Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

heee babasi beyaz kar gibi
Ben karabocugum

dis yok bugun tam 7 olduk 8 den gun aldik

Bende izliyom
alış 1 yaşına bi kaç hafta vardı cikardi

kızlar az önce doktordan geldim maşallah herşey yolunda iğnelerin dozunuda düşürdü doktorum perşembeye yeniden kontrole gidecem dualarınızı eksik etmeyin olurmu
dualarım seninle kuzum hersey çok güzel olacak insallah

dur bulacam mesajı

41 kere maşallah çok tatlılar ama küçük tam ısırmalık

valla bende halıyı unuttum sen yazana kadar

boşuna sinirlenme öyle densizler yüzünden sende açma bidaha gizli numaraları

Oglani öğle uykusuna yatırdum

Aşkın bedeli ni izliyom başka izleyecek bişiy yok

ben bu sezon hiç izlemedim sinirim oynuyo izlerken ama merakta ediyorum o yüzden hiç başlamadım

boş ver tatlım kim ne derse desin milletin ağzı torba değilki büzesin ağzı olan konuşuyo işte

evet canım bende fazla muhattap olmuyorum öyleleriyle

kızlar az önce doktordan geldim maşallah herşey yolunda iğnelerin dozunuda düşürdü doktorum perşembeye yeniden kontrole gidecem dualarınızı eksik etmeyin olurmu

saracım tüp bebek tedavisinemi başladın hadi hayırlısı son tedavin olur çifter çifter gelir bebeklerin inşallah

Kiymali karnabahar patatesle havucta koyuyom yanina bulgur pilavi cnm
Karnabahari yaptim pilo aksama yaparim taze taze

ellerine sağlık canım karnabaharı severim

evet canım bende fazla muhattap olmuyorum öyleleriyle

saracım tüp bebek tedavisinemi başladın hadi hayırlısı son tedavin olur çifter çifter gelir bebeklerin inşallah

evet canım tedaviye başladım amin inşallah bu sefer gelecek bebeklerim

Sabah gittim kan verdim hormom tahlili icin hsg icinde pazartesiye randevu verdiler aneztezi yapmiolarmis insallah cok canimi yakmazlar kadin olmak ne zor yalniz drun kendiyle gorusemedim dogumdaydi bu kurtajdan sonraki ilk adetimle cekilmis olacak erken degil miki bi sonraki ay mi cektirsem bi zarari olmasin hormon tahlili sonuclarini almaya gidince soracagim bakalim bugun yasam enerjim cok dusuk bu yollarda yurumek cok zormus bide kocise kırıldım bilaf etti canımı yakti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…