Hepimiz yaşadıkKaderden kacilmiyor Rabbim sab rinida versin insallah suan icimde bir bosluk tek bildigimse Allah in dedigi olur nasbimde yokmus demekki bir muddet okurum yazmam beni hos gorun hepinizi seviyorum siz hem iyi hem kotu gun dostlarim suanki hayalkirikligim hergun vurdugum ignelerden kat kat acitiyor canimi oysa ben raziydim hic sikayet etmem demistim seni seviyorum annecim beni birakip gitsende birtek ben biliyorum ki varoldun sen 2 3 gunde olsa benimle bir atti o minik kalbin
Allah yardimcin olsun isin cok zor cnmgörüşmeyeli sizler nasılsınız arkadaşlar? beni kimse merak etmedimi27.haftamıza geldik biz, çok şükür günler gelip geçiyo, ama artık iyice ağırlaştım çalışmak o kadar zor geliyorki..evde de çok dinlenemiyorum, akşam çoğu zaman kızımın uyumasını bekleyemiyorum bile oturduğum yerde uyuyakalıyorum... çok zor çoook...
alemsin heBenim kriterlerime uygunsun
Herşeyden önce aktifsin. Topige katılımın oldukça iyi. Listeme girdin
Hep böyle olmanı umuyorum..
Buarada seni topik başı başak ekleyebilir o da uykudan uyaninca ekler...benim yetkim yok bu konuda. Artık işin başak karısına kaldı
evlendiğin günle benm kayıt tarihim çarpışıyor diye bağ oluşturdğmz doğruBaşakss zaten beni evlendiğim gün topiğe üye olmuş aramızda bağ oluştu
O zaman bilgilerimi dökimm
* Yaş 30 Meslek Muhasebe yer: istanbul
* 3 yıllık evli 1 yıldır bebiş için çalışmakta (sorun yokmuş)
* 1 yıl sonunda klomen + çatlatma = sonuç pozitif ama maalesef dış gebelik
* Laparoskopik ameliyat ile sonlandı HSG temiz korunma yok durmak yok yola devam
aramadım kuzum. yarın arıycam inşşşaradınmı
ne dövünüyon kızzz,listeye alır seni başak karısı mirak etme,biraz .ötü ağırdır...
hoşgeldiinnn
bu işlerle BAŞAK karısı ilgileniyor sizi ona aktarıyorum bekleyin ama ne kadar beklersin bilemem
canım yaa ne kötü bişi evladına hasret yaşamakgörüşmeyeli sizler nasılsınız arkadaşlar? beni kimse merak etmedimi27.haftamıza geldik biz, çok şükür günler gelip geçiyo, ama artık iyice ağırlaştım çalışmak o kadar zor geliyorki..evde de çok dinlenemiyorum, akşam çoğu zaman kızımın uyumasını bekleyemiyorum bile oturduğum yerde uyuyakalıyorum... çok zor çoook...
canım ya çok üzüldüm okuyuncaKaderden kacilmiyor Rabbim sabrinida versin insallah suan icimde bir bosluk tek bildigimse Allah in dedigi olur nasbimde yokmus demekki bir muddet okurum yazmam beni hos gorun hepinizi seviyorum siz hem iyi hem kotu gun dostlarim suanki hayalkirikligim hergun vurdugum ignelerden kat kat acitiyor canimi oysa ben raziydim hic sikayet etmem demistim seni seviyorum annecim beni birakip gitsende birtek ben biliyorum ki varoldun sen 2 3 gunde olsa benimle bir atti o minik kalbin
bafs canım benim eninde yazdığın gibi maalesef kaderden kaçılmıyor ama RABBİM in gördüğü ve bizim göremediğiz ne hayırlar vardır,kimbilir yaşadıklarımızda...Kaderden kacilmiyor Rabbim sabrinida versin insallah suan icimde bir bosluk tek bildigimse Allah in dedigi olur nasbimde yokmus demekki bir muddet okurum yazmam beni hos gorun hepinizi seviyorum siz hem iyi hem kotu gun dostlarim suanki hayalkirikligim hergun vurdugum ignelerden kat kat acitiyor canimi oysa ben raziydim hic sikayet etmem demistim seni seviyorum annecim beni birakip gitsende birtek ben biliyorum ki varoldun sen 2 3 gunde olsa benimle bir atti o minik kalbin
BAFS ın haberi çok üzdü beni,onun şu anda yaşadıkları o kadar tanıdık ki bana ah ahhh..görüşmeyeli sizler nasılsınız arkadaşlar? beni kimse merak etmedimi27.haftamıza geldik biz, çok şükür günler gelip geçiyo, ama artık iyice ağırlaştım çalışmak o kadar zor geliyorki..evde de çok dinlenemiyorum, akşam çoğu zaman kızımın uyumasını bekleyemiyorum bile oturduğum yerde uyuyakalıyorum... çok zor çoook...
ah sevinç ya,,kendimi o kadar kötü hissediyorumki haberi aldığımdan beri..bu yaşadıklarımız son olur inşaallah...Beydagli ne guzel yazmissin cnm
Dua ediyorum canim hepiniz icin cani gönülden Rabbim sunavinizi bitirsin yüzünüzü guldursun bu son olsun daha çok bekletmesin bu aciyi unutturacak keder vermesin insallah aminah sevinç ya,,kendimi o kadar kötü hissediyorumki haberi aldığımdan beri..bu yaşadıklarımız son olur inşaallah...
işte bu durumu yaşayan herkesin hissettikleride aynı,bende öyletdim kimse bana geçmiş olsun bile diyemedi..Ben özellikle son dusugumde dedimki ya kimse benimle konusmasin sormasin teselli cümleleri kurmasin acimla başbaşa biraksinlar beni çünkü herşey o kadar bos geliyor ki bombos ve gerçekten bunu yasayan bilir o minicik 1 gr ilk kan pihtisini evladim diye sahipleniyor insan annelik iç güdüsü bu istecok duygusalim bugun inan elim ayagim tutmadi msj okurken gozyaslarina boguldum
amin sevinççim aminnnnn...Dua ediyorum canim hepiniz icin cani gönülden Rabbim sunavinizi bitirsin yüzünüzü guldursun bu son olsun daha çok bekletmesin bu aciyi unutturacak keder vermesin insallah amin
bende burda duydum bu lafı çok hoşuma gitmişti..gerçektende öyle RABBİM BUNU UNUTTURACAK DERTLER VERMESİN,çok doğru gerçekten ama üzülmemek elde değil işte..Bu laf benim için çok önemli ilk dusugumde bir arkadaş topikte dediki Rabbim bunu unutturacak başka aci göstermesin. O zaman kafama balyoz yemiş gibi oldum bir çocuğum vardi Esim ailem sevdiklerim Rabbim hepsini esirgesin korusun diyebildim sadece...
iyi geceler canım,bende çıkıyorumzaten...Cnm ben cikiyorum iyi geceler....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?