Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

haa iyi ama bakış açısı var benim için hergün de(ki öle oluyo zaten) olsa zevktir asla zorunluluk olmaz.

wowww süpersinnn tecavüz kaçınılmazsa zevk al demişler ya buda kaçınılmaz bişe zevk alalım ozaman demi ama...walla benim kocişe göre mecburiyet oldu aslında...ben zevkle yapıom..bugünde var 30una kadar hergün dedim ok dedi sonrada bi dolu bi boş...napalımm...

buda benden çıktı ama ben çalışmayı durdurmam zamanı geçsede
sende enterasanlık yapta adama mecburiyet olmasın ööle durma ot gibi...:115:

aman istemem padişahı ben babacığımın kızıyım o yeter bana babacığımm beniimm
başak hiç ailenden bahsetmiyon özlemiyonmu kızım yaaa
hee denüştür lafı bakalım.

çok özlüyom hem de çokkkk 2.5 sene oldu hala canım yanıyor onlardan nasıl ayrıldım diye.

annemden 1 günüm ayrı geçse 1gün onu görmesem meraktan çatlardım. günüm güzel geçmezdi hep gözümün önünde olsun isterdim .
şimdi ise belki 5 ay görmediğim oluyo
insan oğlu herşeye alışıyo

çektiler canım

iyiymiş benim kaynana yaa..kadınla akşam baya soppet yaptık..

öğleyin dişçiye giderken eve uğradık elinde domestos temizlik yapıyodu..

gerçi heryerim temiz ama valla kıyak işmiş hee..

bide soruyo kızım alınmassın dimi diyee...

yok ne alınması siz yorulmayın dedim..cidden yaa evvimm daha da miss oldu sayesinde çıtımı çıkarmamkii

hmm kaynanadan memnunuz yanii iyi buda iyi çektiler dimi dişiniiiii :18:

merhaba kıslar nasılsınız bugünnn

iyidir gamzecimm sen nasılsın?

Son düzenleme:
söyle bakıyım merak etttim kızzzz:26::26::26:
dayanamadın dimii meraklı seniiii
kız aslında biz gece yaptık mı sabah söylüyoz da o zaman acayip gelmiyor oohhh oohhh hadi inşallah diyoz sen şimdi vakitciz yapınca birde üstüne halletim diyince oohh oohh maşşallah diyoz
...
hahahahahaaaaaa o işin vakti olmaz kuzum ne zaman istek gelirse o zaman yapılır engelimizmi var yaniiii
off ayrılık çok zor yaaa allahım sabrını versin canım yaaaa allah kavuştursun üzülesin diye dememiştimm

hıh sebep çıktı ortaaya ondan taktın sen bu mevzuya bak anlamıştım ben zaten:130::130:

he yaaa 6.gün tık yok çok canım acıyooo kız bata 15 gün kala regl belirtisi olumu yaaa nasıl bir sızı anlatamam geçen hafta boş geçti bu hafta da boş geçerse ya ben herifi ya da herif beni parçalar

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…