hemen umutsuzluğa kapılma canım,genellikle hamilelik ve adet belirtisi aynı olabiliyor dur bakalım hayırlısı...çok bel ağrım var bildiğin adetliymişim gibi beyaz akıntım var normalde akıntıdan sonra adet olunur umudum az açıkçası artırmaya çalışıyorum :)
Pehhhhhh cam kapi perde duriyii evi parlatmis pehhhhhhkıskançlışarlar
asla üstünkörü temizlik yapmıcak biriyimdir, hiç içime sinmez, sildiğim yeri bidaha bidaha silerim
o yüzden işlerim uzun sürer..
bir gecede yapmadım heralde geldiğim gece başlamıştım gündüz de fırsat buldukça yaptım
akşamda Ege 7 buçukta uyuyunca geceye kadar durmadım sil süpür toz al ütü yap çamaşır as topla katla banyo wc yıka
anca bunları yapabildim
geriye kalan cam lar kpılar ve perdeler
çatla patla
oyun halisinda oynadiütü yaptıktan sonra mı oğlanı uyuttun
sen ütü yaparen oğlan naptı
sevoş kıızz üçüncü oğlana karar verdinmi cidden
vay beeeee
sağol canım,sen bugünlerde yorma kendini,aslında benimde yormamam gerekiyor ama işte dayanamıyorum..Afiyet olsun bende oturyom sabahtandır bunları görünce kendimi çok tembel gördüm :)
hemen umutsuzluğa kapılma canım,genellikle hamilelik ve adet belirtisi aynı olabiliyor dur bakalım hayırlısı...
sağol canım,sen bugünlerde yorma kendini,aslında benimde yormamam gerekiyor ama işte dayanamıyorum..
hee rahatladım bu seferde acaba öteki dahamı iyiydi diyorumBeydoş buzdolabi değişmiş rahatladinmi tabureye cikip üst rafa uzanmak zorunda kalmican
hee rahatladım bu seferde acaba öteki dahamı iyiydi diyorumzaten herif aradı beni değişmiyolar fark kurlardan dolayı 1000 liraya çıkmış dedi ,ben bir sinir yaptım nasıl olu falan diye o kapattı teli,eşyalar geldi bende adamlara diyorum,eşim değişim yapmak için gitti ne çabuk geldiniz,lütfen bir telefon falan açın ..adam hanımefendi sakin olun değişti zaten dedi ben öyle kaldım..
yooo elimi uzattım gayette rahat yetişiyormuşum,ikisi aynı boydaydı zaten
uleyn bir kerde düzgün okuyun şu mesacları be ne yazmışım görmedinmi okumadan habire beğennNe zaman gelecek beyaz eşyalar
hayırlısı kuzum inşaallah korktuğun gibi değildir hiç belli olmaz hamileliklerde akıntıda olabilir..Bu akıntıdan dolayı umutlanamıyorum yoksa göğüslerim şiş bel kasık fena kırılcak gibi ama geçen ayda böyle bembeyaz akıntım vardı ve adet olmuştum ondan korkum :)
uleyn bir kerde düzgün okuyun şu mesacları be ne yazmışım görmedinmi okumadan habire beğenn
hayırlısı kuzum inşaallah korktuğun gibi değildir hiç belli olmaz hamileliklerde akıntıda olabilir..
bende beklemedeyim kuzum benim bat 29 kasım bakalım hayırlısıHayırdır canım sende durumlar nasıl ?
heee yetişiyomm,ideal bir türk kadın tipiyim benGizunaydin eminim yetisiyorsundur
he heeOkuduk ayni anda yazmisiz msji anladij gelmiş
he hee
bir kere ben daha önceden yazmıştım geldi diye hem artık beyaz eşya değil gri eşya oldu benimkisi
bende beklemedeyim kuzum benim bat 29 kasım bakalım hayırlısı
varmış baya olur inşallah ya öyle ya böyle olucak yani başka çaresi yok :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?