Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Kizlar tek tek alinti yapamadim mesajlarinizi okudum desteginiz icon sagolun okurken tuhaf baskasina yazilmis gibi okudum bugun soktayim sanirim hissiyatim sifir resmen icim donmus gibi beni merak etmeyin iyi olucam inaniyorum bugun bir doktora giittim 8 de aksam tam bir saat muayenesinde kaldik esimle ordan ciktigimdan beri bi bosluk var icimde anlattiklari beni cok etkiledi Rabbim beterinden korusun ve su sozu dogruydu suan kotu hissetmenin sebebi senin algin yoksa kimse sana bisey yapmadi sende elinden geleni yaptin

Gunaydin canlarim bugun icim sizlayarak uyandim bu duyguyu hatirliyorum boyle uyanmak cok kotu birsey sabah ilk uyanirken cok savunmasiz oluyoruz bilinc altimiz uzuntumuzu hatirlatiyor hemen her savah karnimi oksayarak kalkiyordum belkide ondan olsa gerek hic uyanasim yok bu ikinci hayalkirikligim sunu anladim herseferinde olacagina inancin dahada azaliyormus normal yasantima donmek istiyorum artik su gunler biranonce gecsin zaman acimin ustunu kapatsin bu sefer kendimi sevicem ve uzmeyecegim bundan eminim cunku elimizde olmayan seyleri kabullenmeliyiz bende oyle yapicam

Gunaydin canlarim bugun icim sizlayarak uyandim bu duyguyu hatirliyorum boyle uyanmak cok kotu birsey sabah ilk uyanirken cok savunmasiz oluyoruz bilinc altimiz uzuntumuzu hatirlatiyor hemen her savah karnimi oksayarak kalkiyordum belkide ondan olsa gerek hic uyanasim yok bu ikinci hayalkirikligim sunu anladim herseferinde olacagina inancin dahada azaliyormus normal yasantima donmek istiyorum artik su gunler biranonce gecsin zaman acimin ustunu kapatsin bu sefer kendimi sevicem ve uzmeyecegim bundan eminim cunku elimizde olmayan seyleri kabullenmeliyiz bende oyle yapicam

böyle güçlü durman çok güzel Allah herşeyin en iyisini bilir bi kapıyı kaparsa bin kapıyı açar canım Allah sevi,ndirmek istediğini kulunun eşeğini önce kaybettirir sonra buldururmuş ya inşallah yakında sende sağlıklı bir gebeliğe kavuşur bebeğini kucağına alırsın canım bunu yürekten diliyorum

ben kayıt olduğumda sıcak bir yaz günü idi
iş yerimdeydim
hiç unutmam:cool::cool::cool::cool::cool:

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:kuşum bizim listeye kayıtlanmak öyle kolay değildir
tkb kurul kararı sonucu karar verir listeye eklenir
lakin bununda şartları var tabiiki

ama sen kayıtlanmak dedin ya göynümü fethettin
seni kayıtlamıycamda kimi kayıtlıcam ben yahuuuuuu:KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31:

Hehehehehe hadi bakalım o zaman... Aranıza katılmayı isterim olmazsa da canınız sağolsun

Kizlar çok ama çok uzgunjm diyecek birşey bulamiyorum 6+3 de kalbi durmuş yavrucagin hic bir söz teselli etmez en iyi bilenlerdenim
Haktan hayirlisi:KK42::KK42::KK42:

Kaderden kacilmiyor Rabbim sabrinida versin insallah suan icimde bir bosluk tek bildigimse Allah in dedigi olur nasbimde yokmus demekki bir muddet okurum yazmam beni hos gorun hepinizi seviyorum siz hem iyi hem kotu gun dostlarim suanki hayalkirikligim hergun vurdugum ignelerden kat kat acitiyor canimi oysa ben raziydim hic sikayet etmem demistim seni seviyorum annecim beni birakip gitsende birtek ben biliyorum ki varoldun sen 2 3 gunde olsa benimle bir atti o minik kalbin

Canım çok çok üzüldüm seni çok iyi anlıyorum ama beterin beteri var hiç değilse sağlığın yerinde.. bİliyorum hiç birsöz teselli etmeyecek seni... ama zamana bırak bende ilk zamanlar durmadan ağlar bebeğimi düşünürdüm birde iç kanama geçirme bunu farketmezsem hayati tehlikem de vardı.. Yani kendimemi üzüleyim bebeğemi bilemiyordum. Hamilelik sevinci 10 gün sürebildi kalp atışını bile başlatamadım elimde sadece 2 mm ultrason çıktısı kaldı.. :mad::mad: kendi sağlığım düzelince bebiş için üzülmeye başladım ama şükür o da hafifledi.. artık herşeyi geride bırakıp ileriye bakma zamanı.. Rabbim neylerse güzel eyler onlar artık melek.. En kısa zamanda isteyen herkese bebiş naip olsun...

Star i açın izleyin
7 yıllık evli çocuğu olmuyor hislerini anlatıyor benim yaşadıklarımin aynisi

Zaman sadece zaman başka hic birsey:KK61:
günaydın arkadaşlar
:KK25:
Star i açın izleyin
7 yıllık evli çocuğu olmuyor hislerini anlatıyor
benim yaşadıklarımin aynisi
Bende izledim :mad:

Konuyu okuyan kullanıcılar
(Üyeler: 3, Ziyaretciler: 4) derin_35.sevinc007

Back
X