Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

:KK49::KK49: eevvvettt... Ne tesadüf :D:D
ben kayıt olduğumda sıcak bir yaz günü idi
iş yerimdeydim
hiç unutmam:cool::cool::cool::cool::cool:
Kıslar bende listeye kayıtlanmak istiyorum :KK69::KK31:
:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:kuşum bizim listeye kayıtlanmak öyle kolay değildir
tkb kurul kararı sonucu karar verir listeye eklenir
lakin bununda şartları var tabiiki

ama sen kayıtlanmak dedin ya göynümü fethettin
seni kayıtlamıycamda kimi kayıtlıcam ben yahuuuuuu:KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31:

Kizlar çok ama çok uzgunjm diyecek birşey bulamiyorum 6+3 de kalbi durmuş yavrucagin hic bir söz teselli etmez en iyi bilenlerdenim
Haktan hayirlisi:KK42::KK42::KK42:

Haberler kotu yaz bafs ta:KK16::KK42::KK42::KK42:

Kizlar çok ama çok uzgunjm diyecek birşey bulamiyorum 6+3 de kalbi durmuş yavrucagin hic bir söz teselli etmez en iyi bilenlerdenim
Haktan hayirlisi:KK42::KK42::KK42:
Ayy Kıyamam canim benim. Çok üzüldüm. Hoc beklemiyodum.
Herşey yolundaydi yaa
Nedeni neymiş peki söylemiş mi bişey doktor?
Kullandığı grip ignelerimi neden olmuş acaba ?
Yoksa kan sulandirici iğne yeterli gelmemismi?

Allahtan hayırlısıi ama üzülmemek elde değil
Rabbim hayırlısıji versin evlatla sinamasin
Evlat hasreti çektirmesin
Bütün neşem gitti
Bafsi düşünemiyorum kimbilir ne haldedir

Bende biraz temizliğe daldım kafam dagilsin diye.
Bafs biz Burdayız toparlanma sürecinde yanındayız birbirimize destek olarak daha kolay atlatacaksin.inş.

Kaderden kacilmiyor Rabbim sabrinida versin insallah suan icimde bir bosluk tek bildigimse Allah in dedigi olur nasbimde yokmus demekki bir muddet okurum yazmam beni hos gorun hepinizi seviyorum siz hem iyi hem kotu gun dostlarim suanki hayalkirikligim hergun vurdugum ignelerden kat kat acitiyor canimi oysa ben raziydim hic sikayet etmem demistim seni seviyorum annecim beni birakip gitsende birtek ben biliyorum ki varoldun sen 2 3 gunde olsa benimle bir atti o minik kalbin

Çok geçmiş olsun canım bunu 2defa yaşamış biri olarak inan kalpten üzüldüm ALlah sabrını versin

Back
X