Ben bakıyorum midemBulancak hemen tuzlu şeyler yiyorum bastırıyorum.Senin de mi miden bulanmiyir bulanmasi iyidir diyolar kendimi hamile gibi hissederim iste arada bulaniy cok mutlu oluyom
Amin cnm insallahhadi inşallah
eee aile büyüdü hersey küçük gelir
Darısı bizlerin başına inş
Bende cok midem bulansin istiyom
Ege'yle uyuyodurBasak karisi nerde bugün
delüüüBeydagli karısida kocasıyla sörf yapıyordur
aaşamaaaaKesinnnnnnnn
ohh ellerine sağlık,erken başladın kış temizliğimiBende perde yikiyom storlar bitti oturma odasinin tulunu yikiyom eve kadin gelecek perdeleri yikim camlar silinecek
oooooo çok iş warKişlik halilar yikamaya gittiydi yazliklarida herifle yikadik bir kadim alirsam kapi cam duvar kanepe sildiririm kis ev sermesine kadar idare ederokul acilmadan halledeyim de oğlan bu sene 3. Sinif isim var
Kimse yokkendim calip kendim oynuyorum
Gidim bari
gülü,gülü,gülüBen miraci uyutiyim herifte makarna yapiyi
Neysegittim ben
Hadi inşallah,hayırlısı ile alırsınız canım...Kizlar arabayi degistirecez bu bize guccuk geliyi bir tane bulduk anlasabilirsek alacik dua edin
kız onlar gelmesin yorulurum dedin,ee ne anladık bu işten bir sürü işin üzerine gittin daha çok yoruldun..Geçte olsa rapor veriyim dun kalktuk oğlan babaannemgile gidek diye tutturdu aradik temizlikçi varmis gitmeyek dedim oglan durmadi arabada yoktu aramiz bir kilometre miraci bebek arabasına artik gittik buyukbabaanne besige koydu uyuttu bende bulasiklarini yikadim öğlene etli bezelye pirinc pilavi yaptim bulasik yikafim cay yaptik tekrar mutfagi topladim miraç uyandi doyurdum
Uyuttum mutfak dolaplarini sildim ankastre kir içindeydi oralari temuzledim miraç uyandi parka indirdin abisiyle babamiz geldi yemek yaptirmis onu yedik mutfagi topladim evimize geldik miraç yine bütün gece huzursuzdu
demek senin herif pazar günleride çalışıyorYaramaz tatlı şey yerim seni
Bizde 7.30 uyandık
Cayimi içiyorum
Herif birazdan ise gitçek..
Ben bugun ne yapsam diye düşünüyom
Dünden fırın kebabı yemeğim var
Yemek yapmiycam
Hava yağışlı olmassa olanı dışarıya çıkarırım napıiim
Hey gidinin gidişi kk bu durumlara düşecekmiydi....kim burda goremiyosssbende gidim bari,eğer burda birileri varsa görüpte kaçmış gibi olmasın,kimseyi görmüyok bizgöremiyok
hey gidinin gidisi
Aşkım gittik gezdik oğlumla.demek senin herif pazar günleride çalışıyor
bende zeytinyağlı taze fasulye ve bulgur pilavı yaptım,
birde bulguru haşlayıp soğuk yoğurtlu çırba var ya he bide ondan yaptım...
sen şu anda dışardasın o zaman,yağmır yoksa tabii ama demekki yok yosam sen burda olurdu ..
iyi gezmeler alişle sana
bizimki yerinde duramaz bence çalışkan kadınkız onlar gelmesin yorulurum dedin,ee ne anladık bu işten bir sürü işin üzerine gittin daha çok yoruldun..
bu kaynanatörler illa ki gelinlere iş yaptırılar
senin herif yemek yapabiliyomu?Ben miraci uyutiyim herifte makarna yapiyi
Neysegittim ben
Kız görev gibi yapmıyon dimi şu işidelüüü
aaşama sörf yapacukk inşaallah
aaşamaaaa
ohh ellerine sağlık,erken başladın kış temizliğimi
oooooo çok iş warbenim halılarda sermeye yakın gelecek..
gülü,gülü,gülü
Hadi inşallah,hayırlısı ile alırsınız canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?