geçmiş olsun cnm her gün gel olurmuCanım saoll hojbuldukkk sefalar gordukkk bende sızlerı bağrıma bastım bundan boleeee opuyorum herkese gıremezsem anlayınkı hastayımmmm mıdem ağrıyooooo
hoşgeldinn. geçmiş olsun tatlım
hoşgeldin kanka geçmiş olsun çektilermi dişini
geçmiş olsun kuzucukkk nasılsın şimdik varmı ağızda kaymalarrrr
hoşgeldin.... geçmiş olsun ister bir tane eksik olsun ister hiç olmasın bizde ayrımcılık yok
dolunaycım geçmiş olsun canım diş ağrısı zordur bilirim
tek dişin eksik mi
o zaman alamayık aramıza kusura bakma burda herkesin tam 32 dişi var
hoşgeldin cicişim geçmiş olsun sen böyle de güzlesinn
yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
:18:
h.g canım cok geçmiş olsun biz seni her halinle kabul ettik kuzumm he bir eksik he bir fazla kuzum benimmm balımmm
seksi hatunum benimmm nerelerdesin sen heeeözlettin kendini sensiz gecilmiyo buralarrr simdi birisi ortadan ikiye catırdıcakkk yada beni yolucakkkk
valla bilmem kuzum ama basak geldiii sus sus:18::18::18:yoksam senm yaptın dolunayıma bunu cok hırpaladım herhalde
Dolunaycım geçmiş olsun canımmm....rahatlamışsındır ama demi..
geçmiş olsun gözdem ya noldu soğuk bişeymi içtin naptın kuzum?:26:
pinargrkn, erenayefe, pelin67, _DoLuNaY+, sara_28+, basakss+, nazemir, MyHoS, aygün2008, serife_, fazladanaz, hacer_31, maonyaaa, cewo
ooohhh kızlarr baya kişi olmusuz yahuuu ne güzelll
:erenayıçöpeatansmiley:inanmıyorum kanıt getirrr........
ben pozitif olmaya seviniyom annem milleti kendime güldürdüğüme değillll...
ayrıca bak kızların gönlünü al bence bana laf yetiştireceğine
ooohh kıvran şimdikkk
bakalım nasıl alıcan gönüllerini...ohyapansmile:
pinargrkn, erenayefe, pelin67, _DoLuNaY+, sara_28+, basakss+, nazemir, MyHoS, aygün2008, serife_, fazladanaz, hacer_31, maonyaaa, cewo
kıvır annem kıvırrrr bide çalkalaaa....yaşlı dimedim ki:101: yaşlı sayılır ve dişleri eksik olabilir didim bu gayet normal bir durum hepimizin başına gelicek hatta o kadar ki nazemir ablayla sara abla benden daha genç ve güzeller didim
Tanışalım cnmmm ben gözdeee 25 yaşında 11 aylık evli çalışan bir bayanımmmmm İstanbul kavacıktan katılıyorummm
ohhhhhhh maaşallahhhhhhhhhpinargrkn, erenayefe, pelin67, _DoLuNaY+, sara_28+, basakss+, nazemir, MyHoS, aygün2008, serife_, fazladanaz, hacer_31, maonyaaa, cewo
he valla nazemirim gönlümüzü alması lazım başak hatunun bizi resmen yaşlı ilan etti
gönlümüzü almak bu kadar kolay değil dimi nazemircim
yaşlı dimedim ki:101: yaşlı sayılır ve dişleri eksik olabilir didim bu gayet normal bir durum hepimizin başına gelicek hatta o kadar ki nazemir ablayla sara abla benden daha genç ve güzeller didim
kıvır annem kıvırrrr bide çalkalaaa....
hhmm espriliyiz anladığım kadarıylaa iyi anlaşıcaz seninle demekkiiii:
geçen günkü tez sonucunu kullan bakalım ne demişti uzmanlar 35 yaş 40 yaş üstü çekicü ve yatakta en iyüü biz demedik uzmanlar dedi başak da onu kullanıyor
sara abla senin şu çalkalayan avatarı koysanaevet bir kadına yaşlı dedimmi tamam artık nasıl yaparda gönlümüzü alır bilmem
ha gayret bakalım baya baya bi kıvırıyon bakalım kalbim birazcık yumuşamaya başladı
aşk olsun benı saymıyomusun
bilmeyen kalmamışşsen hamilelik düşünüyodun dimi dedi....kızaaamm baaya bayaa herkese anlatmışımm olayımıı..
neyseee erennnayy ebbbbemmmmmm morfolociylen alakalı bişe soram sanaa
:erenayıçöpeatansmiley:
::erenayy testte morfolojinin normal değer kısmında %4 yazıyoo benimkinin değeri %6
neyse eşimde bugün ben dişimi çektirirkene oda ürolojiye gitti..sonuçları göstermiş
normal demişler ama varikosellmidir nedir film çektir demişler panik olalımmı yoksa rutin bi testmi buuu
Yvrucugum galıba onun gıbı bırsey oldu yada bende mıkrop var o azdı bu hayra alamet degıl ılaçta almak ıstemıyorumm doğal yollar denıyrummm kusmazsammm ıyı nefret edıyorum kusmaktan ama gelıyooooooooooooo
b.k atma kız bana
yeni kalpler yolladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?