Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Başak karısının da anası geldi yaa iyice havaya girdi. Dönüp de bi yüzümüze bakmiyo
HHer zamanki hali nankorsar
Ellerine saglik cnm bende isi bitirdim miraci uyuttum tv bakiyom yrmek yapacam bir tek

HHer zamanki hali nankorsar

Ellerine saglik cnm bende isi bitirdim miraci uyuttum tv bakiyom yrmek yapacam bir tek
bende kalkıp şu ütüyü halledeyim sonra yimek..ALLAH tan ne pişireceğim aklımda,bamya ve pirinç pilavı yapıcam sen ne pişirecen bebeamm

maşallah epey is görmüşsun
bende evi süpurdum
ütü yaptım biraz ancak yarısını yaptım oğlan mizmizdi.
Diğer yarısındaa artık ne zaman yaparsam
oglani uyuttum.
biraz poğaça için hamur yapiim dedim mutfağa girdim
malzemeleri çıkarırken uyandı
geldim geri onu uyuttum
sonra hamuru hazirladim hamuru biraz dinlensin
daha fazla ses yapmamak için uzaniyorum bende
Börulce gelebilirimdedi
Cnm manti ve sezar salata
güzell sezar salata nasıl oluyo kuzum

maşallah hamarat hatun seni

kızlarrrr merhaba sizi çok özledim uzun zamandır gelemiyorum internet yok bebem iyice kafayı yedi 2 yaş sendurumuna girdi sürekli ağlıyo sütten kestim kafayı yedi iyice siz neler yaptınız başakkk beben ne yapıyooo iyimi sevinç Beydağlı nasılsınız

Cnm manti ve sezar salata
abowwww ben size geliyorummmm
sende hamiş halinle ve alişle iyi iş görmüşün seninde eline sağlık...börülcende amma geliyoru
maşallah hamarat hatun seni
tişkürlerr
ay nikolay çok uzun zaman oldu seni görmeyeli..sağol canım iyiyim,sen nasılsınnn bebiş nasıl

canimmmm özledik seni bende iki yasina kadar emziririm insallah çok geveze bir oğlum var sanada allah kolaylik versin

çayım demleniyoristerseniz
gelinnn
Ben icerim cok ihtiyacim var

Selam kızlar poğaçayi alel acele yaptım sonunda
Ama yorgunlukdan bitmiş durumdayim

Bende poaca ve cay istiyom

Miraç biraksa bende kek poaca yapsam oğlan okula da götürür giderken

Bugun yediklerime dikkat edeyim az yiyeyim dedim tansiyonum dustu emzirirken diyet yapilmazmis onuda anladik

canimmmm özledik seni bende iki yasina kadar emziririm insallah çok geveze bir oğlum var sanada allah kolaylik versin

Ben icerim cok ihtiyacim var
tamam dolduruyom yorgunsun demii
Gelirim kız poğaçanin yanına iyi gider
tamam poğaçanıda al gel,zaten bende çayın yanında birşey olsa dedimdi
Bende poaca ve cay istiyom

Miraç biraksa bende kek poaca yapsam oğlan okula da götürür giderken

Bugun yediklerime dikkat edeyim az yiyeyim dedim tansiyonum dustu emzirirken diyet yapilmazmis onuda anladik
sende hemen ağır diyete girme,sonra verirsin yavaş,yavaş
hem aşama mantı var diyet olurmu,kız mantı hazırmıydı önceden yoksa miraçla nasıl yaptın

PAŞAMMMMM nerelerdesin yaaa,muhammed emin büyüdümü,kaç aylık oldu ne yapıyon ne ediyon özledim senii

beydagoğlu post: 36922619 .!.:
PAŞAMMMMM nerelerdesin yaaa,muhammed emin büyüdümü,kaç aylık oldu ne yapıyon ne ediyon özledim senii

Kuz pasanin oglu kasimda yasina giriyor unuttu bizi

Manti ev yapimi yengem yapip koyduydu buzluga miracla imkansiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…