Yuhhhhhhhh artikSelam kızlar BiZ geldik
kaynosdan geliyos... bi hamile kadına buyur ilk önce sen ye Biz çocuğa bakarız diyenleri olmadı. Kaynos bız yiyelim sen Alis'e bak dedi... sonrada sen yersin dedi...
Aynen yuhYuhhhhhhhh artik
Sevinç biliyomusun bu kilo seni daha çekici yapmış
Yarami desme kizi hamileyken once onu yedirirdi dogurdu emziklisin sen ye bana heeeec umru deel bir kucagimda cocuk bir elinde kasikAynen yuh
benim bildiğim bi toplumda hamile varsa önce o yedirilir.
Eltime bi defa öyle yaptiklarina şahit olmuştum. Ona sen gel ye ilk önce sen hamilesin demişlerdi
Selam kızlar BiZ geldik
kaynosdan geliyos... bi hamile kadına buyur ilk önce sen ye Biz çocuğa bakarız diyenleri olmadı. Kaynos bız yiyelim sen Alis'e bak dedi... sonrada sen yersin dedi...
.....................
Tesekkur ederim hayatim o sizin guzel bakan gozleriniz dosya ekleme duzeldimi diye deneme yapayim dedimCok güzelsin ve bir o kadar da tatlı canım benim
bilmem ben sana yakistirdim canimkiloyu sevmiyom
Yarami desme kizi hamileyken once onu yedirirdi dogurdu emziklisin sen ye bana heeeec umru deel bir kucagimda cocuk bir elinde kasik
bende hec yakıştıramadim.. bi de yaylana yaylana yavaş yavaş yiyorlardi sohbet tavan yapmış bi şekilde.... en son kalkmayi akıl ettiler...Kaynanani Allaha havale ediyorum ne düşüncesiz bir insan yaaaaa
bilmem ben sana yakistirdim canim
Demek sende bu konuda magdursun.. ne olacak bizi değersiz görüyorlar
bende hec yakıştıramadim.. bi de yaylana yaylana yavaş yavaş yiyorlardi sohbet tavan yapmış bi şekilde.... en son kalkmayi akıl ettiler...
Buarada bulasikları yikadim kuruttum kaldırdım.. çay bardaklarını yikadim.. bi tarafdan oglanla uğraştım... mahvoldum yorgunlukdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?