Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Tahlillerim cikmis yarin dr a gostermeye gidecegim ben sonuclara baktim sıkıntı yok hepsi referans araliginda birde su bahsettigim test vardi ya oda cikmis negatif cikmis onada cok sevindim bakalim dr ne diyecek

Tahlillerim cikmis yarin dr a gostermeye gidecegim ben sonuclara baktim sıkıntı yok hepsi referans araliginda birde su bahsettigim test vardi ya oda cikmis negatif cikmis onada cok sevindim bakalim dr ne diyecek

hadi gözün aydın canım inşallah bundan sonra sağlıkla gelsin bebişler

evet canım istanbul amerikan hastanesine gelecem transfer günü henüz belli değil perşembeye kontrolüm var belki o zaman belli olur

motor kısmımı halının mı tövbe estağfur

keşke bize yakın olsaydı seni görmeye gelirdim ama bize çok uzak
inşallah hayırlısıyla bebişli son tedavin olur

hadi bakalım ne zaman verecek o kararı

afiyet olsun
evlendiğimde fazla eşyam yoktu zaten önce ihtiyaçlar alındı ama halen aynı eşyalar diyebilirim

bugün temizlik yaptım yorulmuşum

bu arada sevinç ve başak halılarınız hayırlı olsun dün yazmayı unutmuşum

Alis de sevmiyor zorlanıyor bende sütlü cereal yapıyom Bebe bisküvisi koyuyom Muzlu kayisili yulaf katiyom
yaslaniyormuyuz acep?
yok kızz yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
Bugün bende bi halsizlik var hiç bişey yapasim gelmiyiii

Akşam da kaynosa gidiyos...
böön kaynoşa gitme günümü hem sevinç hem sen gidiyon
Bizde maaleseffff iki cocugumla bana yemege damliyolar biz çayagidecez
iyi gidinde kurtulun bari
Cumartesi de ultrason randevum var
Onun korkusumu neyse bi huzursuzluk var sanki bende bugün...
güzel haberlerle döneceksin inşaallah canım
bende bugün öğlen aynısını yedim sar çok sık yaparım kendime yalancı mantı gibi çok güzel oluyor
Ayyy buhar olup ucacam 13 gömlek 4 pantolon utuledim miraç rahat vermedi jet hiziyla utu yaptim bacaklarim kiriliyor Esim msj atmis abisi yemeğe gelin demiş poffff bir gideydim de kurtulaydim
ütü var ya TİKSİNÇ bişi
Ayyyyyy bu kadar kosturuyorum bazen yemek yemeye firsatim olmuyor iki çocuk koş koş oluyorum daha adet olamadigim için balon gibi sisim yaaa sinir oluyorum
ALLAH yardımcın olsun bacım walla
[/QUOTE]
gözünaydın bafscım çok sewindim sıra rahim filminde

Sinir oldum ya kaburga atmistim firina cok kotu olmus cok banyodayken kavruluvermis kupkuru olmus

valla kuşum bugün baktık eşimle 399tl idi. toz torbalıdan sonra torbasız olanı üretildiği için onun fiyatı duşmuş .toz torbaszlar 799tl.
kız sende baya süpürge eskitmişin.
şans işte napcan.
sen alalı ne kadar oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…