abim geliyor bu aksam Yengemve yigenlerim grip oldum ya bana ve miraca bakacak kicamin dgunu bugün aksam anasigilde gelecek hep beraber yemek yicez herif sabanan İst uciyi zuccaciye fuari varmis ptesine kadar yok basak sogudumu kiz oralar valiz hazirladim ama
Menü
Şehriye corbasi
Patlican kebabi
Tavuklu pilav
Salata
Cacik
İçecekler
Üstüne
Dgunu pastasi
Maras dondurması
Tatli
tamam cnmHehehehehe hadi bakalım o zaman... Aranıza katılmayı isterim olmazsa da canınız sağolsun
Canım çok çok üzüldüm seni çok iyi anlıyorum ama beterin beteri var hiç değilse sağlığın yerinde.. bİliyorum hiç birsöz teselli etmeyecek seni... ama zamana bırak bende ilk zamanlar durmadan ağlar bebeğimi düşünürdüm birde iç kanama geçirme bunu farketmezsem hayati tehlikem de vardı.. Yani kendimemi üzüleyim bebeğemi bilemiyordum. Hamilelik sevinci 10 gün sürebildi kalp atışını bile başlatamadım elimde sadece 2 mm ultrason çıktısı kaldı..kendi sağlığım düzelince bebiş için üzülmeye başladım ama şükür o da hafifledi.. artık herşeyi geride bırakıp ileriye bakma zamanı.. Rabbim neylerse güzel eyler onlar artık melek.. En kısa zamanda isteyen herkese bebiş naip olsun...
buralar serinlediabim geliyor bu aksam Yengemve yigenlerim grip oldum ya bana ve miraca bakacak kicamin dgunu bugün aksam anasigilde gelecek hep beraber yemek yicez herif sabanan İst uciyi zuccaciye fuari varmis ptesine kadar yok basak sogudumu kiz oralar valiz hazirladim ama
Menü
Şehriye corbasi
Patlican kebabi
Tavuklu pilav
Salata
Cacik
İçecekler
Üstüne
Dgunu pastasi
Maras dondurması
Tatli
bende sabahları çok mutsuz uyanıyordumGunaydin canlarim bugun icim sizlayarak uyandim bu duyguyu hatirliyorum boyle uyanmak cok kotu birsey sabah ilk uyanirken cok savunmasiz oluyoruz bilinc altimiz uzuntumuzu hatirlatiyor hemen her savah karnimi oksayarak kalkiyordum belkide ondan olsa gerek hic uyanasim yok bu ikinci hayalkirikligim sunu anladim herseferinde olacagina inancin dahada azaliyormus normal yasantima donmek istiyorum artik su gunler biranonce gecsin zaman acimin ustunu kapatsin bu sefer kendimi sevicem ve uzmeyecegim bundan eminim cunku elimizde olmayan seyleri kabullenmeliyiz bende oyle yapicam
ilk günler biraz zor geçer canım,ama zamanla azalır...Gunaydin canlarim bugun icim sizlayarak uyandim bu duyguyu hatirliyorum boyle uyanmak cok kotu birsey sabah ilk uyanirken cok savunmasiz oluyoruz bilinc altimiz uzuntumuzu hatirlatiyor hemen her savah karnimi oksayarak kalkiyordum belkide ondan olsa gerek hic uyanasim yok bu ikinci hayalkirikligim sunu anladim herseferinde olacagina inancin dahada azaliyormus normal yasantima donmek istiyorum artik su gunler biranonce gecsin zaman acimin ustunu kapatsin bu sefer kendimi sevicem ve uzmeyecegim bundan eminim cunku elimizde olmayan seyleri kabullenmeliyiz bende oyle yapicam
güzel mönüüabim geliyor bu aksam Yengemve yigenlerim grip oldum ya bana ve miraca bakacak kicamin dgunu bugün aksam anasigilde gelecek hep beraber yemek yicez herif sabanan İst uciyi zuccaciye fuari varmis ptesine kadar yok basak sogudumu kiz oralar valiz hazirladim ama
Menü
Şehriye corbasi
Patlican kebabi
Tavuklu pilav
Salata
Cacik
İçecekler
Üstüne
Dgunu pastasi
Maras dondurması
Tatli
güsel sörprüz,mutlu yıllar kocanaHerifin biseden hbri yok zupriz yapim dedim ilk defa
böyle günlerde insan misafir ağırlamak istemiyor,dimi saracım..ama insanda gelmeyin diyemiyor işteBenum menude kara lahana sarmasi sehriye corbasi salcali makarna tursu
Kaç gündür çok halsizim elim kolum kalkmiyo hicbisey yapmak istemiyorum aksama yemege misafirimde var
kız senin kocan nereye gidiyoilk günler biraz zor geçer canım,ama zamanla azalır...
ewet bu yaşadıklarımız bizim elimizde olan şeyler değil maalesef...seninde yazdıkların çok güzel böyle düşünmene çok sewindim...
güzel mönüü
benim kıcamda gitti,2 gün yok
güsel sörprüz,mutlu yıllar kocana
böyle günlerde insan misafir ağırlamak istemiyor,dimi saracım..ama insanda gelmeyin diyemiyor işte
abim geliyor bu aksam Yengemve yigenlerim grip oldum ya bana ve miraca bakacak kicamin dgunu bugün aksam anasigilde gelecek hep beraber yemek yicez herif sabanan İst uciyi zuccaciye fuari varmis ptesine kadar yok basak sogudumu kiz oralar valiz hazirladim ama
Menü
Şehriye corbasi
Patlican kebabi
Tavuklu pilav
Salata
Cacik
İçecekler
Üstüne
Dgunu pastasi
Maras dondurması
Tatli
Ellerine sağlık canimmmBenum menude kara lahana sarmasi sehriye corbasi salcali makarna tursu
Kaç gündür çok halsizim elim kolum kalkmiyo hicbisey yapmak istemiyorum aksama yemege misafirimde var
kabızlık fitili varya kuzum ondan kullansanaEllerine sağlık canimmm
menun güzelmiş
ben bugun aksama doğru misafirlige gittim.kısır yapmıştı kadincaz. Güzel olmustu. Yedik bi güzel. Ordan sonra eve geldik. Alış kabiz olmuştu. Iki saat ağladı çocuk.bizde çok kötü olduk eşimle.
resmen morardi çocuk
ALLAHIM yaaa çok zor sen evlatlarimizin acısını hastalığını gösterme onlar hasta olmasın.
ilk günler biraz zor geçer canım,ama zamanla azalır...
ewet bu yaşadıklarımız bizim elimizde olan şeyler değil maalesef...seninde yazdıkların çok güzel böyle düşünmene çok sewindim...
güzel mönüü
benim kıcamda gitti,2 gün yok
güsel sörprüz,mutlu yıllar kocana
böyle günlerde insan misafir ağırlamak istemiyor,dimi saracım..ama insanda gelmeyin diyemiyor işte
Ellerine sağlık canimmm
menun güzelmiş
ben bugun aksama doğru misafirlige gittim.kısır yapmıştı kadincaz. Güzel olmustu. Yedik bi güzel. Ordan sonra eve geldik. Alış kabiz olmuştu. Iki saat ağladı çocuk.bizde çok kötü olduk eşimle.
resmen morardi çocuk
ALLAHIM yaaa çok zor sen evlatlarimizin acısını hastalığını gösterme onlar hasta olmasın.
hayla uyumaddı oğlan
nolacak bu iş
gözümü kapadığım an rüya görmeye başlıyorum
tamam cnm
seni pcden girdiğim Bi zaman ekliycem listeye inşallah
sonrada listeye eklrnişinin şerefine parti veririz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?