Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Bende perde yikiyom storlar bitti oturma odasinin tulunu yikiyom eve kadin gelecek perdeleri yikim camlar silinecek

Kişlik halilar yikamaya gittiydi yazliklarida herifle yikadik bir kadim alirsam kapi cam duvar kanepe sildiririm kis ev sermesine kadar idare eder okul acilmadan halledeyim de oğlan bu sene 3. Sinif isim var

Herif haftaya hafta sonu yok
Ondan sonrada okul acilir
Birde kisa giriste alriz bizim camlari bir gorseniz yahmur yagdi sade camur

Beydagli karısida kocasıyla sörf yapıyordur
delüüü
aaşama sörf yapacukk inşaallah
aaşamaaaa
Bende perde yikiyom storlar bitti oturma odasinin tulunu yikiyom eve kadin gelecek perdeleri yikim camlar silinecek
ohh ellerine sağlık,erken başladın kış temizliğimi
Kişlik halilar yikamaya gittiydi yazliklarida herifle yikadik bir kadim alirsam kapi cam duvar kanepe sildiririm kis ev sermesine kadar idare eder okul acilmadan halledeyim de oğlan bu sene 3. Sinif isim var
oooooo çok iş warbenim halılarda sermeye yakın gelecek..

Kimse yok kendim calip kendim oynuyorum

Gidim bari

Ben miraci uyutiyim herifte makarna yapiyi
Neyse gittim ben
gülü,gülü,gülü
Kizlar arabayi degistirecez bu bize guccuk geliyi bir tane bulduk anlasabilirsek alacik dua edin
Hadi inşallah,hayırlısı ile alırsınız canım...

zabaklayin kalktım,çişimi yaptım,yüzümü yıkadım
neyse uzatmayayım böğün,bu kazık gibi olmuş boynumla 5 kilo tomatesten 4 kavanoz konserve yaptım, kocişe kapattırıverdim kapaklarını...
ben ancak böyle 5 er kilo alır yaparım ,belim ve boynum zorlanıyor...dünde süs biberi aldımdı onu turşu yaptım,önceki günde ,10 kilo patlıcan közletmiştim,onlarıda poşetleyip dfrize attım..tabiii bunlardan anneme de yapıyoruz o yüzden çok yoruluyorum kızlar..
bamya ve bezelyede attım...zaten buzluğum küçük daha da birşey atmayı düşünmüyorum ...patlıcan az oldu belki 5 kilo daha közletirim tamam...

kız onlar gelmesin yorulurum dedin,ee ne anladık bu işten bir sürü işin üzerine gittin daha çok yoruldun..
bu kaynanatörler illa ki gelinlere iş yaptırılar

demek senin herif pazar günleride çalışıyor
bende zeytinyağlı taze fasulye ve bulgur pilavı yaptım,
birde bulguru haşlayıp soğuk yoğurtlu çırba var ya he bide ondan yaptım...

sen şu anda dışardasın o zaman,yağmır yoksa tabii ama demekki yok yosam sen burda olurdu ..
iyi gezmeler alişle sana

bende gidim bari,eğer burda birileri varsa görüpte kaçmış gibi olmasın,kimseyi görmüyok bizgöremiyok

hey gidinin gidisi
Hey gidinin gidişi kk bu durumlara düşecekmiydi....kim burda goremiyosss
başak yüce tkb hallet bakem şu işi
En büyük tkb bizim başak

Aşkım gittik gezdik oğlumla.
Bir iki mağazaya gidim dedim çocuğun mağazalara alerjisi var girer girmez bagiriyo apar topar geri cikiyos. Açık havada gezmeyi seviyiı..evet yağmur yoktu bugün

Ellerine sağlık geçen bende yaptım çok güzel oldu zaten yeşil fasulyeyi çok severim. Kız canim şu dediğin Yoğurtlu çorbadan istedi yarın yapım bari.

Kız görev gibi yapmıyon dimi şu işi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…