Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

bu arada yeni mesaj sisteminden şikayetçi olunmuş ama bende hiç bir sorun olmadı ne telefonda nede pcde sorun neydiki

Benim kucagimda sevdi mirac gitmek istemedi agladi ama oturma odasina dolusmustuk sicakti ve herkesin nefesi zaar kapti sifayi dr sira bekliyoruz

Mirac hasta atesi var huzursuz dr gidecez kicami bekliyom
Canim benim çok geçmiş olsun. Kıyamam ona ben. Bu minikler hiç hasta olmasınlar yaaa. Bizim kaynosdada borulcenin kızları oğlu aile boyu griplermis. Soylemiyolarda kızları habire hapşırinca dedim senin çocuklar gribmi evet dedi kaç gündür böyleydi ama geçti artık dedi

Günaydın kızlar
Nasılsın bakeem
Dünden mutfağım dağınık..
Kaynoslara gitcez diye apar topar çıktık evden mutfağım biraz dağınık. Orayı topliycam.
Yatak odamı topliycam.. dün Biraz dağılmışti..

Saol cnm ya haberim olsa hic gitmezdim

Sabahin nurunda kalktigim icin butun evi topladim herif isten gelene kadar hayla sira bekliyok mirac sizdi kaldi yavrum

Sinir oldum ya kaburga atmistim firina cok kotu olmus cok banyodayken kavruluvermis kupkuru olmus
ay kötü olmuşşşş
.....................
sevinçç çok tatlı çıkmışsın canım ve seksi
Selam kızlar BiZ geldik

kaynosdan geliyos... bi hamile kadına buyur ilk önce sen ye Biz çocuğa bakarız diyenleri olmadı. Kaynos bız yiyelim sen Alis'e bak dedi... sonrada sen yersin dedi...
yok artık ,vicsansızŞAR lar
kiloyu sevmiyom

Yarami desme kizi hamileyken once onu yedirirdi dogurdu emziklisin sen ye bana heeeec umru deel bir kucagimda cocuk bir elinde kasik
DÜŞÜNCESİZŞARLAR
Tkb gayet rahat yaziliyi bahanende hemen hazir
hee aynen öyle
arkadaşlar bugün

siz bol bol sohbete devam edinher zaman yazamıcamitibariyle

ben hayata küstüm
angaraya gidecen ya her gitmeden önce bir bahanen var yazmak istemiyon yaaa bahaneciŞAR
Mirac hasta atesi var huzursuz dr gidecez kicami bekliyom
GEÇMİŞ OLSUN KUZUYA bu çicuk ne zaman bir yere gitse ya huzursuz ya hasta oluyor..
günaydın kızlar

herkese sağlık huzur mutluluk diliyorum Allah gönlümüzden geçeni hakkımızda hayırlı kılarak nasip etsin inşallah
amin canım sanada günaydın..

günaydın canım,kolay gelsin...

bazı insanlar ALÇAK gönüllüdür,bazı insanlar ALÇAK olmaya gönüllüdür........

....................................................................NECİP FAZIL KISAKÜREK..

Beydağlim Sağol bitanem....

Sen nasılsın kuzum?
Belirti falan varmı ? Günlerin yaklasiyo

Kizlar grip olmus miracim ilac verdi burnuna sprey verdi

Beydos saol cnm eve grldik evet ne zaman evden ciksak mirac huzursuz oliyi eve hapis olacam az kaldi

İnanmiyorum yaaaa melek prog meltem acikel var birinin evine aniden gittiler boyle bir ev olamaz yaaa sakami buuuu

Sevincim senin evine gelsin nister miydin ben şahsen istemezdim ev hali sonuçta insan dağınık yakalanabilir

Kizlar grip olmus miracim ilac verdi burnuna sprey verdi

Beydos saol cnm eve grldik evet ne zaman evden ciksak mirac huzursuz oliyi eve hapis olacam az kaldi
Çok geçmiş olsun kuzuma. Inşallah en yakın zamanda iyileşir. Canim bu vicks in çocuklara bebeklere göre olanı varmış çok işe yariyomus ama ismini bilmiyorum.. doktora sorsaydin keşke..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…