Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Gunaydin bacilar dun çok yirgundum rapor veremedim alisverise cikabildik nihayet . market iside vardi herif gelmeden halledeyim dedim çocukların ikisininde uyuyasi tuttu neyse saat 6 da büyük oglani zorla uyuttum hazirlandik tam gidiyorduk geride yakalandik markete gittik oradan arabanin ruhsati işyerinde kalmis oraya uğra yemek ye alisveris yap eve din aldiklarini yerleştir derken pert oldum bu arada oglanin okul cantasi beslenmesi formasini hazirla bide herif sabaha karsi carpismak istesin pofffffdf

Günaydın kızlar

Oğlan uyutmadi...gece zırt pirt kaldı....
Herifde bende sersem gibi olduk...
yok yani böyle bi cicuk yok
önceleri ne güzel uyuyordu...

sanada gunaydin canjm
abowwwwww sabaha karşı... korkunç bişey aslında düşünunce çocuklular için ideal bi saat olabilir
bi istesek de yapamayizki oğlan bizimle aynı odada ses olur korkudan bişey yapamayız mirro uyanmiyimi kız...

Sara da dün bi ara girdi sanki buraya benmI yanlış hatirliyom ama yazmadan geri çıkmış sanırım

yokkizzz deli miracin yaninda yaparmiyim salona ne olmus
Günaydın kızlar ben işe başladım bugün 3. Günüm kaldı 10 gün hakkımda hayırlısı olsun
hayirlisi cnm kendini cok yormamaya dikkat et

Yok deros sen cok icme sut isitayim sana

Olur bi bardak da senle içerim yoksa
şu şu bardaklarinin en uzunu varya onla 1
bardak istiyom sabahtan..

Şerefe

Olur canim süt de olur...

Buarada bebeklerin çocukların yanında yapmak iyi değilmiş zatiii ilerde psikolojik olabilirler

QUOTE="derin_35, post: 37149974, member: 293429"]Olur canim süt de olur...

Buarada bebeklerin çocukların yanında yapmak iyi değilmiş zatiii ilerde psikolojik olabilirler[/QUOTE]
Buyuk oglanin yaninda da hic yapmadik

QUOTE="derin_35, post: 37149974, member: 293429"]Olur canim süt de olur...

Buarada bebeklerin çocukların yanında yapmak iyi değilmiş zatiii ilerde psikolojik olabilirler
Buyuk oglanin yaninda da hic yapmadik[/QUOTE]
Biz oğlan 2 aylıkkene yaptiydik uyuyodu. Anamgildeydik. Başka oda seçeneğimız yokdu. Herif de kudurmustu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…