BAŞAKK ben burdaki süpürgelere bakamadım bile evler daha güzel evleri beğendim...rowentanın sitesine baksana Bi
bu modelde süpürge göremedim http://www.rowenta.com.tr/Pages/catalog/Home-cleaning/Electrical-dust-bag-vacuum-cleaners.aspx
dilini kopartacam bir gün o olacak
surata bak
nö öröyonnn
dilini kopartacam bir gün o olacak
surata bak
nö öröyonnn
yimeğini yaptınmı bendaha yemek yapacammmwalla çocuklu karılar size şapka çıkarıyorum helal olsun sizlere
dinlen bacım dinlen hak ediyosunuzYok daha yapmadim Yoruldum dinleniyom hakanin ödevini yaptiriyom
Saol az sonra kabaklari firinlicambeydagkanallari 37830919 .!.:dinlen bacım dinlen hak ediyosunuz
pimpirikliEv sicak corabida var ama ne bilim korkuyom hasta olursa diye
Inşallah kötü bişey yoktur canimevet özel insanlarız kova burcu kadınlarının sezgileri çok güçlü olur beydoş bende öyleyim senin sezgilerinde güçlümüdür
iyi sayılırım canım doktora gittim sabah canım sıkıldı biraz
oooy maşallah barekallah çok tatlı teyzesinin gülü annesi hapismi etmiş bu tatlı şeyi yerim men seni yaaaaa
maşallah canım güle güle kirlet
bende dün temizledim evimi her yer mis oldu temizlik güzel şey
iğneden sonra 14.gunbu gün tam 15. günü o halde normal adet tarihine takılmamam gerekiyor o halde yani normal döngünün 28. gününe ona daha 3gün var yani iğneyi yaptırdıktan sonra 18. gün oluyor hangisi olacak şimdi ay kafam karıştı
ütü yaptıktan sonra mı oğlanı uyuttun
sen ütü yaparen oğlan naptı
güzel yazmissinneyse kocam biraz yatayım dedide laptopu kaptım,
bende evi süpürdüm ,sildim ,toz aldım,wc ler ve lavaboyu marc banyo ile yıkadım,bir sepet çamaşır serdim ,çamaşır katladım,yerleştirdim,balkonu ve merdiven dairesini yıkadım ..tam ewi süpürürken eşyalar geldi giren heriflerde ayakkabıyla girince sinirlerim tepeme çıktı bir daha oraların üzerinden geçtim..sonra işe koyuldum kocam geldi ve çok acım deyince bu işlerin içinde hemen soğanlı domatesli bulgur pilavı yaptım...daha barbunya yapacam saat 5 tede servis gelecek......yanii çok yoruldummm
DEROŞŞŞŞ ayrıntılı yazamadımmı yineee
şimdide çay içiyorum
iki gün önce yunurtlladinbende beklemedeyim kuzum benim bat 29 kasım bakalım hayırlısı
heee yetişiyomm,ideal bir türk kadın tipiyim ben
onlar fırınlanırken bir yandanda kıymasını kavur...Saol az sonra kabaklari firinlicam
yarında anneme kadın gelecek bende sabahtan gidecem
onlar fırınlanırken bir yandanda kıymasını kavur...
bugünmüpimpirikli
Inşallah kötü bişey yoktur canim
iğneden sonra 14.gun
güzel yazmissinogreniyon aferin
iki gün önce yunurtlladinbugünü de değerlendir .
bugünmüeminmisin kız ,ben artık bitti diyordum ama...iki gün öncede herif hastaydı ateşler içinde yattı adamceğız
Hee 2 gün önce yumurtlamissin sen yapmadinizmi?bugünmüeminmisin kız ,ben artık bitti diyordum ama...iki gün öncede herif hastaydı ateşler içinde yattı adamceğız
sağolll..Abbo kolay gelsin çok yorma kendini
bir soğanı yağda kavuruyorum sonra kıymasınıda koyup kavurduktan sonra bir rendelenmiş domates,biraz biber salçası ve karabiberini ekliyorum harç pişince biraz ince kıyılmış maydanozu atıp ateşten alıyorum..kıymayı ikiye bölüyorum birazını altta bırakıp üzerine kabakları diziyorum sonra kalan kıymayı halka kesilmiş ve soyulmuş domatesleri ve yeşil biberleride dizip bir çay bardağı su döküp kaynadıktan sonra kısık ateşte pişiriyorum..çok güzel oluyor sen de böylemi yapıyorsunHeeee aynen öyle yapacamsen tam olarak Nasil napiyon
kız daha yenimi gördün,hem ben sana demiştim..Bu tarz benimde nur elenmiş
daha yeni bakabildim
kız adam hastaydı ne edek,ama ondan önce iyi çalıştık ve bu pazar da olduAbbow esmi gectinizzz
sadece 2 gün öncesi boş geçtiHee 2 gün önce yumurtlamissin sen yapmadinizmi?
tamam üstadBugunude öylesine değerlendir 2 gün önceye yakın olur ya tarihlerde bi iki gün oynama olursa en azından içerde malzeme olsun
bende burda yazmıştım sendenönce nur elenecekmis diye dedikodular var diye ama bilmiyoruz doğru mu diye.. doğru çıktısağolll..
bir soğanı yağda kavuruyorum sonra kıymasınıda koyup kavurduktan sonra bir rendelenmiş domates,biraz biber salçası ve karabiberini ekliyorum harç pişince biraz ince kıyılmış maydanozu atıp ateşten alıyorum..kıymayı ikiye bölüyorum birazını altta bırakıp üzerine kabakları diziyorum sonra kalan kıymayı halka kesilmiş ve soyulmuş domatesleri ve yeşil biberleride dizip bir çay bardağı su döküp kaynadıktan sonra kısık ateşte pişiriyorum..çok güzel oluyor sen de böylemi yapıyorsun
kız daha yenimi gördün,hem ben sana demiştim..
bekleyek görekkız adam hastaydı ne edek,ama ondan önce iyi çalıştık ve bu pazar da oldu
sadece 2 gün öncesi boş geçti
tamam üstad
yoooo ben yazmıştım sende doğrulamıştınbende burda yazmıştım sendenönce nur elenecekmis diye dedikodular var diye ama bilmiyoruz doğru mu diye.. doğru çıktı
bekleyek görek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?