Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Inşallah hayırlısı canim benim
Dün iyi geçtimi
korkarak yaptım valla hiç cnm istemiyordu zatii bir görev gibi yaptık bitti ama rahim sancıları ilk zamanlar
Cnmm sana yaşamını var Kıyamam inşallah bende yaşarım o günleri Ohh neyiz el takıl işte

Sevinç cnn sabah sabah en güzel saatler mis ses için öyle okumuştum
Yorumuyorum kendimi cnm masa başı isim zaten idare edicem artık sabah biraz kosturdum servise yetişmek ısınma bişi olmaz inşallah

korkarak yaptım valla hiç cnm istemiyordu zatii bir görev gibi yaptık bitti ama rahim sancıları ilk zamanlar
Cnmm sana yaşamını var Kıyamam inşallah bende yaşarım o günleri Ohh neyiz el takıl işte
kız sana görev gibi yapma demedimmi ben son kismi anlamadim zatiii bugün sersem gibiyim

[Birşey olm"pucca86, post: 37150167, member: 628549"]Sevinç cnn sabah en güzel saatler mis ses için öyle okumuştum
Yorumuyorum kendimi cnm masa başı isim zaten idare edicem artık sabah biraz kosturdum servise yetişmek ısınma bişi olmaz inşallah[/QUOTE]

Birsey olmaz cnm insallah rabbim yeterki istesin damdan atlasan bise olmaz

Senin ihtiyacın yok ama yinede sen bilirsinkuzum..Al dene istersen
bende kararsızım almam heralde
yok kuzum kira değildi 2 katlı evleri vardı sözde kirada değildik ama kiradan fazla para veriyorduk,benim ahımdan mı ne evleride satıldı parasınıda çarçur ettiler zaten aman boşver o kadar çok şey varki.
hayırlı olsun aldıklarınız
çikoyla,şeker ,kolonyada aldınızmı
demk sabaha karşı,ne yapsın adam anca o zaman köşeye sıkıştırıyor zaar kaçacak yerin yok çıtında çıkamaz

Günaydın kızlar ben işe başladım bugün 3. Günüm kaldı 10 gün hakkımda hayırlısı olsun
hayırlısı canım,dikkat et kendine
Buyuk oglanin yaninda da hic yapmadik
Biz oğlan 2 aylıkkene yaptiydik uyuyodu. Anamgildeydik. Başka oda seçeneğimız yokdu. Herif de kudurmustu[/QUOTE]
ne yapsın adam 1 yılın patlaması
Beydosta yok gene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…