- 21 Mayıs 2014
- 4.222
- 3.183
- 448
Ablacm ben geldimSON DAKİKA!
TOPİK AHALİSİNİN DİKKATİNE...
LİSTEMİZDE BULUNAN, LAKİN ÇOCUĞU OLDUKTAN SONRA BİZİ İHMAL EDEN,
BUNA RAĞMEN HOŞGÖRÜ GÖSTERDİĞİMİZ, BUNA RAĞMEN FACEBOOKTA CİRİT ATAN,
BUNA RAĞMEN 'TLFDAN KKYA GİREMİYORUM' DİYEREK BİZİ OYALAYAN,
BUNA RAĞMEN HALA HAKKINDA KURUL TOPLANTISI YAPMADIĞIMIZ
ÇAKMAPOLLY ADLI HATUN HAKKINDA SUÇ DUYURUNDA BULUNULMUŞTUR.
BU DURUYUYU CİDİYE ALARAK KURULU TOPLAMAYA KARAR VEREN TKB
KURULU TOPLAMIŞTIR.
BİNAENALEYH; TOPİK AHALİSİNİN OYLARI SONUCU ÇAKMAPOLLY ADLI HATUNUN LİSTE DIŞI EDİLİP EDİLMEMESİNE KARAR VERİLECEKTİR...
BU OYLAMA SONUCUNDA ÇAKMAPOLYY ADLI HATUN LİSTE DIŞI EDİLDİĞİ TAKTİRDE
ES KAZA ŞAHSI BURAYA GELİP 'VAY EFENDİM BENİ NEDEN ÇIKARDINIZ BENİM TELEFONUM KJKYA GİRMİYOR YOKSA BEN HALA BURAYA GELİYORUM' DERSE VE BU İSYAN SONUCU
TOPİK AHALİSİNDEN HERANGİ BİRİ ÇIKIPTA
'VAY EFENDİMÖ BAŞAK KARISI ÇIKARMIŞ BENİM HABERİM YOK, O ZATEN İKİRCİKLİ KARIDIR' DEMEYE HAKKI YOKTUR.
KAMUOYUNA DUYRULUR.......
VALLA BU KADAR YORGUNLUĞA RAĞMEN BU KADAR UZUN Bİ CÜMLE YAZDIM
BÖYLE TKB KİMDE VAR ARKADAŞLAR LÜTFEN KIYMETİMİ BİLİNİZ
Canim cok sukur daha iyi... o iyi olunca bende depresyondan çıktım geriçok yorgunum ve uykusuzum kızlar
sizde ne var ne yok
Alişin kabızı geçtimi
Miraç yürütecini sevdimi
beydoş napin
Kız bizim topiki başka topiklerle aldattin şimdide başak senin boyunun ölçüsünü almassa belki uyuyordurAblacm ben geldim
Kız bizim topiki başka topiklerle aldattin şimdide başak senin boyunun ölçüsünü almassa belki uyuyordur
Listede olupda uğramayan çok kişi var...SON DAKİKA!
TOPİK AHALİSİNİN DİKKATİNE...
LİSTEMİZDE BULUNAN, LAKİN ÇOCUĞU OLDUKTAN SONRA BİZİ İHMAL EDEN,
BUNA RAĞMEN HOŞGÖRÜ GÖSTERDİĞİMİZ, BUNA RAĞMEN FACEBOOKTA CİRİT ATAN,
BUNA RAĞMEN 'TLFDAN KKYA GİREMİYORUM' DİYEREK BİZİ OYALAYAN,
BUNA RAĞMEN HALA HAKKINDA KURUL TOPLANTISI YAPMADIĞIMIZ
ÇAKMAPOLLY ADLI HATUN HAKKINDA SUÇ DUYURUNDA BULUNULMUŞTUR.
BU DURUYUYU CİDİYE ALARAK KURULU TOPLAMAYA KARAR VEREN TKB
KURULU TOPLAMIŞTIR.
BİNAENALEYH; TOPİK AHALİSİNİN OYLARI SONUCU ÇAKMAPOLLY ADLI HATUNUN LİSTE DIŞI EDİLİP EDİLMEMESİNE KARAR VERİLECEKTİR...
BU OYLAMA SONUCUNDA ÇAKMAPOLYY ADLI HATUN LİSTE DIŞI EDİLDİĞİ TAKTİRDE
ES KAZA ŞAHSI BURAYA GELİP 'VAY EFENDİM BENİ NEDEN ÇIKARDINIZ BENİM TELEFONUM KJKYA GİRMİYOR YOKSA BEN HALA BURAYA GELİYORUM' DERSE VE BU İSYAN SONUCU
TOPİK AHALİSİNDEN HERANGİ BİRİ ÇIKIPTA
'VAY EFENDİMÖ BAŞAK KARISI ÇIKARMIŞ BENİM HABERİM YOK, O ZATEN İKİRCİKLİ KARIDIR' DEMEYE HAKKI YOKTUR.
KAMUOYUNA DUYRULUR.......
Hayır canim benim gezebilirsin topikler arası yolculuk yapabilirsin lakin burayı ihmal ettiğin farkedilirse yüce tkb seni şutlar pardon diskalifiye edebilirYa abla şaka bi yana da buraya takılrsam başka topiklere uğramam mesaj atman yasakmı
Hayır canim benim gezebilirsin topikler arası yolculuk yapabilirsin lakin burayı ihmal ettiğin farkedilirse yüce tkb seni şutlar pardon diskalifiye edebilir
Tkb sin görevin bu... Üstelikde kaç gündür anan baban geldi diye gelmiyosunVALLA BU KADAR YORGUNLUĞA RAĞMEN BU KADAR UZUN Bİ CÜMLE YAZDIM
BÖYLE TKB KİMDE VAR ARKADAŞLAR LÜTFEN KIYMETİMİ BİLİNİZ
Dua Et tkb rahat bu uyku çeksin bu gece sabaha unutur. Ama uykusunu almassa bilmiyorum sana ne yapar. Kendisi çok agresif menopoza mi girdi acepHiçmi şansım yok konseyemi kaldım
Abla
Hayır canim benim gezebilirsin topikler arası yolculuk yapabilirsin lakin burayı ihmal ettiğin farkedilirse yüce tkb seni şutlar pardon diskalifiye edebilir
Dua Et tkb rahat bu uyku çeksin bu gece sabaha unutur. Ama uykusunu almassa bilmiyorum sana ne yapar. Kendisi çok agresif menopoza mi girdi acep
Dua Et tkb rahat bu uyku çeksin bu gece sabaha unutur. Ama uykusunu almassa bilmiyorum sana ne yapar. Kendisi çok agresif menopoza mi girdi acep
Yumurtladikdan 14 gün sonra adet olucaksın. Bir hafta sonra değil.Seni yakalamışken sen hamilesin demi abla az önce geçmişi okudum geç yumurtladm demişsin bende bu ay adetime 1hafta kala yumurtlsdm hamile kalsam ne zaman belli olur adet gününden sonraki günmü yoksa geç yumurtladım diye çokmu beklenen lazm
Ben uyumaya giderUyudunmu abla
Yumurtladikdan 14 gün sonra adet olucaksın. Bir hafta sonra değil.
Ben uyumaya gider
Allah rahatlik versin
Uykusuzluk dan catluycamm
yok bu kucuk daha beter kok sokturuyor bizeofff offfffffffffffffffffff
hakanda küçükkene böylemiydi,yosam sizde de 2 incimi böle oldu..genelde 2 inci oğlanlar daha beter oluyormuş
pişirme anlamıda taze dedik ,kıcanın gelmesine yakın yapacan ya,onu diyom mantı bekleyince iyi olmuyoru
Sevdi ama yinede kucak diyorçok yorgunum ve uykusuzum kızlar
sizde ne var ne yok
Alişin kabızı geçtimi
Miraç yürütecini sevdimi
beydoş napin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?