Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

evet doğru tabii, herkes kendince belki en kötüsünü yaşıyo ,
benim olayımda kapımı kapattım rahatım , olmuyo cnm.
evet aynı evde yaşamaktan çok daha iyi ama uzakta otursaydık ne kadar kotu olurlarsa olsunlar kırk yılda Bi görürdüm,
o görüşme de saygı çerçevesinde olurdu.
aynı binada olmak pek bişeyi değiştirmiyo
huzurla binaya girip çıkamıyorum
ailemin gelmesini hiç istemiyorum.
zaten onlarda gelince rahat edemiyolar, bu bana öyle koyuyoki.
herkesin kendine göre derdi var işte kuşum

Ayyyy sorma benimde annemler gelmek istemezdi zart kapi cat kapi basimizi beklerlerdi

Bafs sana soru sordumdu
Sayfalarca geri gittim ama soruyu bulamadim

DEROŞŞŞŞŞnerdesin kızzz elbiseyle birlikte sendemi kayboldun

geçmiş olsun canım
Sagol saracim

evet bafsingo bakmaz pek msjlara
o yüzden bende bafsınkileri okuyorum sadece.
arada bişi yazarsam
BAFSSS diye başlıyorum

evt menemeni çok sever içimiz dışımız menemen

bunu ogrendigim iyi oldu bende bundan sonra ona gore yazarim BASOSSS!

Yarin kocamin dogum gunu sevebiyle pasta alip babamlar kutlamaya geleceklermis yemegi bizde yiyip dogum gunu kutlayacagiz babamda tansiyon ve gut oldugu yemekler tuzsuz olmali fazla yagli ve etli olmamali kurufasulye ve kereviz disinda menuleri bekliyorum kizlar yardimci olun lutfen birde yarin ogleden sonra hastane islerim var hepsi nasil yetisecek bilmiyorum simdi temizlik yapiyorum ortaligi guzrllestiriyorum..yemek sonrasi icin pogaca kurabiye ve muffin yapmayi planliyorum yaspastayi onlar alacak zaten yemek icin babam patates yemegi ve pilav yap dedi mercimek corbasida yapayim diyorum ortaya salata ve sevincin tarif kabak salatasi gecen yaptim ya bayildim babamada yapicam nasil tavsiyeleriniz var mi

Bugun kocis evdeydi kahvalti yaptik oglani okula birakip hastaneye gittik donustede yemek yedik ise gitti buarada alisveris yapip perdede baktik basimi kasicak vaktim olmadi cok yorgunum ama simdu evi supurup nevresim degistirdim mutfagi temizledim wc banyo yikadim toz alip utu yapicam sonrada kek kurabiye pogaca gec yatarim heralde buarada hayat yolunda basladi basindan kalkamiyom utuyu yarin aksammi yapsam ki

Bafssss kabak salatasini yaptiydin begendinmi diye sordumdu
Ayyy bayildim hatta bayildikhatta yarin babamada yapicam insallah buarada benim adam kabak yemegi yemez anca kiymali ve kucucuk dogranmis olacak yemez yoksa secer yani gecenlerde firinda muffin kabinda kasarli yapmistim begenmisti bide dedim bakalim bunu yiyecekmi yerken sordum nasil begendinmi patlican kozlemesini mi dedi kabak ayol o dedim koptum yaa

Heeee kimse bilmiyiiiiii
DDövülmüş cevizi içine koy

afiyet olsun bende şimdi çay yapacam tarçınlı hemde

etli kuru fasulye ve pilav yanında salata acı biber turşusu
çatlada patla

ellerine sağlık canım afiyet olsun

haklısın herkesi derdi kendine büyük ben bir ablan olarak üzülmeni istemiyorum evinde mutlu olmanı istediğimden yazıyorum canım kaynana milleti işte iyi olsalar insan olsalar kıyamet kopar

Birde patatesli humus tarifim var humus sevenler için oda zuperrrrr

ben tarif istiyorum

bafs menü istemişsin şöyle yazayım

kıtır ekmekli domates çorbası
zeytinyağlı sarma
kuş üzümlü pirinç pilavı
kürdan kebabı
salata

çayın yanınada peynirli kek
ıspanaklı börek
cevizli kalburabastı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…