Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Alisveristen geldik evi sildim supurdum toz alicam sonrada profiterol yapicam aksama cayin yanina caya akraba gelcekmis simdi belli oldu bide yimegim yok ne yapsam hemencecik bilemedim kociste oglani almaya gitti okula birazdan gelirler bugun cok yorgunum her yanim agriyi bide midem cok bulaniyii neden anlamadim gitti kac gundur midemden cekiyom hamileyken bile bulantim olmadiydi ilaclar mideme dokundu zaar

Günaydın kızlar
Napiyosunuz bakeeem?
Oğlan dün gece tam 4 saat ayaktaydi.
Hasta falan değildi Allaha Şükür ama uykusu kacmisti.
Herif öyle uykusuz ise gitti

Sizde ne var ne yok?
walla ne olsun ben yine annemdeydim bugün dişçiye götürdüm anacığımı kemik erimesinden dolayı ağzında bile kemik kalmamıdığından damak bile tutmuyor..annemi böyle görünce ömrümden ömür gidiyor
az önce geldim eve ütüm vardı onu yaptım şimdi oturdum işte,böön dünden yemeklerimde var o konuda rahatım
olabilir belkide yalnızlıktan yapıyordur..ama başak şu eve gitmemem konun varya seni öyle iyi anlıyorumki bende 2 yıl beraber oturdum kaynana ve toplam 10 kişiyle ayrıca börülcede bitişikteydi,anneme gidince hiç eve dönmek istemezdim kocamla hiç bir sorunum olmamasına rağmen..biz kiraya çıkınca ilk yıllar haricinde rahatladık,keşke sizinde ayrılma lüksünüz olsa...

Tünaydin kızlar
Hepinize çok tşk ederim seviyorum sizleri
Bugün biraz daha iyiyim işe de gitmedim evdeyim Dr bana bu aksam için ilişki dedi ama nasıl yapıcam bilmiyorum
aşılamadan sonra ilişki olmasımı lazımmış bunu bilmiyordum,nasılmı yapacan her zamanki gibi yap işte ama fazla sarsılma
Evet farkında olması bile birsey ezdirmez jicam beni ama ne yapsin kaftan anlamayan ailesini Arsan atilmiyor satsan satilmiyor diyo

Canim herzamanki gibi yapacan iste

Tünaydin kızlar
Hepinize çok tşk ederim seviyorum sizleri
Bugün biraz daha iyiyim işe de gitmedim evdeyim Dr bana bu aksam için ilişki dedi ama nasıl yapıcam bilmiyorum
Canim benim herzamanki gibi yapacan... yapman gerektiği için değilde istediğin için yapican....
hatta güzel bir ortam hazırla
seksi kıyafetlerini giy...
işini bitirdikden sonrada totonun altına bi yastık koy bacaklarını kendine doğru çek ve öyle uzan en az 20 dakika..
Benden bu kadar bilgi

benim annemin de kemikleri eridiği icin ona da disler tutmadi
Babam derki yaşlılık başa bela...
emin ol annen daha çok üzülüyordur...
hepimizIn yaş ilerledikçe kemikleri kuculecek ve eriycek. Benimki daha çabuk olur. Çünkü o kadar iğne kullanıyorum..

Bu devirde ayrı oturmak şart kaynoslarla.... her nekadar karışmıyor gozukselerde eşler ailesinin etkisinde çok kalıyor. Iyi ki ayrılmışsin sen kuzum.
Başak in şanssızlıgi adamin aynı binada dairesi var o nedenle onların taşınması çok daha zor olur. Sen aynı hanede olduğun için ve nufusda çok kalabalık olduğu için göze batmaz cikmaniz

ewet yaşlılık zor,zaten annemin çok ma çok üzüldüğünü biliyorum buda canımı çok acıtıyor ama ne yapalım bunada şükürler olsun diyorum RABBİM beterinden korusun...

ah be derinim sen benim yaşadıklarımı bir bilsen,benim yerimde bir başkası olsa değil onlarla konuşmak selam dahi vermezdi ama ben yapamadım işte..bizde kaynananın üst katında oturuyorduk yani güya ayrıydık ama ogünlerde yaşadığımı bir ALLAH bilir bir ben...inşaallah mucize olurda başakta ve kaynanasıgilden çeken kim varsa kurtulur...

kızlar yaaa,hayıt tohumunun hapı varmış,adı, agnuscaston.. hamile kalmayı kolaylaştırıyormuş alsammı acaba,tamamen btkiselmiş ve adetliyken başlanıyormuş..bilemedim

kızlar yaaa,hayıt tohumunun hapı varmış,adı, agnuscaston.. hamile kalmayı kolaylaştırıyormuş alsammı acaba,tamamen btkiselmiş ve adetliyken başlanıyormuş..bilemedim
Senin ihtiyacın yok ama yinede sen bilirsinkuzum..Al dene istersen

Ahhh canim benim eminim yinede Allah basimizdan eksik etmesin onları... walla varlıkları güç veriyor insana...Rabbim sağlıklı uzun ömürler versin inşallah onlara...Tüm anne babalara..

canim benim ben zannettim aynı evde yaşadınız... tabi aynı binada olmak yetiyor bile..senin kocan senin lafını dinliyorki çıkmış ama başak in işi zor gibi... Bu sadece hislerim. Inşallah o da kurtulur biran önce. Zaten bu kadar kötü hissediyorsa insan düşün kendi evine gitmeye soğuk bakıyorsun... çok zor...
siz kaynosun üst katında kiradamiydiniz yoksa eşinin kendi evi miydi orası da... Türkiye'de genelde aileler bi kaç katlı bina yapiyo her oğluna bi daire şeklinde oluyor. Öylemiydi sizinki de...

Kendim çalıyom kendim oynuyom
heytttt heytttt toy toy
bahçada mış mış

Profiterol hamurum firinda kabarmadi herzaman olan sey misafir gelecek ya sinir olmadim cunku gittim hemen pastaneden borek kurabiye tatli aldim vakit yoktu cunku napimm cayi demledim izandim bekliyim bugun mobilyaciya gittim sandalyelerimi hala yollamadilardi bugun yarin oyalayip duruyolar sahibi yerinde yokmus ordaki calisana bagirdim cagirdim dondum eve halilarim yikamadan geldi temizlikten sonra serdim guzelce binlari yazarken kapi caldiydi yollayamadimdi simdi misafirler gitti yolluyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…