Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

biliom şekerim erenay başka türlü rahatladı dolunayda dişinden rahatladı..ben hergün rahatlıom allah kolaylık versin bize
ulan memleket meselesi oldu beee canınız mı çekti anlamadımkiiiiii
sağol canım....yok ağrısı şikayeti falan yok neyse yaa sanırım bizim tek derdimiz kısmetsizlik..

olsun bekleriz sıramızı paşa paşa napalım.:44:

yani ööle rahatsızlığı olsa doktora gitmeden duramazdı ama kontrol için istemişlerdir.nasıldı dün akşam yoksa kaynananın yemeklerindenmi düştü dolgun yoksaa

kuzum niye bu satte kadar yemedin aaa kızıyorum amahiçmi kendini düsünüyon sen bebesini düsünmüyon sen bakıyımhadi afiyet bal seker olsunnn
sağol kuzucum yiyemedim stresten canım çekmedi sabahtan beri kendimi hamile gibi hissettim. sen öyle diyinmce

Son düzenleme:
kanka çok pis b.k attın bana hiç yanımda olmadın kankalık bu diil
çok kırdın kalbimi. dost kara günde belli olurmuş maskeler çıkarıldı:103:
takke düştü kel göründü kanka
valla sen bana bööle yapmıştın geçenlerde bende intikamımı aldımm..
ama kıyamam bensana yaaaa bak yinede sana barış çubuğunu uzattım yaniii
ama ağır laff ettin hatunlara neyse unutturalım bari bu konuyu hadi kavga çıkaralım unuturlar

yok walla benim için memleket meselesi olmadı canım iyi yapmışsınn ohhhh...süper olmuştur...bizde hergün oldugu için zorunluluk haline dönüştü..

biliom şekerim erenay başka türlü rahatladı dolunayda dişinden rahatladı..ben hergün rahatlıom allah kolaylık versin bize

AZGIN TOPİK KARILARI SİZİ

yokk yavrum tabıkı çalışıyorum çabalıyoruz bebek ıcınde mıde usutmesıyle bebeği bağdaştırmadığım ıcın açtım gözlerımı portlek portlekkk

mideni üşüttüğün kesinmi canım değilse dikkat et kendine

yok kanka yokk ben ne vakit çullandım sana bu kadar. hiç yanımda olmadın gaz verdin paso.
daha seninle konuşmam küstüm, ne yaparsan yap barışmam, padişahın gızı olsan küstüm
Küstüm (Latif Doğan) - YouTube

sağol kuzucum yiyemedim stresten canım çekmedi sabahtan beri kendimi hamile gibi hissettim. sen öyle diyinmce

olucaz canım bir gün bizde ama insallah bu ay sen hamile cıkarsında kendimden cok sevinirim inanki kuzum ama bir daha yemek yememek olmaz kendinimi cezalandırıyon yapma bagılır kalırsın sonra biz sensiz naparızz

börek yaptı kadın ya yumuşacık.:)

sabah ekmek arası bişiler yapmıştım işyerinde düştü dolgum...ilk diş kaybım...acılıyımm yaa

Allahtan arkalarda dişim naapardımm nasıl ağzımı yırta yırta gülerdimm sonra:)

canlarım bende kacar görüşmek üzere bu aksam koçişim yok girebilirsem girerim kızlar by

görüşürüz pınarımmmm kuşummm bitanemmmm:)

olucaz canım bir gün bizde ama insallah bu ay sen hamile cıkarsında kendimden cok sevinirim inanki kuzum ama bir daha yemek yememek olmaz kendinimi cezalandırıyon yapma bagılır kalırsın sonra biz sensiz naparızz
sağol annem benim güç veriyonuz bana valla ilgilenen biri olması ne güzel.
kimse bilmiyordu bu saate kadar aç durduğumu. siz de olmasanız kimsenin umrunda değil

ben çantamda şeker çukulata taşırım bazen şekerim düşüyor hemen atıyorum ağzıma yoksa bayılıp gidecek gibi oluyorum
yaşlılık diil dimi annem bu
şaka şaka bende de oluyor o kan şekerim düşüyor bazen ellerim titriyor tatlı bişilere ihtiyaç duyuyorm

yaşlılık diil dimi annem bu
şaka şaka bende de oluyor o kan şekerim düşüyor bazen ellerim titriyor tatlı bişilere ihtiyaç duyuyorm

bak yeni barıştık zorlama istersen hem küçücük çocuklar bile şeker hastalığını çekiyor benimki açlık şekeri

aman istemem padişahı ben babacığımın kızıyım o yeter bana babacığımm beniimm
başak hiç ailenden bahsetmiyon özlemiyonmu kızım yaaa

hmm kaynanadan memnunuz yanii iyi buda iyi çektiler dimi dişiniiiii :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…