Maalesef oyletam bir bunalım,
evlilik işte bu, istemediğin şeylere
mecbur kalman
halinden memnunmuş gibi gozukmek
Ne Kiz yakalayamadim ne olmuşMaalesef oyle
Hiçbişey olmazSabah gittim kan verdim hormom tahlili icin hsg icinde pazartesiye randevu verdiler aneztezi yapmiolarmis insallah cok canimi yakmazlar kadin olmak ne zor yalniz drun kendiyle gorusemedim dogumdaydi bu kurtajdan sonraki ilk adetimle cekilmis olacak erken degil miki bi sonraki ay mi cektirsem bi zarari olmasin hormon tahlili sonuclarini almaya gidince soracagim bakalim bugun yasam enerjim cok dusuk bu yollarda yurumek cok zormus bide kocise kırıldım bilaf etti canımı yakti
Saftiriksarim basak kaynosuyla gule oynaya cay içmek zorunda kalmis daha nolsunNe Kiz yakalayamadim ne olmuş
Benim kuaförümi izliyom sinirim zipliyoreeeee
Ne olmuş içmişse konuyla ne alakası var kiSaftiriksarim basak kaynosuyla gule oynaya cay içmek zorunda kalmis daha nolsun
Ayyyyy bayilazam simdiNe olmuş içmişse konuyla ne alakası var ki
Tamam kız anladımAyyyyy bayilazam simdi
EminmisinTamam kız anladım
Canim hersey çok guzel olacak[QUOTEhersey c c32, post: 37394156, member: 448238"]Sabah gittim kan verdim hormom tahlili icin hsg icinde pazartesiye randevu verdiler aneztezi yapmiolarmis insallah cok canimi yakmazlar kadin olmak ne zor yalniz drun kendiyle gorusemedim dogumdaydi bu kurtajdan sonraki ilk adetimle cekilmis olacak erken degil miki bi sonraki ay mi cektirsem bi zarari olmasin hormon tahlili sonuclarini almaya gidince soracagim bakalim bugun yasam enerjim cok dusuk bu yollarda yurumek cok zormus bide kocise kırıldım bilaf etti canımı yakti
dr iliski yasak dedi hsg oncesi ve sonrasi bende dr sunu dedi bunu dedi diye anlatiyodum sıkıldım surekli domtor hastalik vs konusuyosun dediHiçbişey olmaz
Çektir hsg yi.
Kocan istemiyomu ne dedi ki sana canın yandi
Canim hersey çok guzel olacak
Kocan ne dedi
Inşallah amin canimsağol canım Allah senide hayırlısıyla bi avazda kurtarsın inşallah
Heeeeekaynış geldi çay içiyorz
HeeeeeEminmisin
dr iliski yasak dedi hsg oncesi ve sonrasi bende dr sunu dedi bunu dedi diye anlatiyodum sıkıldım surekli domtor hastalik vs konusuyosun dediay hatirladikca sinirim zipliyor dogru tabi sorun benim sorunum ya cok kirildim cokk
Canim hersey çok guzel olacherşeyi senden ne dedi
ellerine sağlık canım karnabaharı severim
evet canım tedaviye başladım amin inşallah bu sefer gelecek bebeklerim
kaynış geldi çay içiyorz
ohh kafa komşu buldun yaani
maşallah
tam bir bunalım,
mecbur kalman
Ne olmuş içmişse konuyla ne alakası var ki
hadi hayırlısı hangi merkezde başladın
gözün aydın
evet iyi oldu o da olmasa canım sıkılırdı
evet haklısın keşke yakın olmasalarda arada bir memnuniyetini göstersen
başak+kaynanası+hoşsohbet+çay keyfi=
dr iliski yasak
Onlar bizim gibi dusunmuyorki erkekler sikintiya gelemez ben anlatmazdim herseyi sende cok bahsetme derim
akıllıcaaaa ama bazen insan paylaşmak istiyor sıkıntılarınıHatta bir keresinde klomen tedavisi gördüm catlatma iğnesi ve carpisma zamanından bahsetmedim psikolojisi bozuluyordu
eşittir ne ?hadi hayırlısı hangi merkezde başladın
gözün aydın
evet iyi oldu o da olmasa canım sıkılırdı
evet haklısın keşke yakın olmasalarda arada bir memnuniyetini göstersen
başak+kaynanası+hoşsohbet+çay keyfi=
maaşallah canım inşaallah hep böyle giderkızlar az önce doktordan geldim maşallah herşey yolunda iğnelerin dozunuda düşürdü doktorum perşembeye yeniden kontrole gidecem dualarınızı eksik etmeyin olurmu
aminn inşaallahAyyyyyy insallahhhhh dualarim seninle beydosla beraber insallah
bende balık ve salata yapıcamsevinç bugünkü menün ne benim den yeşil fasulyem var yanınada pilav yapcam turşu ayran yeter
eşim hep der sakın özel nımaraları açma diye,ama bende merak ederim olurya tanıdık biri çıkar diye,zaten ilk defa geldi başıma...dur bulacam mesajı
41 kere maşallahçok tatlılar ama küçük tam ısırmalık
valla bende halıyı unuttum sen yazana kadar
boşuna sinirlenme öyle densizler yüzünden sende açma bidaha gizli numaraları
ben bu sezon hiç izlemedim sinirim oynuyo izlerken ama merakta ediyorum o yüzden hiç başlamadım
evet canım bende fazla muhattap olmuyorum öyleleriyle
saracım tüp bebek tedavisinemi başladın hadi hayırlısı son tedavin olur çifter çifter gelir bebeklerin inşallah
pöffffkaynış geldi çay içiyorz
ay ewet o ruh halini yıllardır yaşıyorum bentam bir bunalım,
mecbur kalman
bafs lütfen düşünmeden çektir artık rahim filmini,erken değil bir zararı olmaz bak ben kaç kez çekildim mecburiyetten..ama tabii karar senin..Sabah gittim kan verdim hormom tahlili icin hsg icinde pazartesiye randevu verdiler aneztezi yapmiolarmis insallah cok canimi yakmazlar kadin olmak ne zor yalniz drun kendiyle gorusemedim dogumdaydi bu kurtajdan sonraki ilk adetimle cekilmis olacak erken degil miki bi sonraki ay mi cektirsem bi zarari olmasin hormon tahlili sonuclarini almaya gidince soracagim bakalim bugun yasam enerjim cok dusuk bu yollarda yurumek cok zormus bide kocise kırıldım bilaf etti canımı yakti
Konuya fransız kaldım neye mecbur kaldın
Ne olmuş içmişse konuyla ne alakası var ki
Ayyyyy bayilazam simdi
ayyyyyyEminmisin
akıllıcaaaa ama bazen insan paylaşmak istiyor sıkıntılarını
eşittir ne ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?