- 30 Temmuz 2011
- 20.095
- 1.899
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Egede hep çıkmak isterdi yurutecden.yok bu kucuk daha beter kok sokturuyor bize
anladikj
Sevdi ama yinede kucak diyorkucakci bu oglan ya bende bir daha dogururum dogurmam
aliyom kucaga buyuyunce zaten kucak istemiyolar
![]()
Burayi kim ihmal ediyorsa at listeden![]()
ayy ne kıymetli bişi biliyomusunBiri deseki gel kahvalti hazir resmen ucarim![]()
bayiliriiimmmm
saol ewet seevisle gidiyor
Ne guluyon seni de girecik iki uc seneye kadar![]()
ara canım arayan Mevla sınıbizde yine zoba yakacukkkkk kaderimiz bu KADERDAŞ,ya ben geçen kış zobaya bir şiir yazmıştım kış gelmeden onu bir ara bulsak kimbilir kaçıncı sayfada![]()
daha almadınızmı geç kalmışınızDerin napiyon giiiii
Arabayi statik alacak araba bulamiyok![]()
başakkkk saraaaa napıyosunuzzz
fıstıkBAŞAK beni listeden de silmiş ama haklı baya oldu gelemeyeli ama benim suçum yok şu an istanbuldayım görümcemgile geldik normalde ankarada oturuyorum orda interneyşıl varda o yüzden hemen aklıma siz geldiniz.
Kahvaltıya borulce vardı inşallah uzun bi süre gelmez![]()
İyice maymus ettiniz beni
Nankörşarlar![]()
hee nolmuş
kesecem ama insan kıyamıyor.
sen kesmezsen emerMiracta emer insallah 1.5 yas emse yeter
Ablalar mı?Ablalar gündüz fırsat olmuyo uğrayamıyorum fırsat buldukça yazarm naslsıniz bakim
Olsada internetin sanki çok geliyosun burayaEpey okudum sizi ozledim kocam gormesin telini yine yuruttum internet 26 sina kadar yoksa yok![]()
Ablalar mı?
$ahsim adına konuşacak olursam gezmeye gittik bugün alışveriş yaptım kendime kazak aldım. Gayet iyiydim ta ki o kazagi eve getirip 90 dereceye atana ve bunu attıktan yarım saat sonra farkedip makineden çıkarana ve hatta ve hatta kazagin yeni halini görene kadar gayet iyiydim. Ondan sonra başıma ağrılar girdi. Hala da agrimakda
Nasıl olmamı bekliyosun simdiSANA soruyorum
![]()
Ablalar mı?
$ahsim adına konuşacak olursam gezmeye gittik bugün alışveriş yaptım kendime kazak aldım. Gayet iyiydim taaaaaa ki o kazagi eve getirip 90 dereceye atana ve bunu attıktan yarım saat sonra farkedip makineden çıkarana ve hatta ve hatta kazagin yeni halini görene kadar gayet iyiydim. Ondan sonra başıma ağrılar girdi. Hala da agrimakda
![]()
he işte adiBasak karisi yurutecimuz kalitesiz değil pilsanin türk mali
Catla patka bindi bugün yürüdü bile
Araba ariyok bulamaduk bulsak alacaz
İyi bir müşteri bulduyduk o yüzden hemen sattik![]()
fıstık sana yazdıklarımı okudunmuAblalar gündüz fırsat olmuyo uğrayamıyorum fırsat buldukça yazarm naslsıniz bakim
Epey okudum sizi ozledim kocam gormesin telini yine yuruttum internet 26 sina kadar yoksa yok![]()
bende sana bişi sorimAblalar mı?
$ahsim adına konuşacak olursam gezmeye gittik bugün alışveriş yaptım kendime kazak aldım. Gayet iyiydim taaaaaa ki o kazagi eve getirip 90 dereceye atana ve bunu attıktan yarım saat sonra farkedip makineden çıkarana ve hatta ve hatta kazagin yeni halini görene kadar gayet iyiydim. Ondan sonra başıma ağrılar girdi. Hala da agrimakda
![]()
22 Eylül Batım... Akşam hep ağrıdı bu sabah ta ara ara sancı vuruyo Allahım Cuma gününün hayrına hayırlara vesile olsun inşllah
Aaammmiinn hayırlı bereketli bol bebişli cumalar
Ammiinnn Hayırlı cumalarr![]()
Deli kari niye keseyimsen kesmezsen emer
bebek arabasından bahsediyon sandımdı.
böyük araba mı alıyonuz
sen yurutmeye devam et bafs yoksa yokEpey okudum sizi ozledim kocam gormesin telini yine yuruttum internet 26 sina kadar yoksa yok![]()
Nasil becerdin birde ilk defa yikayacaksan elinde bir su yikayiver boyasi akar bilmem nolur onudami biz ogretekAblalar mı?
![]()