canım ben asagıda olanları yazdım sen yoktun sanırım o sırada olsan senide yazardım kabbersiz dügün olurmu ayıpsın aaaaaaaaaaa
canım ben asagıda olanları yazdım sen yoktun sanırım o sırada olsan senide yazardım kabbersiz dügün olurmu ayıpsın aaaaaaaaaaa
kız bebiş olmasın mide bulantısı filan ilaç alma sakın leblebi ye
anlaşırızzzz tabiii bu başakın rezil oluşunu bi izleyeyim senlede muhabbet ederikk az sonraAnlaşırız bebişimm tabikii ayıpsınn
b.k atma kız bana
sara abla senin şu çalkalayan avatarı koysana
affet kuzum affet şaka
kızlar bişiler zıkkımlanıp geliyim daha kahvaltı yapmadım
geçmiş olsun kuzucukkk nasılsın şimdik varmı ağızda kaymalarrrr
neeeeeyyyyy koca uyumamış seni beklemiş.
sen de eve gelince onu mu halettinn
Dolunaycım geçmiş olsun canımmm....rahatlamışsındır ama demi..
bana doğru yaklaşıyor
Aaaabbbbbooooooooo
rahatlıyan dolunay değil şekerim erenay
bilmeyen kalmamışş
::
eğer ağrısı olduğunu söylediyse isterler ama rutin sayılır korkma
varikosel olsa adam duramaz çok ağrı yapar ooo
Hamılelık mıısanmammmmmmmm
Romanya’da 66 yaşında anne olan Adriana Iliescu (72) isimli kadının kızı Eliza beş yaşına bastı. 2005 yılında tüp bebek tedavisinden sonra hamile kaldıktan sonra dünyanın en yaşlı annesi olan Iliescu, yeni bir çocuk daha istediğini söyledi.
Romanya’nın başkenti Bükreş’te yaşayan emekli profesör, okula giden kızı Eliza’nın annesinden çok anneannesi gibi gözükse de eleştirileri aldırmadığını söylüyor.
bakın kızlar anneliğin yaşı yoktur...
ohaaaaaaaaa lann bebek varsa açlıktan gebercek çabuk yee çabukk
kızlar yemeyin bu numaraları yaaa konuyu değiştirmek için kaçıyooookız bu saat oldu insan bişeyler atıştırmazmı
bana doğru yaklaşıyor
aaaabbbbbooooooooo
rahatlıyan dolunay değil şekerim erenay
evet sen bebek istemiyon mu çalışma yapmıyon mu niçin okadar şaşırdınn?? dikkat et canım
aman allahım artık hiç umutsuzluğa kapılmam bunu da okudum yaaa
Romanya’da 66 yaşında anne olan Adriana Iliescu (72) isimli kadının kızı Eliza beş yaşına bastı. 2005 yılında tüp bebek tedavisinden sonra hamile kaldıktan sonra dünyanın en yaşlı annesi olan Iliescu, yeni bir çocuk daha istediğini söyledi.
Romanya’nın başkenti Bükreş’te yaşayan emekli profesör, okula giden kızı Eliza’nın annesinden çok anneannesi gibi gözükse de eleştirileri aldırmadığını söylüyor.
bakın kızlar anneliğin yaşı yoktur...
kanka çok pis b.k attın bana hiç yanımda olmadın kankalık bu diilbaşak çok pis çamura battın annem al sana çubuk uztıyorum tut da çıkarayım oraadan senii
valla yemedim olum biraz stres vardı üzerimde.ohaaaaaaaaa lann bebek varsa açlıktan gebercek çabuk yee çabukk
yiyemedim ablacım canım çekmedi ilk defa bu kadar aç kaldım stresten oldukız bu saat oldu insan bişeyler atıştırmazmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?