Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kız çok merak ettik,ama sen yine almamışsın elbiseyi
kocana desene hamileyim içim ezildi önce ben yiyeyim canım sen alişe bak ben doyuncada sen yersin,bakalım kaynoş gil o zaman ne yapacak..bidahakine kesin öyle yap
bende gıcık oluyorum ama iki eltim böyle yapışkan defalarca yaptım bu tarz şeyler ama anlamıyolarmı anlamak mı istemiyolar bilmiyorum...
inşaallah derinim ya inşaallah...
ama olsunkocam yine de alcak
gözünaydın,böön mü alacan kız madem 600 bosh un kide 700 dü ben sordum torbasız ve çektiği pisliği öğütme özelliği vaar demişti satıcı..bence onada bak...

günaydın kızlar herkese güzel bir gün diliyorum
günaydın canımmm...

Evet canim benim bende niye böyle yaptıklarına bir anlam veremedim. Zira kaynos eltim hamileykende emzirirkende ilk önce onu oturturdu sofraya. Bütün milletin içinde derdi gel sen hamilesin ya da gel sen emziriyosun gel once sen ye diye. Ona öyle derdi. Neyse bende bundan sonra yemiycem orda..

Aslında elbise çok böyle satafatli havalı değil ama bana olmuştu karnimi biraz daha az belli ediyordu. O yüzden o elbiseye taktım kafayı. Ama ben alana kadar kalmazsa ne yapacaksam. Bu aralarda bütçeyi sıkıyoruz biraz.

Deroş Deroş Deroş
Birdahaki sefere ben hamileyim çok aciktim siz tutun önce ben yicem de hic utanma
Kocana pesss diyorum ben emziriyom diye herif önce beni oturtur doyurur
Ben öyle diyememki ne kadar aç boğaz derler arkamdan huylarini biliyorum.
Kocam anlamazki öyle şeylerden anlama o çağırır ya da annesine söyler çocuğa sen bak diye..
En azından ben öyle düşünüyorum düşünmek de istiyorum

inşaallah saracım ama,bu aydanda pek ümidim yok gibi...

Heee canim benim paralar fatura ve daha önemli ihtiyaclara gitti elimde 30 kaldı o da beni idare etmesi lazım 4 5 gün. Bakalım önumuzdeki günlerde hayırlısı ile alabilirim inasallah.

Kocama kaynosun yanında demem onların ağzına malzeme vermek istemiyom ama öncesinde söylerim.

Benim eltimin havası benim çocuğum olduğunda kendiliginden söndü senin eltilerinde öyle olacak. Ama seninkiler benim eltiler kadar gıcık değildir diye düşünüyorum bünlar acayipdi. Çok çektim ben yaaaa ama şimdi Allaha Şükür konuşmuyoruz 4 5 ayda bir görüyorum evlerinede gitmiyorum.. eşimle aramız onlar yüzünden çok bozulmuştur. En sonunda çok istiyosan git onlarla yaşa dedim o da kesti sesini

Aynı ailede olup küs olmak çok kötü ama ne yapayım ÖBur türlü bana çok laf sokuyordu. Ama kendimi korumak için bunu yapmak zorundaydim. Bi gün Kızkardeşime demişki "herkes diyoki derin'in çocuğu olmuymus" çok zoruma gitmişti

doğru ,faturalar ve önemli ihtiyaçlar varsa önce onları halledeceksin mecbur...alabilirsen alırsın sende,boşver takma kafana..
seni bu kadar üzüyolarsa görüşmememn daha iyi tabii,ama toplumda karşılaştığında merhaban olsun...yoksa yine sen huzursuz olursun..
.benim diğer iki eltim küsler ve düşman gibiler çocukları yüzünden birbirlerine girdiler..ve onların yüzünden bütün aile huzursuz oluyor,böylesi küslükte kötü..ama seninki çok farkıl bir durum sana hak veriyorum..eşinede hayret ettim yani..
vicdansızlar ALLAH onların yüzüne tokat gibi çarptı işte sana hayırlısı ile çocuk vererek...

iri dovuluyo ceviz
yuhhhhh
SEVOŞŞŞŞ nerdesinn

Saglik ocagindaydim cnm

Saglik ocagina gittimdi cnm miracin boy kilo izlenimi vardi normalde asimiz bir yasina kadar bittiydi kör olasica Suriyeliler yyüzünden önümüzdeki ay asi yapilacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…