RABBİM bir daha yaşatmasın canım geçmiş olsun,inşaallah en yakın zamanda bebebğine kavuşursun...selam kızlar topiğiniz çok hoşuma gitti ben 3 tane kayıp yaşadım 1.nin cvs ten sonra kalbi durdu 2.si 5 haftalık düşük 3.de boş gebelik..bu yaz kan testlerimi yaptırdık temiz çıktı.. bi de genetik test istedi doktorum benden hem genetik bi hastalık için hem de kan pıhtılaşması için (faktörler) eşimden sadece genetik inceleme için kan alındı 25i gibi çıkıcak sonuçlarımız..ben bu ay çalışmalara başlamak istiyorum ama sizce acele mi ediyorum hastalığım yeni bitti eşimi ikna edebilir miyim bilmiyorum ama istiyorum yardımlarınızı ve dualarınızı bekliyorum
niye yumoş günü sadece 2 günmüüüAyyyy canim benim çok sevindim
böyle düşünmek bile büyük bir başarı
sanada bu yakışır
herseye rağmen ayakta ve güçlü olmak.
Aminn inşallah.
Bencede ara verme sakin hemen başla.
Eskiler düşügün ayağı kolu içerde kalır derler yani düşükden sonra hemen dene. Tabi doktoruna danis.
Ben düşüklerimden birinden sonra hemen hamile kalmıştım o da o ay sadece 1 defa ilişki olmuştu. Şans işte. Gerçi o da kimyasaldı. Ama çok insan var yani sağlıklı gebelik tutturdu.
Yumoş gününü kacirirsan istersen günde 10 defa çalış bu ay yanar. Mühim olan o iki gün Yumoş günleri. Gerçi herseyin hayırlısı olsun tabii. Olacağı varsada olur zatiiii
Benim face giremiyom
Şifre unuttum
Yeni bitane acacam sadece buraya özel.
hadi hayırlısı canım,ekimede bişey kalmadı inşaallah bu kez sağlıkla ve hayırlısıyla gelir bebişin..sen kaç kilosunki saracımGörüşme güzel gecti canım ama biraz kilo verirsen sonuc daha başarılı olur dedi ekimde Allah kısmet ederse tedaviye başlıyoruz
kızlar nazo topikten Bi arkadaşımızın Bi sözü üzerine çok kırılmış
bir daha gelmek istemediğini söyledi
ikna etmeye çalışıyorum ama
gerçekten de haklı nazo
çünkü o laf yenilir yutulur bişi değil.
bu kişi içimizden biri aramızda ve devamlı burda.
ismini vermek istemiyorum ama inşallah yaptığı hatayı anlar.
o kişiye bende çok kızdım çok ayıp etmişsin gerçekten.
ismini ben söylemeden hatanı anlarsın umarım.....
hatta nazo ayrı Bi topik açmak istiyor.
orada toplanacağız.
o kişi gelmiycek. Bundan sonra o kişiyle bende muhatap olmayacağım...
hahahahahaaaaaa herkes kendinden şüphelendi dimi
korktunuz bir an
acaba benmi bişi dedim diye
hahahahahaaaeğlendim yahu gece gece
geçmiş olsun derinimmmGece herif çok hastaydı
Ateşi falan vardı
Onunla uğraştım
Uykumu alamadım
Sersem gibiyim
kız inandınmııııııCanim benim açık açık söylesin nazo
Bence kimse bile isteye kırmaz burda birbirinI. Yaptığımız esprilerden birinede kırılmiştir belki. Ama açık açık söylesin. Kusluk olmasın.
Sağol hayatimgeçmiş olsun derinimmm
Ben inandim. Gerçektende nazo epeydir girmiyokız inandınmıııııısonuna kadar okumadınmı başak karısı dalga geçmişş
hayırlı olsun hayatım tedavi inşallah
hayırlara ve bebeklere vesile olsun inşallah
sara abla senin kilon çokmuki o kadar.
senin Bi resmini gormştum ben ortalama tontiş Türk hatunu modeliydin.
çok aşırı kilolu durmuyırdun
hımmm çok güzel demiş doktorun
ağzına sağlık.
bende bebek fikrine ara verdiğimde gebe kalmştım.
hey gidinin...
kuzum senin kullanıcı adın ne anlama geliyor:)))))
Canimm
Kiz baslatmasi azsonra na deluuuCanim ben varım
Kız bangir bangir bagirdim ya ben burda iğne ise yaramadiydi diye. Demekki derin sen boşu boşuna burda totonu yırtıyosun seni dinleyen yokmuş be kızım. Alisden önceki son düşügumde tek doz iğne kullanmıştım ona rağmen 6 haftalikken düşük yapmistim
Üstelik bende sadece mthfr1298 heterozigot vardı.
Hani şu çoğu doktorun senin iğneye ihtiyacın yok aspirine bile yok ama aspirin le hallederiz bu genle düşük olmaz çok hafif bir mutasyon dediği ama benim iğne kullanmama rağmen düşük yaptığım vaka
Evet kuzum
Kahrolmustum
Yere göğe sigamamistim
Çünkü iğne benim tek tesellimdi
Ona rağmen de olmadı ben bittim öldüm artık demiştim.
Sonrasında doktora gittiğimde hatta bir değil 3 4 doktora gozuktugumde bana hala demesinlermi senin tek doz yine hamile kalırsan yine aynı yöntem uygulanacak tek Doz dedilerdüşük yaptım tek Dozla dedim ama nafile
Gerisi az sonra
Sonra baktım olacağı yok
Başka yöntemlerde denedim tabi
Ebe kadın vardı bi tane bana dedi senin rahim ters güya düzeltti
Neyse saçma sapan şeylere de başvurdum..
Ama gel gelelim bir gerçek vardı
Kan pihtilasmasi
Bazılarının bünyesi kaldıramiyor mthfr1298 heterozigot en hafif bilinen kan pihtilasmasi.
Sonra bir doktor buldum bana dedi ki dusuk doz igne ile hamile kalmadan once kullan dedi. Bu hosuma gitmemisti.
sonucda ne zaman gebe kalacagimi bilmuuordum ki ve dediki gebeliğini adetten 4 5 gün önce kan da öğrenip dozu ikiye cikarcaz dedi.
Nitekim yurt dışında yaşadığım için doktor kontrolü yok bişey yok
Gebeliği kanda öğrenmek için kan testi yapmıyorlar
Doktora hamile kaldıktan ancak 3 ay sonra gidebilirsin vs vs. Dedim gebelikten once kullanımıycam bu belli. Bi kaç kutu iğne Tr den gelirken getirdim hamile kaldığımi öğrenir Öğrenmez iki Doz cleaxane 0,4 luk basladim.
9 ay yattım
Allahım a binlerce şükür alış geldi.
Bilmiyorum hala gerçekten bunlar 2 doz iğneyle mi oldu yoksa sadece tesadüfmuydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?