Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Romanya’da 66 yaşında anne olan Adriana Iliescu (72) isimli kadının kızı Eliza beş yaşına bastı. 2005 yılında tüp bebek tedavisinden sonra hamile kaldıktan sonra dünyanın en yaşlı annesi olan Iliescu, yeni bir çocuk daha istediğini söyledi.

Romanya’nın başkenti Bükreş’te yaşayan emekli profesör, okula giden kızı Eliza’nın annesinden çok anneannesi gibi gözükse de eleştirileri aldırmadığını söylüyor.
bakın kızlar anneliğin yaşı yoktur...

sağol canım....yok ağrısı şikayeti falan yok neyse yaa sanırım bizim tek derdimiz kısmetsizlik..

olsun bekleriz sıramızı paşa paşa napalım.:44:
bilmeyen kalmamışş

::
eğer ağrısı olduğunu söylediyse isterler ama rutin sayılır korkma
varikosel olsa adam duramaz çok ağrı yapar ooo

Hamılelık mıı sanmammmmmmmm

evet sen bebek istemiyon mu çalışma yapmıyon mu niçin okadar şaşırdınn?? dikkat et canım

aman allahım artık hiç umutsuzluğa kapılmam bunu da okudum yaaa

evet sen bebek istemiyon mu çalışma yapmıyon mu niçin okadar şaşırdınn?? dikkat et canım

aman allahım artık hiç umutsuzluğa kapılmam bunu da okudum yaaa

yokk yavrum tabıkı çalışıyorum çabalıyoruz bebek ıcınde mıde usutmesıyle bebeği bağdaştırmadığım ıcın açtım gözlerımı portlek portlekkk

evet tv de izlemiştim bunu azmin elinden hiç birşey kurtulmuyor yeterki inan

başak çok pis çamura battın annem al sana çubuk uztıyorum tut da çıkarayım oraadan senii
kanka çok pis b.k attın bana hiç yanımda olmadın kankalık bu diil
çok kırdın kalbimi. dost kara günde belli olurmuş maskeler çıkarıldı:103:
takke düştü kel göründü kanka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…