Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Kaderden kacilmiyor Rabbim sab rinida versin insallah suan icimde bir bosluk tek bildigimse Allah in dedigi olur nasbimde yokmus demekki bir muddet okurum yazmam beni hos gorun hepinizi seviyorum siz hem iyi hem kotu gun dostlarim suanki hayalkirikligim hergun vurdugum ignelerden kat kat acitiyor canimi oysa ben raziydim hic sikayet etmem demistim seni seviyorum annecim beni birakip gitsende birtek ben biliyorum ki varoldun sen 2 3 gunde olsa benimle bir atti o minik kalbin
Hepimiz yaşadık
Neler hissettiğini tahminediliyorum
amageçecek ....
kelimeler bile yetersiz
ne yazsak ne soylesek bos....

selam kızlar, neşeli bir giriş yapacaktım uzun zamandır gelemiyordum diye ama bafs ın haberini okudum.. çok üzüldüm :( allahım sabır versin, inşallah birdaha yaşamaz..neler hissettiğini çok iyi anlıyoruz birçoğumuz yaşadık burda bunu... bu günlerde geçecek canım :(

görüşmeyeli sizler nasılsınız arkadaşlar? beni kimse merak etmedimi :( 27.haftamıza geldik biz, çok şükür günler gelip geçiyo, ama artık iyice ağırlaştım çalışmak o kadar zor geliyorki..evde de çok dinlenemiyorum, akşam çoğu zaman kızımın uyumasını bekleyemiyorum bile oturduğum yerde uyuyakalıyorum... çok zor çoook...

Bafs bafs bafs Rabbim sabrini arttirsin burayi birakma inanki ancak bizimle rahatlarsin gel bagir cagir agla zirla esekten düşeni esekten düşen anlar başkada kimse anlamaz içine atip dertlere kalma simdi soktasin cumadan sonra Dank eder biz burdayiz haziriz daima canim:cry::cry:

görüşmeyeli sizler nasılsınız arkadaşlar? beni kimse merak etmedimi :KK43: 27.haftamıza geldik biz, çok şükür günler gelip geçiyo, ama artık iyice ağırlaştım çalışmak o kadar zor geliyorki..evde de çok dinlenemiyorum, akşam çoğu zaman kızımın uyumasını bekleyemiyorum bile oturduğum yerde uyuyakalıyorum... çok zor çoook...
Allah yardimcin olsun isin cok zor cnm

Benim kriterlerime uygunsun
Herşeyden önce aktifsin. Topige katılımın oldukça iyi. Listeme girdin :KK70::KK70::KK70:
Hep böyle olmanı umuyorum..
Buarada seni topik başı başak ekleyebilir o da uykudan uyaninca ekler...:110: benim yetkim yok bu konuda. Artık işin başak karısına kaldı :KK47:
alemsin he:KK24::KK24::KK24::KK24::KK24::KK24::KK24::KK24::KK24:

:KK66: Başakss zaten beni evlendiğim gün topiğe üye olmuş aramızda bağ oluştu :KK66:

O zaman bilgilerimi dökimm

* Yaş 30 Meslek Muhasebe yer: istanbul
* 3 yıllık evli 1 yıldır bebiş için çalışmakta (sorun yokmuş)
* 1 yıl sonunda klomen + çatlatma = sonuç pozitif ama maalesef dış gebelik
* Laparoskopik ameliyat ile sonlandı HSG temiz korunma yok durmak yok yola devam
evlendiğin günle benm kayıt tarihim çarpışıyor diye bağ oluşturdğmz doğru
lakin u yüzden sana torpil geçersem topik üyeleri beni topa tutar
ağzımı yolarlar vallahi:KK53::KK53:
hem bizim topikte torpil olmaz hayatım:KK20::KK20::KK20:
değişmez kurallarımız var:KK63:
kurallarımızı bulup burada birkez daha senin için yayınlayacağım tatlım:KK31::KK31:
-------------

ayrıca benden büyük olmana çok sevindim
geliyolar buraya 90 lı bebeler, evlenmiş çocuk sahibi olmaya çalışıyolar
bide bana abla demiyolarmı deli oluyorum beee:mad::mad:

burdaki herkes benden büyük ve büyük olmalı:KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62:
aradınmı:KK51:

ne dövünüyon kızzz,listeye alır seni başak karısı mirak etme,biraz .ötü ağırdır...

hoşgeldiinnn:KK24:
bu işlerle BAŞAK karısı ilgileniyor sizi ona aktarıyorum bekleyin ama ne kadar beklersin bilemem:cool:
aramadım kuzum. yarın arıycam inşşş:KK51:
-------
sende ayrı bi alemsin güldürüyosunuz beni:KK30::KK30::KK30::KK30::KK30::KK30::KK30::KK30::KK30::KK30::KK30::KK30::KK30::KK30::KK30::KK30::KK30::KK30::KK30::KK30::KK30::KK30::KK30::KK30::KK30::KK30::KK30:

görüşmeyeli sizler nasılsınız arkadaşlar? beni kimse merak etmedimi :KK43: 27.haftamıza geldik biz, çok şükür günler gelip geçiyo, ama artık iyice ağırlaştım çalışmak o kadar zor geliyorki..evde de çok dinlenemiyorum, akşam çoğu zaman kızımın uyumasını bekleyemiyorum bile oturduğum yerde uyuyakalıyorum... çok zor çoook...
canım yaa ne kötü bişi evladına hasret yaşamak
resmen hasret gibisin
hep şu iş yüzünden ama napcan hayat gailesi
kim isterki böyle olmayı.

Kaderden kacilmiyor Rabbim sabrinida versin insallah suan icimde bir bosluk tek bildigimse Allah in dedigi olur nasbimde yokmus demekki bir muddet okurum yazmam beni hos gorun hepinizi seviyorum siz hem iyi hem kotu gun dostlarim suanki hayalkirikligim hergun vurdugum ignelerden kat kat acitiyor canimi oysa ben raziydim hic sikayet etmem demistim seni seviyorum annecim beni birakip gitsende birtek ben biliyorum ki varoldun sen 2 3 gunde olsa benimle bir atti o minik kalbin
canım ya çok üzüldüm okuyunca
eminim hayırlısı buuydu
sabret Mevla neylerse güzel eyler
ne desek boş, diyecek bişide bulamıyor insan

:nazar:listede bulunupta;
kk ya girip topikimizi ihmal edeli 1 haftayı geçmiş hatunları maalessef kurul kararı ile liste dışı ediyoruz
ki topike uğramayanların listede işi yok haliyle...:)
:nazar:muhabete bodoslama dalanları seviyoruz:KK53:

:nazar:selam verdiysen ve selamın kargaşada fark edilmesiyse alınganlık yapmıyoruz:KK20:
ve hatta niye selamımı almıyonuz lan!!!!!diyerek ortalığı karıştırıyoruz.:KK11:

:nazar:listemize bir hatun giirdiyse onu bağrımıza basıyoruz:KK65:

daimi müdavimlere saygılar:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:
En Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KK
En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE
En Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KK

Kaderden kacilmiyor Rabbim sabrinida versin insallah suan icimde bir bosluk tek bildigimse Allah in dedigi olur nasbimde yokmus demekki bir muddet okurum yazmam beni hos gorun hepinizi seviyorum siz hem iyi hem kotu gun dostlarim suanki hayalkirikligim hergun vurdugum ignelerden kat kat acitiyor canimi oysa ben raziydim hic sikayet etmem demistim seni seviyorum annecim beni birakip gitsende birtek ben biliyorum ki varoldun sen 2 3 gunde olsa benimle bir atti o minik kalbin
bafs canım benim eninde yazdığın gibi maalesef kaderden kaçılmıyor ama RABBİM in gördüğü ve bizim göremediğiz ne hayırlar vardır,kimbilir yaşadıklarımızda...
ama bende bunu 7 kez yaşayan biri olarak şimdi bu sözlerin seni hiç teselli etmediğini kendini yapayalnız ve bomboş hissettiğini çok iyi biliyorum...sabret canım benim sabrın sonu selamettir...çok şükürki bir evladın var ve onunda eşininde sana çok ihtiyacı var senin en büyük tesellin onlar,onlar için ve kendin için toparlanacaksın,inşaallah sağlıklı bir evlada da geçte,güçte olsa hayırlısıyla kavuşacaksın...

BAFS ın haberi çok üzdü beni,onun şu anda yaşadıkları o kadar tanıdık ki bana ah ahhh..

ALLAH kolaylık versin dumanım..kaç kez sordum seni burda mesacda yazdım seni paşamı merak ettim kuzum...
senin işinde zor,erken izne ayrılma şansın yok dimi...

Ben özellikle son dusugumde dedimki ya kimse benimle konusmasin sormasin teselli cümleleri kurmasin acimla başbaşa biraksinlar beni çünkü herşey o kadar bos geliyor ki bombos ve gerçekten bunu yasayan bilir o minicik 1 gr ilk kan pihtisini evladim diye sahipleniyor insan annelik iç güdüsü bu iste:KK42::KK42: cok duygusalim bugun inan elim ayagim tutmadi msj okurken gozyaslarina boguldum:KK42::KK42:

ah sevinç ya,,kendimi o kadar kötü hissediyorumki haberi aldığımdan beri..bu yaşadıklarımız son olur inşaallah...
Dua ediyorum canim hepiniz icin cani gönülden Rabbim sunavinizi bitirsin yüzünüzü guldursun bu son olsun daha çok bekletmesin bu aciyi unutturacak keder vermesin insallah amin

Ben özellikle son dusugumde dedimki ya kimse benimle konusmasin sormasin teselli cümleleri kurmasin acimla başbaşa biraksinlar beni çünkü herşey o kadar bos geliyor ki bombos ve gerçekten bunu yasayan bilir o minicik 1 gr ilk kan pihtisini evladim diye sahipleniyor insan annelik iç güdüsü bu iste:KK42::KK42: cok duygusalim bugun inan elim ayagim tutmadi msj okurken gozyaslarina boguldum:KK42::KK42:
işte bu durumu yaşayan herkesin hissettikleride aynı,bende öyletdim kimse bana geçmiş olsun bile diyemedi..
bende çok kötüyüm ,saatlerce birşeyler yazmak istedim elim ona ile varmadı..

Bu laf benim için çok önemli ilk dusugumde bir arkadaş topikte dediki Rabbim bunu unutturacak başka aci göstermesin. O zaman kafama balyoz yemiş gibi oldum bir çocuğum vardi Esim ailem sevdiklerim Rabbim hepsini esirgesin korusun diyebildim sadece...

Bu laf benim için çok önemli ilk dusugumde bir arkadaş topikte dediki Rabbim bunu unutturacak başka aci göstermesin. O zaman kafama balyoz yemiş gibi oldum bir çocuğum vardi Esim ailem sevdiklerim Rabbim hepsini esirgesin korusun diyebildim sadece...
bende burda duydum bu lafı çok hoşuma gitmişti..gerçektende öyle RABBİM BUNU UNUTTURACAK DERTLER VERMESİN,çok doğru gerçekten ama üzülmemek elde değil işte..

Back
X