Cnm istemem tabiki ama allaha sukur hayatimin hic bir doneminde evim oyle olmadi soka girdimSevincim senin evine gelsin nister miydin ben şahsen istemezdim ev hali sonuçta insan dağınık yakalanabilir
Git sende kafaya koyduysa rahat birakmazedoş çizgi filmizlerken laptopu aldım
laptopu aldığımı fark ederetmez gelir alır elimden
bugün bi uykum varki poff, kaynoşta toplantıya çağırıo inat eetimi bırakmaz
Saol cnm sormadim ama evde normal viks var agri kesici verdim yatiyor kuzum burnunuda actimÇok geçmiş olsun kuzuma. Inşallah en yakın zamanda iyileşir. Canim bu vicks in çocuklara bebeklere göre olanı varmış çok işe yariyomus ama ismini bilmiyorum.. doktora sorsaydin keşke..
benimkide o kadar dağınık olmaz ama yinede istemem sanki bilerek o evi öyle yapmışlar reyting için olabilirCnm istemem tabiki ama allaha sukur hayatimin hic bir doneminde evim oyle olmadi soka girdim
Git sende kafaya koyduysa rahat birakmaz
yarasin hepsinede...Apt sutcu gelmisti 5 litre aldim yarisina oglana yogurt mayalayacam yarisina sutlac yapiyorum hakanlar cok seviyooooooo
ben normal viksi kullandım oglana geceliginin sağ ve sol koluna az bişey sürdük bizimki yüzüstü yattığı için o koku onun rahat nefes almasını sağladı..Saol cnm sormadim ama evde normal viks var agri kesici verdim yatiyor kuzum burnunuda actim
Bugun persembe ya pazara gitti zaaarBeydağlim da hiç pas vermedi gitti... bi işi vardır herhal...
Hosgeldin cok samimiyizdirHepinizee merhaba yeni üye oldum. Aranızdaki samiyeyet çok hoşuma gitti maşallah sizee
Aaaaa gozunaydin cnm saglikla sihhatle kucagina alirsin insallah tam yerine geldinHosbuldukkkkkbende yeni hamilyim 5 haftalik deneyimlenizden yararlanmak isterim
Saol cnm ateslendi kaynosun evi oldukca sicakti ama halasida vardi cocuguda kendide hastaydi poffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?