Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen gözünün önüne perde iniyorevet kısmet,
birine kapılıyosun, onun peşinden gidşyosun büyülenmiş gibi.
yani ben öyleydim açıkçası.
bu arada ne okudun cnm
Daha iyi performans göstermen lazım begenimi almak icinkızlar msjlarımı beğenin puan alıyorum
geçen gün prenses oldum
prenses yaptılar beni
![]()
Iyi olsunlardaa. Yavaş yavas toplanıyor herkes bir Beydağli yok Nazi yokEn son laptop bozuk diyordu
:KK63: heeee oyleeee
Sabir kupu haaaa![]()
Iyi yaptınız.Gunaydin bacilar hayirli cumalar kargalar .okunu yemeden uyandik![]()
Amin canımmm2li test temizdi ayrintili ultrasonda belli oldu herşey.
Bir sonraki gebelikte ne olur bilinmez herkeste olabiliecek bir durummus rabbim tekrarini yasatmasin.
Günaydın canim sanada hayırlı cumalarGünaydın iyi sabahlar hayırlı cumalar.
Ne uyumasi 15 dk sonra uyandihayırlı cumalar şekerim.
bizde 8de kalktık.
gecede geç yattı oğlan nası kalkıyo erkenden anlamıyorm .
sen uyu bakalım sevinç hatun
bizim yatmamıza daha çok var oohhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
A101 olmasin oben biraz parka götürüyüm oğlanı zaman geçsin.
ordan da A 581 e gideriz.
bu markette çok güzel şeyler oluyor
Hayirli cumalar cnmGünaydın iyi sabahlar hayırlı cumalar.
herkeseolabilecek bişi demekki.Bilemiyoruz neden olduğunu maalesef.bebegin bu zamana kadar yasamasi bile sans her an olebilir senide zehirler dediler.bir daha olurmu bilemiyorum.
bıkamadın usanmadn 2universtemi okudun maşallah kıızzzzd.Biz bir anda karar verdik evlenmeye yilbasinda evlenme teklif etti mart ayinda nisan haziranda düğün oldu.
Hem ithalat ihracat hem isletme okudum.
aynen ya perde indi sanki büyü yapıldı gibiydim,Aynen gözünün önüne perde iniyor
Ayakların yerden kesiliyor
Zannediyorsunki hep öyle gidicem
BI çok insan aynı şeyleri yaşamıştır
Daha iyi performans göstermen lazım begenimi almak icingünde iki mesaj atıyorsun kayboluyosun
Iyi olsunlardaa. Yavaş yavas toplanıyor herkes bir Beydağli yok Nazi yok
Iyi yaptınız.Bizde gece uyandik
Amin canımmm
Günaydın canim sanada hayırlı cumalar![]()
teşekkürler sanadaaaHAYIRLI CUMALAR HERKESE.
ne akıllı karısın sen ayolNe uyumasi 15 dk sonra uyandi
A101 olmasin o
Hayirli cumalar cnm
Deli karine akıllı karısın sen ayol
evet a101.
ama kime göre.
bence a581 daha güzel
teşekkürler efendim teşekkürlerEn son laptop bozuk diyordu
:KK63: heeee oyleeee
Sabir kupu haaaa![]()
Kız sürtük kelimesini de yeni literatürüne koydun sanirim. Ağzına yakışmış amakız açtığım konular artıkın yok ve nereye gittiğini kazen bile bilmiyor,
ve msjlarda düzenleme yapamıyoruz.
msjlarınızı kontrol edip yollayın,
bu arada listemizdede değişiklik yapamıyorum.
çok saçma ve sürtük
Hayırdır kız çalışkan çıktın bugünoğlan uyumuşke uyuyorum bende accık
yemeğimi yaptım ortalığıda topladım içim rahat
evet kuşum yeni ekledim lite....üme.Kız sürtük kelimesini de yeni literatürüne koydun sanirim. Ağzına yakışmış amakomik geldi walla bana. .
![]()
Hayırdır kız çalışkan çıktın bugün
Bizde yeni kahvaltı yaptık
Benim herif bugün evde
Ona kahvaltıda peynirli poğaça yaptım
Ohhh miss gibi oldu...
Oğlani uyuttum
Uyansın yemeğini verip dışarı çıkacaz..
Buarada benim du$umu alıp süsleme lazım![]()
oo sen benden hamarat çıktın baksana poğaça döktürmüşsün..Hayırdır kız çalışkan çıktın bugün
Bizde yeni kahvaltı yaptık
Benim herif bugün evde
Ona kahvaltıda peynirli poğaça yaptım
Ohhh miss gibi oldu...
Oğlani uyuttum
Uyansın yemeğini verip dışarı çıkacaz..
Buarada benim du$umu alıp süsleme lazım![]()
kızlar nasılsınız ,bir süredir yoktum hani insan bazı zamanlarda hiçbirşey yapmak istemez ya ben de o dönemlerden birindeyim,,,
bugün nihayet rahim filminin sonucunu aldım ve sizinle paylaşmak istedim şükürler olsunki bir daha ameliyata gerek kalmadı..doktor,eğer çocuğa karar verdiyseniz hemen korunmayı bırakın size 6 ay süre veriyorum dedi..hamile oluncada bakıcaz artık dedi..sonuca çok sewindik çünkü tekrar o işlemleri ve stresi yaşamak istemiyordum..eşim hemen plana başladı haklı olarak ama ben çok tedirginim..sanki iyice uzaklaştım çocuk fikrinden bakalım artık hakkımızda hayırlısı..
hepinizi çok öpüyorum...ayrıca bu kk ya ne olmuş kendimi yabancı gibi hissettim heç beğenmedim![]()
Alış zar zor bıraktı huysuz du ama yaptım...evet kuşum yeni ekledim lite....üme.
yakıştı biliyorum
oo sen benden hamarat çıktın baksana poğaça döktürmüşsün..
bizde egeyle evi fazla dağıtmazsak
ortalığı toplayıp
işlerimi çabuk bitirip yemeğimi yapıyorum.
siz nerelere gittiniz
babanız nereye götürdü sizi
kızlar nasılsınız ,bir süredir yoktum hani insan bazı zamanlarda hiçbirşey yapmak istemez ya ben de o dönemlerden birindeyim,,,
bugün nihayet rahim filminin sonucunu aldım ve sizinle paylaşmak istedim şükürler olsunki bir daha ameliyata gerek kalmadı..doktor,eğer çocuğa karar verdiyseniz hemen korunmayı bırakın size 6 ay süre veriyorum dedi..hamile oluncada bakıcaz artık dedi..sonuca çok sewindik çünkü tekrar o işlemleri ve stresi yaşamak istemiyordum..eşim hemen plana başladı haklı olarak ama ben çok tedirginim..sanki iyice uzaklaştım çocuk fikrinden bakalım artık hakkımızda hayırlısı..
hepinizi çok öpüyorum...ayrıca bu kk ya ne olmuş kendimi yabancı gibi hissettim heç beğenmedim![]()
kızllar müjde eeeeeeeee
açtığımz konular çıkmış
msjda düzenlemede yapılıyor artık ın.
hadi sevinin
hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
merci boku
![]()
Surtukmukız açtığım konular artıkın yok ve nereye gittiğini kazen bile bilmiyor,
ve msjlarda düzenleme yapamıyoruz.
msjlarınızı kontrol edip yollayın,
bu arada listemizdede değişiklik yapamıyorum.
çok saçma ve sürtük