Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

benm okudğum üniv.nin yardımcı kitapları yok
sdece netten çalışma imkanı var
aslında kitap olsa çok rahat olacaktı ama napalım

bölümün ne canım

doğrudur kendince haklısındır kabul ama hayat böyle çekilmez canım hem senin kaynananlar benimkilerden dahamı kötü bak istanbuldan geldim onca tedavi psikolojik olarak insan ilgi bekliyo yardım bekliyo ama onlar telefonda bile hoşgeldin demediler sonucun negatif olduğunu eşimden öğrenince yabancı gibi telefon açıp geçmiş olsun biz bu sefer olumu bekliyorduk diyecek bişey bulamıyoruz deyip kapattılar bi dahada aramadılar bende arayıp sormuyorum ama elbet bigün karşılaşacaz onlara bunu yedirecem o ayrı

demem o ki kocan yanında ve kapını kapatınca herkes dışarıda kalıyosa bununla teselli bulup mutlu olmaya bakacaksın

[QUOhayatin a_28, post: 37869847, member: 238516"]bayılırım akşama bende geleyimmi sevinç[/QUOTE]
Gel hayatim basimin üstünde yerin var

Gel hayatim basimin üstünde yerin var

sağol canım gelmiş yemiş kadar oldum

Sara ayrıca senin kaynoslara pessss diyorummmm

valla ben söyleyecek kelime bile bulamıyorum eşimede dedim bu yaptıklarını doğru buluyomusun diye sen haklısın ama ne yapayım diyor

ama telefonda onlar diyecek bişey bulamıyoruz deyince bende size ne diyeceğimi bilmiyorum dedim o kadar

Bafs sana soru sordumdu
bende kaç mesac yazdım BAFS a ama görmüyor
bayılırım arpa şehriye çorbasına hele domatesli olursa ııııımmmmm
bende çok sewrim
Domatesli yaptim soganda kavurdum
ben soğan koymam
Basak menü ney makarna kizartmasimi
kocası birde menemeni çok seviyordu belki onu yapar
benimkilerde öyle saracım,ben kürtaj olunca kadın el gibi 10 gün sonra gelirdi birde benden hizmet beklerdi

Iyi kaynatmissiniz kocis evde oldugunda ugrayamiyom pek bide hastaneye gittim bugun bobrektasim icin yarin yine gidecegim dr dedi gebelik dusunuyorsan tasini kiralim tasla gebe kalma sıkıntı cikarirsa kan sulandirici kullanacagin icin mudehale edemeyiz dedi Rabbim hayirlisini versin insallah tez vakit saglikla tasimi dusururum ve calismalara baslayabilirim

geçmiş olsun canım

evet bafsingo bakmaz pek msjlara
o yüzden bende bafsınkileri okuyorum sadece.
arada bişi yazarsam
BAFSSS diye başlıyorum

evt menemeni çok sever içimiz dışımız menemen

DEROŞŞŞŞŞnerdesin kızzz elbiseyle birlikte sendemi kayboldun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…