aynen nazocum herkes bundan şikayetçi
ama sadece prolar gorebiliyomuş artıkın.
sen yeni halini görmemiştim dimi
en çok bana yaradı ben tlfumdan yazmaya başladım artık
hep burdayım baaak
nazo yaa senin de misafirin hiç bitmiyor maşallah
canım valla arkasından almanyadan kardeşim onun arkasındanda ablam geldi daha dün gittiler insan 7 kardeş olunca mısafırde bitmez yeğende....inanırmısın bugün 3 saat uyumusum öğleden sonra, nasıl bi yorgunluk varmışsa bende ama güzel geçti onun içinde buraya gelemedim yoğunluktan...
telden kk yada giremedim ne olduysa ne güzel giriyordum istediğim zaman
ama misafir olunca laptoptan girecek vakit bulamadım zaten bana sıra gelmiyordu inşallah bundan sonra görüşürüz
çayına ilaç felan atarlar aman dikkatBen Misafirlige gidiyom
bu saflıkla orda başıma bi iş gelmezse iyidir
Gazoz icmiyim dimi başak abla ?çayına ilaç felan atarlar aman dikkat
Nazo geçmişi okuyamadi
Aynen canim ya ustelik kadinin kromozon analizindede sorun varmis 47 ymis Allah isteyince oluyor iste bu kadar basit yani doktor demis ki 10 denemde 2 sansin var saglikli bebek icin ama ikinci denemede bebegini kucagina aldi yaakumrallll
heee safim ben kim ne derse inanırım
iğne kullanmamismi hiç
inandı ne var kıskandın mı
bana gönülden inanıyor hatuncuklarım
aynen kuşum yaa gecenin bi yarısı ben burda bi sürü hatun görüyom
sonunda kkyı bile kendine benzettin
Maasallah dr biri bana demistiki tavuk bir suru yumurtanin ustune yatiyor hepsinden civciv cikmiyor buda onun gibi bise demistiAynen canim ya ustelik kadinin kromozon analizindede sorun varmis 47 ymis Allah isteyince oluyor iste bu kadar basit yani doktor demis ki 10 denemde 2 sansin var saglikli bebek icin ama ikinci denemede
bebegini kucagina aldi yaa
Evet ama ornekleri duydukca dahada teslimiyetci oluyorum ve rahatliyorum canim suay vardi 3 dusuk sonrasi bebegini kucakladi biliosun ozelden yazmisti bana 2. Igneye ragmen dustu genetikte megersem bebek sorunluymus 3. De yine ayni dozu kullandi bebegi dogdu bu sefer bak buda bi ihtimal belkide ignenin dozunda degil bebekte sıkıntı vardi su testlerim tekrarlansin bakalim ne cikacak sonuc ama biliyo musun bu gunler cok zor geciyor cokkkBafs kiz hic araştırmaya gerek yok biz ilk çocuklarda bise kullandikmi kuzum bilmiyordum bile Rabbim Nasil verdi ignesiz ilacsiz tedavisiz o yüzden Dr güvenmek lazim bu konuda
hayırlı olsun hayatım tedavi inşallah
hayırlara ve bebeklere vesile olsun inşallah
sara abla senin kilon çokmuki o kadar.
senin Bi resmini gormştum ben ortalama tontiş Türk hatunu modeliydin.
çok aşırı kilolu durmuyırdun
hımmm çok güzel demiş doktorun
ağzına sağlık.
bende bebek fikrine ara verdiğimde gebe kalmştım.
hey gidinin...
kuzum senin kullanıcı adın ne anlama geliyor:)))))
Gece herif çok hastaydı
Ateşi falan vardı
Onunla uğraştım
Uykumu alamadım
Sersem gibiyim
RABBİM bir daha yaşatmasın canım geçmiş olsun,inşaallah en yakın zamanda bebebğine kavuşursun...
niye yumoş günü sadece 2 günmüüüyok kız yımırtlarım daha,yımırtam sıcakkkkkk inanmazsan gelde baakkkk,geldi birden aklıma
kıcam sabah geldi
hadi hayırlısı canım,ekimede bişey kalmadı inşaallah bu kez sağlıkla ve hayırlısıyla gelir bebişin..sen kaç kilosunki saracım
manyakkkkk yooo ben kendimden hiç şüphelenmedim,çünkü buna inanmadım
şimdi geçmişe girersem biraz zor çıkarım onun için hiç bulaşmıyım dedim
ayy sakın kırılma yaBasakcim saf gibi gördüklerine sarışınmısın diye takılıyosunya gercekten sarışın biri olarak kiriliyorum haberin olsun
İnanirim cnm o yollardan geçtik insan acaba neyi yanlis yaptik atladigimiz birşey varmiydi diye içini yiyorEvet ama ornekleri duydukca dahada teslimiyetci oluyorum ve rahatliyorum canim suay vardi 3 dusuk sonrasi bebegini kucakladi biliosun ozelden yazmisti bana 2. Igneye ragmen dustu genetikte megersem bebek sorunluymus 3. De yine ayni dozu kullandi bebegi dogdu bu sefer bak buda bi ihtimal belkide ignenin dozunda degil bebekte sıkıntı vardi su testlerim tekrarlansin bakalim ne cikacak sonuc ama biliyo musun bu gunler cok zor geciyor cokkk
Böyle cirmalarsin isteayy sakın kırılma ya
her sarışın saf olmıyorki
sadece böyle Bi söylem var ya o yüzden takılıyorum.
asla her sarışın saftır diye bişi yok.
özür dilerim kırdıysam.
asla senle alakası yok
ayy sakın kırılma ya
her sarışın saf olmıyorki
sadece böyle Bi söylem var ya o yüzden takılıyorum.
asla her sarışın saftır diye bişi yok.
özür dilerim kırdıysam.
asla senle alakası yok.
ayrıca "saf" deyişimde bir şaka.
burdaki arkadaşlarımın samimiyetine dayanarak soyluyorum.
asla kimseyi saf yerine koymuyorum.
burdaki tüm arkadaşlarımız gayet akıllı zeki kişile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?