Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gunaydin cnmHerkese Günaydın![]()
Bizde 6 dagunaydın hayatım.
biz bugün geç kalktık
9da
Ohh iyi yapmissiniz hayatımBugün attim dosegi balkona miracimla yayila yayila yattik![]()
Yok artıkkderincim bak
şimdi de ismimim altına ne yazmışlar
aaa görünce gururlandım açıkçası.
yönetimin akrabam olmasının faydaları işte![]()
hadi ya o kadar kotumu durum.Ufffffff böyle şapşal sapsal dolaşmak istemiyomm... zaten kilo alıyos bi de saçlar da beyaz olunca herifin karisimiyim anasimiyim karıştırırlar walla abowwwwww![]()
Amma salladin haa şimdi..hadi ya o kadar kotumu durum.
bende kendime pek bakamıyorum vallahi.
beyazlarda çıktı yine,
ama heriftrn çok çok küçük duruyorum
dışarda filan egeyi kardeşi mi diye soruyorlar.
yaşımıda 19 diyorum.
Allah için yaşımı göstermiyorum ama bakımsız dolaşmak moralimi bozuyo.
her zaman yaptığım Bi tarifim var.harika oluyor.Mercimek köftesi tarifi varmı elinizde güzel denenmiş![]()
yok Cnm gelmez keseye kese o kadar yakın değil, koş çok acıyo ama yaaAnladım canim. Bende göbekden yapıyorum ama sanki keseye geliçekmiş gibi hissediyorum korka korka yapıyorum
9 ay boyamis demek..
Boyatmak istiyorum bende yoksa bitkisel boyami kullansam![]()
kızzzzz bu portakal ağacınin tarifimi1 su bardağı kırmızı mercimek
1 litre su
2 su bardağı ince bulgur
2 baş kuru soğan
1 çay bardağı zeytinyağı
1,5 yemek kaşığı biber salçası
1 tatlı kaşığı karabiber
dilediğiniz miktarda pulbiber
1 çay bardağı sıcak su
1,5 yemek kaşığı domates salçası
1 demet maydanoz
6-7 sap yeşil soğan
1,5 tatlı kaşığı tuz,
derin hatun senin için netten
yaptığım köftenin tarifini buldum.
bunu yap kolay ve güzel
aynen çok acıyor... bende altta bezede oluştu sanki.. sert şeyler elime geliyor biraz bastirinca.yok Cnm gelmez keseye kese o kadar yakın değil, koş çok acıyo ama yaa![]()
Zaten sen ya da sevinç beğeneçek başka doğru düzgün giren yok ki![]()
he kız çok hızlı çıktı, ama bakalım sonuç ne olacak,hayırlısı...ne bileyim derin yaa ay birden umudum yazdım geri sildim,ben alıştım belkide rahtlığa yeğenimin yaramazlığına bile katlanamıyorum ,iyi annelik yapamam diye korkuyorum..20 li yaşlarda hi düşünmüyordum böyle şeyleri ama yaş 36 olunca sabrınazalıyor korkuların daha da artıyor...Öyle ama cocuk olmayınca da olmuyor işte
toplumsal baskı isteğin önüne geciyor. Oysa eskiden beri toplumsal baskı olmasa belkide çok insan çocuk yapmayı tercih etmiycekdi.. ama oluncada çok tatlılar... allahım sanada nasip etsin ve bütün çocuklara sağlık ve hayırlı ömür versin..
derin'e de alisirsin canim..
başAk hanim umudum ismini beğenmediiii
Evet çocuk olunca eskisi kadar çarpışma yok..
stres ve sinirli tipler oluyorsun bazen
birbirine gıcık olabiliyorsun
ne var yani sende çarpışma accuk ne ölcek sankim
Amma hızlıymis kız senin herifde
Sende yok demedin yani kandin hemen adamın iki çift güzel sözüne...![]()
walla doğru dedin yıllar oldu hesap tutmayalı,29 temmuz değilse bat 29 ağustos işte anlamadınmı İDRAKSIZŞAR ....msj attım tostirik cvp yok
tüylü karı seni
canım ya çokmu kotu durumları
ne iş yapıyor kocası acaba.
Allah başka dert vermesin
daha çok istersin.
bizim dil çıkaran smileyde yok pehh:KK63:
ay bu hatun da hiç bişi anlamamış
kaldıysa yirük.
ege çok sever
29 temmuz sat oluyo kuşum.
bat kaç şişko.
sen bu işleri hesap etmeyeli
batla satı birbirine karıştırmışın kıyamam...........
--------------
çocuk olmayınca daha iyi
diyemem..
her ikisini de iyi yönleri var..
ama en iyisi komşu çocuğu
yorulunca sıkılınca geri veryosun.
yada yanında yardımcı olan biri olacak .
bunaldığında herdaim destek verecek.
bak o zaman çocuk olması çok çok iyi
erkencisin ohh yat bakalım.
bizim burds sabaktan beri sular kesik.
eğer gelirse bulaşıkları halletmeyi bekliuom
nerdeeee adana yanıyor ,dolayısıyla bizde yanıyok...gunaydın hatuncanlar,
hava serinledi accık şükür ohh.
adana yı etkiledimi acaba bu serinlik
sağolasın bidenem bende seni merak ediyordum şükürler olsun iyisinizBeydağlııııııı benim canım arkadaşımmmm senin için herşey yeni başlıyor bu bebek konusunda geçen yılları unutamasan da düşünme sıfırdan başlamaya çalış, seni hep 1 kız 1 oğlan anası olarak düşünüyorum Allah sana birsürü çocuk versin inşallahhhh... Yorgunluğu at üzerinden hayde başla çalışmalara :)
çocukta serin hava arıyor demekki,bizde geceleri klima açmadan yatamıyoruz walla...Bugün attim dosegi balkona miracimla yayila yayila yattik![]()
Evet 9 ay hiç kipirdamadan yatakda yatarak geçirdiğim zaman. Halimi gorseydin hergün karşımda ağlardin. Sadece tuvalete kalkiyordum. Çok zor günlerdi bana şimdi hatirlattin. Kocamdan 9 ay uzak kaldım.sende bir zamanlar alişi doğurduktan sonra gelmiştin,heç haberimiz olmamıştı canikom
he kız çok hızlı çıktı, ama bakalım sonuç ne olacak,hayırlısı...ne bileyim derin yaa ay birden umudum yazdım geri sildim,ben alıştım belkide rahtlığa yeğenimin yaramazlığına bile katlanamıyorum ,iyi annelik yapamam diye korkuyorum..20 li yaşlarda hi düşünmüyordum böyle şeyleri ama yaş 36 olunca sabrınazalıyor korkuların daha da artıyor...
walla doğru dedin yıllar oldu hesap tutmayalı,29 temmuz değilse bat 29 ağustos işte anlamadınmı İDRAKSIZŞAR ....
kız keşke yardımcım olsa ayy ne güzel olurduu.....
nerdeeee adana yanıyor ,dolayısıyla bizde yanıyok...
sağolasın bidenem bende seni merak ediyordum şükürler olsun iyisiniz![]()
ağlama kuzum,amacım asla seni üzmek değildi,aman deyim şimdi bunuda kendime dert ederim ,o kadar sıkıntı çektin ama bak ne güzel sonunda alişine kavuştun ....sonu güzel oldu öyle bak bu duruma..Evet 9 ay hiç kipirdamadan yatakda yatarak geçirdiğim zaman. Halimi gorseydin hergün karşımda ağlardin. Sadece tuvalete kalkiyordum. Çok zor günlerdi bana şimdi hatirlattin. Kocamdan 9 ay uzak kaldım.Interneti bırak, cep telinde bile konuşmak yasakdi.. zaten annemlerde net yoktu.
Evet sabrin azalıyor tabiki ama onsuz geçen yılları ve çektiğin acıları düşününce... farklı oluyor....