Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

evet zor yaaa. Anne olmak zor başlı başına. Aynı zamanda güzel:D:D
Bende ayakta yiyip içiyorum çoğu zaman Mutfakta olunca o da dolapları aşağı indiriyor tava tencere ne varsa çıkartıyor ee biraz oyalaniyo oyle. Ama salona çayı getirirsem gizli içiyorum. Akşam babası işten gelince ben uzanıyorum o bakıyor oynuyor

AksaM kaçta uyuyor ege? Gece uyanıyormu?

Bebeğin cinsiyeti belli değil canim daha erken gözükmezeki şimdi

Ama tahminlerinizi alabilirim:KK17:
Kiz bence ben doguramadim sen dogur

Cnm gazimiz bitti şükür yarim yamalak kavuştuk uykularimiza
iyi çok sevindim canim. Eee 3. Çocuğu düşünürsun o zaman :)

Kimse yokmu havuçlu etli pilav yapiyorum cacik ve salata cikin cikin gelin :D
Ayy eline sağlık canim :KK50:. Keşke yakın olsaydık hemen gelirdim walla :)):KK51:

:110::110:hiiiiiihhhhh
Ben 04:50 de kalktim nolacak :KK53:
Alkışı sen hakettin canim o zaman :KK9:

Kiz bence ben doguramadim sen dogur
Hayirlisi inşallah sağlıklı olsunda. Kocis oğlan istiyo yine :KK57::KK57::KK57:

cnm çocuklu olunca eskisi kadar giremez olduk.
yine de elimizden geldiğince kopmamaya Çalışıyoruz.
senn yaşın kaç
az bahset kendinden
Yanlis zamanda gelmişim ben buraya o zaman sessizken :)

Ben 30 yasindayim 3 yillik evliyim calismiyorum ilk bebegimi 20 haftalikken kaybettim 4 ay oluyor sezeryan oldugu icin bekliyoruz.

Hayırlısı bakalım öğrenince sizede söylerim. Sağlıklı olsun. Rabbim hayırlısıni nasip etsin.

Canim bizimkisi de ilk başlarda öyleydi. Sonra çok yoruldugünü görünce bakıyor. Ama erkekler işte çok çabuk bikiyorlar. Anne gibi olamıyorlar.

Canim 12 çok geç. Insan perişan olur o saate kadar. Tamam alışde bazen öyle yapıyor ama Nadir.

Ben gün ortasında 2.5 saat uyutuyorum. Yetiyor gun ortasi icin. Hergun iki saat arabasina koyup dolastiriyorum. Dolayısıyla akşam 8 de çocuk kendi yorgun düşüyor. 8 de yatiriyorum. Kendi kendine uyuyamadığı için ben ayarlıyorum saatini. Akşam 8 de kucağında sallayarak mayistiriyorum ondan sonra yere oturuyorum ayağıMDA sallayıp uykuya derin dalsin diye bir 5 10 dk da öyle sallıyoruz. Dişi falan tutmazsa uyuyor genelde.
Bazen 10 11 e kadar oturuyor. O zaman çok.zor oluyor. Sen iyi dayaniyotmussun.gün ortasında toplam kaç saat uyuyor? Gündüz yani..?
dayanmasam napcam kuzum
bazen çok kotu oluyorum inanki, hem iş yapamıyorum hwmde yoruluyorum.
bu nedenle çoğu kez sinirlerim laçka oluyor.
çocuğada suç bulamam ona uyku düzeni vermedim.
uyutmaktq çok zorlanıyorum.
hem gündüz hem gece..
bide üstüne herifin anlayışsızlıkları denk gelirse bu dönemlerde anneliğin aşırının aşırısı zor olduğunu anlıyorum

gündüzde 2.5- 3 saat uyuyor cnm.

Yanlis zamanda gelmişim ben buraya o zaman sessizken :KK66:

Ben 30 yasindayim 3 yillik evliyim calismiyorum ilk bebegimi 20 haftalikken kaybettim 4 ay oluyor sezeryan oldugu icin bekliyoruz.
büyükmüş bayağı canım ne kadar zor olmştur.
Allah Bi daha göstermesin .
şu anda korunuyosunuz heralde.
kaç yıllık evlisin peki

dayanmasam napcam kuzum
bazen çok kotu oluyorum inanki, hem iş yapamıyorum hwmde yoruluyorum.
bu nedenle çoğu kez sinirlerim laçka oluyor.
çocuğada suç bulamam ona uyku düzeni vermedim.
uyutmaktq çok zorlanıyorum.
hem gündüz hem gece..
bide üstüne herifin anlayışsızlıkları denk gelirse bu dönemlerde anneliğin aşırının aşırısı zor olduğunu anlıyorum

gündüzde 2.5- 3 saat uyuyor cnm.
Canim yaa annelik böyle biseymis işte Allaha Şükür hasta olmasınlar da bende hasta olunca oğlan çok sinirlerim harap oluyor. Ölmek istiyorum o anda. O derece yani. Pek güçlü karakterim yok. Hemen perişan oluyorum.. Allah Yardımcımız olsun. Hele es destek olmuyorsa daha da zor.. bizimki bu son zamanlarda daha iyi hamile olduğum içindir nedir bilmiyorum artık. Sende hamile kal bak o zaman değişir mecbur yapmak zorunda o_O

ne zamandır gelmiyor Beydağlı.
ikinci kez ameliyat oldumu
çok oldu gelmeyeli.. evet ikinci ameliyatı oldu. Adet tarihini bekliyordu rahim filmi çekeceklerdi ona göre doktor ok verecekti bebek çalışmalarına. Ama ondan sonra gidiş o gidiş. Bi daha da gelmedi... inşallah iyidir... ve bebis haberleriyle döner bize...

büyükmüş bayağı canım ne kadar zor olmştur.
Allah Bi daha göstermesin .
şu anda korunuyosunuz heralde.
kaç yıllık evlisin peki
Zor canım hemde çok zor acisida yoklugu gibi çoğalıyor gun geçtikçe rabbim kimselere yasatmasin.
Evet korunuyoruz bana kalsa beklemem artik esime kalirsa 1 yil bekleyelim diyor 6 ay sabretmeyi planlıyorum birde doktorlarin ne diyecegi önemli bakalim.
3 yillik evliyim.

Canim yaa annelik böyle biseymis işte Allaha Şükür hasta olmasınlar da bende hasta olunca oğlan çok sinirlerim harap oluyor. Ölmek istiyorum o anda. O derece yani. Pek güçlü karakterim yok. Hemen perişan oluyorum.. Allah Yardımcımız olsun. Hele es destek olmuyorsa daha da zor.. bizimki bu son zamanlarda daha iyi hamile olduğum içindir nedir bilmiyorum artık. Sende hamile kal bak o zaman değişir mecbur yapmak zorunda o_O

çok oldu gelmeyeli.. evet ikinci ameliyatı oldu. Adet tarihini bekliyordu rahim filmi çekeceklerdi ona göre doktor ok verecekti bebek çalışmalarına. Ama ondan sonra gidiş o gidiş. Bi daha da gelmedi... inşallah iyidir... ve bebis haberleriyle döner bize...
aman Allahım ne diyosun canım sen yaa.
Allah biliyor ya şuanda ikinci çocuğu kaldıracak güçte değilim.
geçenlerde korunmasız ilişki olduda ne kadar korktum, adet sokturucu kullandım hemen , ne olur ne olmaz diye.
şükür Rabbime bişey çıkmadı.
Allahım herşeyin hayırlısını versin elbette ama benim için hayırlısı şimdilik tek çocuk diye düşünüyorum.
şu anda kafayı yemek hatta alıp başımı gitmek üzereyim bu anlayışsz eş yüzünden.
çocuktur bu bişey diyemezsin
ama eşin anlayışlı olması öyle onemliki.
ben bezdim artık bu tartışmalardan.
şöyle duşunuyorumki
benim eşim baba olmaması.
hatta evlenmemesi gerekliymiş.
bekar gezsin yesin içsin yatsın daha iyiymiş

Zor canım hemde çok zor acisida yoklugu gibi çoğalıyor gun geçtikçe rabbim kimselere yasatmasin.
Evet korunuyoruz bana kalsa beklemem artik esime kalirsa 1 yil bekleyelim diyor 6 ay sabretmeyi planlıyorum birde doktorlarin ne diyecegi önemli bakalim.
3 yillik evliyim.
ne guzel seninde cesaretin var hemen çocuk sahibi olmak için.
hayırlısı olsun cnm ya.
inşallah Bi dahaki hamileliğinde sıkıntı olmaz da bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız.
Rabbim yaşatmasın Bi daha.
birazda geç evlenmişsin sanki.
okudunmu

aman Allahım ne diyosun canım sen yaa.
Allah biliyor ya şuanda ikinci çocuğu kaldıracak güçte değilim.
geçenlerde korunmasız ilişki olduda ne kadar korktum, adet sokturucu kullandım hemen , ne olur ne olmaz diye.
şükür Rabbime bişey çıkmadı.
Allahım herşeyin hayırlısını versin elbette ama benim için hayırlısı şimdilik tek çocuk diye düşünüyorum.
şu anda kafayı yemek hatta alıp başımı gitmek üzereyim bu anlayışsz eş yüzünden.
çocuktur bu bişey diyemezsin
ama eşin anlayışlı olması öyle onemliki.
ben bezdim artık bu tartışmalardan.
şöyle duşunuyorumki
benim eşim baba olmaması.
hatta evlenmemesi gerekliymiş.
bekar gezsin yesin içsin yatsın daha iyiymiş
Canim demekki sizin durum çok ciddi...
Konuşmayı bırak tartışmalardan bile bir ders çıkaramamissa işin zormuş gerçektende.
Bizimkide biraz öyleydi. Ama sonra düzeldi. Çok şükür gecede çocuk aralarda uyanınca
Benim pilim akşam 7 8 gibi bitiyor. :KK51:

Allah yardimci olsun hepimizin yardımcısı olsun. Es bakımından sorun yaşamak en zor şey. Ege ilk doğduğu zamanlarda mi böylesi seninki?

Canim demekki sizin durum çok ciddi...
Konuşmayı bırak tartışmalardan bile bir ders çıkaramamissa işin zormuş gerçektende.
Bizimkide biraz öyleydi. Ama sonra düzeldi. Çok şükür gecede çocuk aralarda uyanınca
Benim pilim akşam 7 8 gibi bitiyor. :KK51:

Allah yardimci olsun hepimizin yardımcısı olsun. Es bakımından sorun yaşamak en zor şey. Ege ilk doğduğu zamanlarda mi böylesi seninki?
amin ya bazen gerçekten burama kadar geliyor.
buramın neresi olduğunu anlamşsındır
.benm adam keyfine ve uykusuna duşkundur.
keyfi bozulmaya başladığı zaman böyle oldu.
.
ama kuçuk çıcuğmz var. Elbette uykumz boluncek.
hasta oluyo, zamansz uyandığı oluyo.
tek başıma başa çıkamıyorum bazen yardım istiyorum .
işte napcan bununda huyu böyle.
çocuk büyüdüğünde geçer eski halimize doneriz diye düşünüyorum.

Back
X