Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

286 tane yasinim kaldı...
Bunları okuyup bitirmem gerekiyordu...

Eyüp TE="basakss, post: 37152358, member: 309493"]cadı sevinç
hangi marka kolonya aldın heç havasını atmadın[/QUOTE]

Eyup sabri kolonya kent seker lokum çikolata

Abbowww beni hec soran olmamis neyse genede geldim ben bayram alisverisini bitirmissiniz ohh marketligi bitirdim tepsi baklava siparisini de verdim arufe gun pogaca kek vs yapicim ablamlar gelecek insallah bayramda evde cesit olsun cicuklar surekli acikiyi annem sarmayi sardirip getirecekmis gelirken rahatim :) ust bas almaya gidicez bakalim bugun yarin kocis hadi diyince yorgun surekli herif 12/24 calisiy oglani okula goturdum uzandim dinleniyom bi kalkarsam cok isim var yimek yapilacak utu birikti utulenecek bi makine daha camasir var iki camim kaldi silinecek bu benim tarzim izliyom kalkamadim basindan

Ellerine Saglik cnm bende is yok bugün isi bitirdim yemegimde var bir camasir isim var o kadar. Bayrama hazirlik yapmiyom çünkü ilk gün kurbanla ugrasiriz ikinci günüde adanaya gidiyok

bafs32, post: 37153320, member: 448238"]Abbowww beni hec soran olmamis neyse genede geldim ben bayram alisverisini bitirmissiniz ohh marketligi bitirdim tepsi baklava siparisini de verdim arufe gun pogaca kek vs yapicim ablamlar gelecek insallah bayramda evde cesit olsun cicuklar surekli acikiyi annem sarmayi sardirip getirecekmis gelirken rahatim :) ust bas almaya gidicez bakalim bugun yarin kocis hadi diyince yorgun surekli herif 12/24 calisiy oglani okula goturdum uzandim dinleniyom bi kalkarsam cok isim var yimek yapilacak utu birikti utulenecek bi makine daha camasir var iki camim kaldi silinecek bu benim tarzim izliyom kalkamadim basindan[/QUOTE]
Elletine

Yimegi yaptim sadece televizyonun basindan kalkamadim tembelsarr bafs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…