkese gıremezsem anlayınkı hastayımmmm mıdem ağrıyooooo
amaniinnnnn hatunalrım da pek alıngan. bak yukarda 35 yaş ev üstü için ne didim. gerçek düşüncelerim sexy karı seni
yok annem yok o espiri bence 35 yaş ve üstü seksepalitenin tavan yaptığı en çekici dönemler
yaşlı dimedim ki:101: yaşlı sayılır ve dişleri eksik olabilir didim bu gayet normal bir durum hepimizin başına gelicek hatta o kadar ki nazemir ablayla sara abla benden daha genç ve güzeller didimhe valla nazemirim gönlümüzü alması lazım başak hatunun bizi resmen yaşlı ilan etti
geçmiş olsun canım..benn geldim bennn bi dişim eksik geldimm benide alırmısınız aranıza:125:
evet saracım kendileri gelmiyecek bu yaşa sanki
evet ziyan etmicem koca çamıııı
hoşgeldin kuzuuuuuu nassın bakemm bi tanışalım sabah gelmişin ama ben yoktummm
sen bu konuları kurcala kurcala başına gelceklerden haberin yokkk
yok annem yok o espiri bence 35 yaş ve üstü seksepalitenin tavan yaptığı en çekici dönemler
heeee tabii canım senin de topikin neşe katan hatunu olmana sevndiğin günleri biliyos cadı pislik karı çamur atma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?