ulan memleket meselesi oldu beee canınız mı çekti anlamadımkiiiiiibiliom şekerim erenay başka türlü rahatladı dolunayda dişinden rahatladı..ben hergün rahatlıomallah kolaylık versin bize
sağol canım....yok ağrısı şikayeti falan yok neyse yaa sanırım bizim tek derdimiz kısmetsizlik..
olsun bekleriz sıramızı paşa paşa napalım.:44:
sağol kuzucum yiyemedim stresten canım çekmedi sabahtan berikuzum niye bu satte kadar yemedin aaa kızıyorum amahiçmi kendini düsünüyon sen bebesini düsünmüyon sen bakıyım hadi afiyet bal seker olsunnn
yiyemedim ablacım canım çekmedi ilk defa bu kadar aç kaldım stresten oldu
valla sen bana bööle yapmıştın geçenlerde bende intikamımı aldımm..kanka çok pis b.k attın bana hiç yanımda olmadın kankalık bu diil
çok kırdın kalbimi. dost kara günde belli olurmuş maskeler çıkarıldı:103:
takke düştü kel göründü kanka
iş yerinde meyve yokkihiç değilse bir meyva yeseydinyada çukulata atsaydın ağzına
çıkıyon mu sen pınar sana bişi diycektimcanlarım bende kacar görüşmek üzere bu aksam koçişim yok girebilirsem girerim kızlar by
ulan memleket meselesi oldu beee canınız mı çekti anlamadımkiiiiii
yani ööle rahatsızlığı olsa doktora gitmeden duramazdı ama kontrol için istemişlerdir.nasıldı dün akşam yoksa kaynananın yemeklerindenmi düştü dolgun yoksaa
iş yerinde meyve yokkiçukulatam vardı ama canım çekmediki
şimdik yiyom bende
biliom şekerim erenay başka türlü rahatladı dolunayda dişinden rahatladı..ben hergün rahatlıomallah kolaylık versin bize
yokk yavrum tabıkı çalışıyorum çabalıyoruz bebek ıcınde mıde usutmesıyle bebeği bağdaştırmadığım ıcın açtım gözlerımı portlek portlekkk
yok kanka yokk ben ne vakit çullandım sana bu kadar. hiç yanımda olmadın gaz verdin paso.valla sen bana bööle yapmıştın geçenlerde bende intikamımı aldımm..
ama kıyamam bensana yaaaa bak yinede sana barış çubuğunu uzattım yaniii
ama ağır laff ettin hatunlara neyse unutturalım bari bu konuyu hadi kavga çıkaralım unuturlar
sağol kuzucum yiyemedim stresten canım çekmedi sabahtan berikendimi hamile gibi hissettim. sen öyle diyinmce
ulan memleket meselesi oldu beee canınız mı çekti anlamadımkiiiiii
yani ööle rahatsızlığı olsa doktora gitmeden duramazdı ama kontrol için istemişlerdir.nasıldı dün akşam yoksa kaynananın yemeklerindenmi düştü dolgun yoksaa
canlarım bende kacar görüşmek üzere bu aksam koçişim yok girebilirsem girerim kızlar by
yok walla benim için memleket meselesi olmadı canım iyi yapmışsınn ohhhh...süper olmuştur...bizde hergün oldugu için zorunluluk haline dönüştü..
sağol annem benim güç veriyonuz bana valla ilgilenen biri olması ne güzel.olucaz canım bir gün bizde ama insallah bu ay sen hamile cıkarsında kendimden cok sevinirim inanki kuzum ama bir daha yemek yememek olmaz kendinimi cezalandırıyon yapma bagılır kalırsın sonra biz sensiz naparızz
yaşlılık diil dimi annem buben çantamda şeker çukulata taşırım bazen şekerim düşüyor hemen atıyorum ağzıma yoksa bayılıp gidecek gibi oluyorum
yaşlılık diil dimi annem bu
şaka şaka bende de oluyor o kan şekerim düşüyor bazen ellerim titriyor tatlı bişilere ihtiyaç duyuyorm
aman istemem padişahı ben babacığımın kızıyım o yeter bana babacığımm beniimmyok kanka yokk ben ne vakit çullandım sana bu kadar. hiç yanımda olmadın gaz verdin paso.
daha seninle konuşmam küstüm, ne yaparsan yap barışmam, padişahın gızı olsan küstüm
Küstüm (Latif Doğan) - YouTube
börek yaptı kadın ya yumuşacık.:)
sabah ekmek arası bişiler yapmıştım işyerinde düştü dolgum...ilk diş kaybım...acılıyımm yaa
Allahtan arkalarda dişim naapardımm nasıl ağzımı yırta yırta gülerdimm sonra:):)
AZGIN TOPİK KARILARI SİZİ
mideni üşüttüğün kesinmi canım değilse dikkat et kendine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?