Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

[Başla ="beydagli, post: 36728198, member: 306680"]Dgru[/QUOTE]
hee doğruuu

bırakayım mı,benimde aklımı kurcalıyordu,neyse adetim bitti..bugün soğana başlayayım o zaman ,soğanda beni gazman gibi yapıyor yaa[/QUOTE]
Basla cnm olsun idare edecen beline kuvvet

Basla

hayır sakın bırakma canım,içtiğmiz ilaçların bir sürü yan etkisi var onlar daha kötü..
soğan ılıyınca nefesini tutarak iç hemen 2 dakikada kalmıyor tadı zaten..

valla bi ara içmiştim öle ama sade akşamları yapabildim çalışıyorum üstünede kesme şeker yiyordum o kadan kötü.. Regl nin 7. günü mü başlanıyordu ?

kızlar bu ay soğan suyu içsemmi acaba ,karar veremedim yada bu ayda öylemi kalsın..birde kas gevşetici içiyorum fıtıklar için onuda bıraksammı
Kas gevseticiyi bırakmalsiin zaten
ama ben olsam soğan suyunu yazmazdim bu ayda çünkü kolay hamile kalıyorsun
aynen yola devam

inşaallah,ama niye çantayla yüzüme vuruyon

İnsallah tez zamanda olur bende iki tane biri 7.5 yasinda hemen olduydu digeri 5.5 aylik 3 kayiptan sonra kavustum tam 4.5 sene mucadelem var
Benimde 3- 4 yıl mücadelem var.önce 3 tane düşük oldu malesef. zor yıllar geçirdim şimdi 1 tane yaramaz var ali 14 aylık. Şimdi digeriyolda inşallah sağlıkla hayırlısıyla gelir. Darısı başınıza. Rabbim kimseyi evlatla sinamasin inş.

Ammiinnn çok teşekkür edeerim. Sizinde Allah kucağınıza almayı nasip etsin benimde devam etseydi 16 haftalık hamiş olacaktım

Ammiinnn çok teşekkür edeerim. Sizinde Allah kucağınıza almayı nasip etsin benimde devam etseydi 16 haftalık hamiş olacaktım
Amin canim inşallah.
demekki bunu da yaşamak varmış.
Rabbim beterinden Esirgesin inşallah

[QUOTEgli, post: 36727817, member: 306680"]BAFSS inşaallah yarın güzel haberler alırsın canım,bende ismini büyük yazdım çünkü benimde mesaclarımı görmüyorsun[/QUOTE]
Canim insallah ayy bu ara herkes aybi seyi soluyo ben bu mesajlari atliyommu ne du gosluklerimi takiyim

306680"]kızlar bu ay soğan suyu içsemmi acaba ,karar veremedim yada bu ayda öylemi kalsın..birde kas gevşetici içiyorum fıtıklar için onuda bıraksammı[/QUOTE]
Lavanta kokulum sogan kuru cok faydali bende yapmistim daha once bi kac sefer coksolemislerdi mutlaka yap diye :)

BAFS herkes senden şikayetçi niye kimseye cvp vermiyon mesaclari atliyon taze hamisligine ve panik atagina veriyok
Nasil olsa bu gunler gecer
Ayy ne duyim bilemedim dun butun gun uyumusum aksamda en son buraya yazdim uyumusum sabahta gec kalktim sureklibuyku sersemi oluyom ondan galiba

Caydin aramiza hosgeldin canim alinti yapamadim canim benimde 6 yasinda bir oglum var birde 10 haftalikken karnimda öldü 1 kaybim oldu bir sene cok zor ve uzucu gecti Rabbim kimseyi evladiyla sinamasin simdi yeniden hamile oldugumu ogrendim insallah Rabbim kucagima almayi nasip eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…