yok kız bir daha aramadılar...Manyaklar yaaa sapıklar.. çok rahatsız edilirsen savcılığa verebilirsiniz
he aynen sürtükler,hakettilersürtükler
amin inşaallah....amin canım inşallah
maşallah kırkbirkere maşallah canım Allah yüzlerini hep böyle güldürsün iki oğlişinde aynı sana benziyo sevinç çok tatlılar sen gibi
Allah ıslah etsin böylelerini
nazoocummm cevap yazmamış deme heewet nazocum sadece konuşmak için konuşuyo çoğu insan laf olsun torba dolsun,boşver gitsin her densize cevap verecek olsak....
yok kız sen öyle yapma taş falan yok sana
Anezteziyle mi cektirdin canim sen kac kere cektirdin? cok kırıldım bilmiyorum..maaşallah canım inşaallah hep böyle gideinsallah inşaallah
bende balık ve salata yapıcam
eşim hep der sakın özel nımaraları açma diye,ama bende merak ederim olurya tanıdık biri çıkar diye,zaten ilk defa geldi başıma...
pöffff
ay ewet o ruh halini yıllardır yaşıyorum ben
bafs lütfen düşünmeden çektir artık rahim filmini,erken değil bir zararı olmaz bak ben kaç kez çekildim mecburiyetten..ama tabii karar senin..
erkekler maalesef düz mantık bakıyolar her olaya kadın gibi duygusal değiller o yüzden çok farklıyız birbirimizden çok üzme canını isteyerek yapmamıştır..
ayyyyyy
DERİİİİİİİNNNNNNNN SEWİYOMMMM SENİİİİİ
tam 4 kez çekildianestezi olmadan çekildim benAnezteziyle mi cektirdin canim sen kac kere cektirdin? cok kırıldım bilmiyorum..
maaşallah canım inşaallah hep böyle gider
aminn inşaallah
eşim hep der sakın özel nımaraları açma diye,ama bende merak ederim olurya tanıdık biri çıkar diye,zaten ilk defa geldi başıma...
pöffff
bafs lütfen düşünmeden çektir artık rahim filmini,erken değil bir zararı olmaz bak ben kaç kez çekildim mecburiyetten..ama tabii karar senin..
erkekler maalesef düz mantık bakıyolar her olaya kadın gibi duygusal değiller o yüzden çok farklıyız birbirimizden çok üzme canını isteyerek yapmamıştır..
ayyyyyy
kızlarrr balıkları yağda kızartmak yerine,tuzlayıp fırın tepsisine tek tek dizip yağlı kağıt üzerinde kızartsam güzel olurmu acabadenicem bunu hem daha hafif,hem daha yararlı,güzel olurmuki...ben patlıcan ve kabak musakkasını yapmadan öncede aynı işlemeleri bu sebzelerde yapıyorum şahane oluyor...yapıcam ewet balıkıda yapacam
Bende seniiiiiimaaşallah canım inşaallah hep böyle gider
aminn inşaallah
pöffff
ayyyyyy
Oncesinwdevyada sonrasinda antibiyotik kullandin mi canmtam 4 kez çekildianestezi olmadan çekildim ben
aracım balıklar müthiş olmuş ellerime sağlık hem böylelikle içindeki sağlıklı omega 3 yağları da ölmüş olmuyor walla yağda Kızartma dan hic farkı yok lezzet açısındanAmin inşallah canım sağol
Ysp guzel olup olmadığını bizede yaz
nasıl güzel oldu muGecen hafta yapmak isteyipde yapmadigim Şekerpareyi yaptım internetten aldığım tarif üzerine.
hayır canım kullanmadımOncesinwdevyada sonrasinda antibiyotik kullandin mi canm
Tarif vver Nasil olduGecen hafta yapmak isteyipde yapmadigim Şekerpareyi yaptım internetten aldığım tarif üzerine.
Biz hep firinda yapiyok cnmaracım balıklar müthiş olmuş ellerime sağlık hem böylelikle içindeki sağlıklı omega 3 yağları da ölmüş olmuyor walla yağda Kızartma dan hic farkı yok lezzet açısından
böyle kızartma tarzındamı,diğer fırında yapılan soğanlı falan onu bende yaptımda bunu ilk defa denedim hoşuma gittiTarif vver Nasil oldu
Biz hep firinda yapiyok cnm
amin....Halilarim gelldi supurdum sildim derdim yerlerine miraç uyusun resim atacam
Rabbim daha iyilerini. Sizlere nasip etsin
Bafs sanat halida super modeller var cnm çok modern desenler
bende bir çay koyayımCay iciyom mirroyu ayagimda sâlliyom karadayiyi izliyom camasir katliyom bunların hepsini ayni anda
benimki sardalyaydı bayağı yağlı ama,bende sadece çok az yağ ve tuzla karıştırıp yağlı kağıdın üzerine dizdim tam kızartma usulüHamsimi cnm baharatliyok tek tek diziyom yagli kagida ustunede biraz yağ gezdiriyom atiyom firina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?