Abimi cagirdim aksam yemeğe Nasil olsa yemek yapiliyiiii
Beydoş bu pilav çok guzel oliyii
Sogani yağda kavur kupkup havucu at sotele
Az biber salcasi haslanmis didiklenmis tavuğu at sicak suyu koy kaynayınca pirincini at tuz karabiber
Dumos anasinin mah tasinmis
ben böön çok duygusalım ya aa,formumda deelim sanki
habire gözlerim doluyor
MasallahDumos ptesi 24 kasim öğretmenler gününde doguriimisss sagsalim kucagina alir insallah
iyi yapmışsın canım kardeş gibisi varmı keşke benimkilerde yakın olsa istediğim zaman gidip gelebilsem
ıııııım çok güzele benziyo yarın akşama misarim var onlara yapsammı acaba ama yaparsam benim canımda ister accık yerim bilemedim şimdi
ne güzel ailesine yakın olmak
niyeki güzelim inşallah hamilesin
Cnm iki uç kasik yiyebilirsin bol salatayla guzel bir misafir yimegi kusbasi etlede yapiliyo marasin meşhur yemeği acem pilavida deniyor
Cnm salata cacik yapiyolar corba zeytinyağlı fasulye iyi olur sulu yemekten ziyade çorba kendisi yemek zaten ana yemeksanırım yapacam yanına sulu yemek olarak ne önerirsin canım
Cnm salata cacik yapiyolar corba zeytinyağlı fasulye iyi olur sulu yemekten ziyade çorba kendisi yemek zaten ana yemek
Cnm arpa sehriye corbasisşehriye post: 37869016 .!.:hııım ne çorbası bu
Dbk cepheliSaol hayatim
sacmalama ne laf sokacam
iyiydi
peh unv gidip okuyacan atmosferi soluyacan
ayy ne kötüÖzensiz isleri sevmiyorum
Olmaz tamam dirt dörtlük dayali döşeli ev
Misafir odasi herşeyi var
Mutfakta dgunu kutladuk cam balkonda oturduk bu soğukta neyseki miraç içerde uyudu
Deroş Beydoş
Sara
Basos
Bafs
benm okudğum üniv.nin yardımcı kitapları yokyesinler havanı öğrencilik zormuş evde otur ders çalışma okula gitme sınav zamanı öğrencilik zor
yardımcı kitap alsaydın çok faydası oluyo
Evde ekmek kalmamis bir haslanmis yumurta 5 zeytin ve iki dilim peynir yedim bir koca bardak cay
:):):):):):):):)tşk ederim cnmcım haklısınyaşadığın yer neresi olursa olsun yanında sevdiklerin varsa orasıdır cennet sen evlisin çocuğun var şükür onlar yanında ve sağlıklı kendi evin var daha ne istiyorsun elbetteki insan ailesininde yanında olmasını ister ama her istediğin her zaman olmaz yinede şanslısın sürekli ailene gidiyosun ve her gittiğinde bayağı bir kalıyosun her koca buna izin vermez ve işin doğrusu bu kadar çok izin vermemeklede haksız sayılmaz sen sendeki bu memnuniyetsizliğe bi son versen daha mutlu ve huzurlu olacaksın insan içinde bulunduğu durumu hemen değiştiremiyorsa kabul ederek huzuru yakalayabilir ancak naçizane abla tavsiyesi
ne o bugün dopik pekcisi benimmi
ilk gece çarpıştıkBasak kiz İst dönünce heriflen balayi yaptinmi
Cnm arpa sehriye corbasi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?