Hee canim ayniSEVOŞŞ sen nasıl yapıyon bu kömeci benim anlattığım gibimi
adanada dolu,tarlası toprağı olan yerlerde bulursun mutlaka..burda pazardada var zaten çokta uzun sürmüyordu yanlş hatırlamıyosam..Heeeee bulursam yicem
kimmmlerrr,aşama gelecekler zaar..kadın yorgun argın birde misafir ağırlayacak..Saraninda misafiri var bööönn
adanada dolu,tarlası toprağı olan yerlerde bulursun mutlaka..burda pazardada var zaten çokta uzun sürmüyordu yanlş hatırlamıyosam..
kimmmlerrr,aşama gelecekler zaar..kadın yorgun argın birde misafir ağırlayacak..
bebeklere zararı varmıki,tereddüt ediyorsan hiç yeme o zaman...zati martta korunmayı bırakınca miraçı mecbur sütten kesecen herhal o zaman adet olursun zaarHeeer böön aksama
Kiz öyle çok yersem sütten miracada geçer diye korkuyom bir yeşil cay ictik oğlan ishal olduydu
Günaydın kızlar
Hayırlı günler herkese
Evet canim benim bende niye böyle yaptıklarına bir anlam veremedim. Zira kaynos eltim hamileykende emzirirkende ilk önce onu oturturdu sofraya. Bütün milletin içinde derdi gel sen hamilesin ya da gel sen emziriyosun gel once sen ye diye. Ona öyle derdi. Neyse bende bundan sonra yemiycem orda..
Aslında elbise çok böyle satafatli havalı değil ama bana olmuştu karnimi biraz daha az belli ediyordu. O yüzden o elbiseye taktım kafayı. Ama ben alana kadar kalmazsa ne yapacaksam. Bu aralarda bütçeyi sıkıyoruz biraz.
Mikrop getirmiş körolasicalar bizim arabayi tasla çizmişler
merhaba kızlar ılk aşılamamı olucam gonal f ıgne kullanıyorum ve 14 tane yumurtam olustu bu ıyı bısey mı kotu bısey anlamadımm cumartesı ovıtrelle olucam pazartesıde aşılamam olacak sızce tutar mı esımde bır sorun yok sorun bende pcos hastasıyım
Dayimlarin yan evde oturuyorlar karolar bakıyordu arabayi park ederken: 110: erkekler lokum arvatlar b.okum diyorlarmis surtukler
Nar soydum dolaba koydum aksama yerim.
Aliş cizgi film izliyor
1 saat sonra hayırlısı ile uyuturum onu
Dün yoruldum biraz o yüzden bugün dinlenmem lazım
Tarhana çorbası yapiim diyorum ama kim ugrasacak şimdi.
Evi supureyim diyorum
Banyoyu silerim
Yemek yaparım.
Çok şey yapmak istiyorum.
Ama bi taraftanda dinlenmem gerektigini düşünüyorum.
Ütü de var Biraz yapılacak..
Hamileler hamilelik düşünenler kömeç yemez kaynos bilmiyimiii bunuuuuu
ellerine sağlık
yemeği koydum ataşa piştikten sonra anama gidecem oda çok sewer onada götürecem..
inşaallah ama benim rüyalarım hepmi çıkar be kardeşim4 aydır da görüyorum ve adet oluyorum maalesef ...
kız ebegümeciyi nasıl açıklayım,eminim hepsi biliyodur sen biliyon demi
boşverrr deroşum hani bir laf var ya şimdiki aklım olsa asla onları yapmadım kendime bunları yaptırmazdım yada neler yapardım diyeee..keşke olsaydı ama maalese f geriye dönülmüyor o yüzden kimsenin seni üzmesine izin vermiyorsan çok iyi yapıyorsun onlarda kendi fesatlıklarıylaboğuşsunlar..
inşaallah sevinç,4 aydır çıkmadı amahayırlısı..
gerçektenmi kızzzdaha kavruluyor..iyiki söyledin ,ben zaten sevmemde ama yararlı diye yeşil diye yerdim belki..ama pişmişmi diye bakmam ilazım..az öncede bakmıştım
Saraninda misafiri var bööönn
adanada dolu,tarlası toprağı olan yerlerde bulursun mutlaka..burda pazardada var zaten çokta uzun sürmüyordu yanlş hatırlamıyosam..
kimmmlerrr,aşama gelecekler zaar..kadın yorgun argın birde misafir ağırlayacak..
sanada hayırlı günler canım
kıskançlığından çatlıyodur canım ondan
geçmiş olsun canım
sende sorun yoksa tutma ihtimali daha yüksek canım
terbiyesizler bi onlar eksikti ülkemizden
dinlen kızım kendine acı biraz
kaş yapayım derken göz çıkartmasında
tadına baktıysan bişey olmaz canım ama yeme
evet hemde yatılı büyük görümcemle kızı kızı yarın gidecekde inşallah göürmcekde gider hafta sonu dinlenmek istiyorum
kim olabilir canım çalıştığım halde hafta içi gelip gece kalacak tabiki görümcek gerçi bu görümcem öbürlerine nazaran iyidir ama buda çok kafa ütülüyo hiç çekemiyorum ya ama napalım katlanacaz mecbuuuuur
kızla pazara çıktık eşimle öğlen arasında dereotum bitmişti onu aldım kahvaltılarımın vazgeçilmezi oldu taze naneyide suya kattım bu sabah harika oldu nefesimi açtı resmen ama pazarda evde kalmış görümcekleri gördük biri sarılıp öptü küçüğü bi havalarda tavırlı ben tavır yapacakken onlar tavırlarda canımı sıktılar yine sinirden ellerim titriyo şu anda kalbim çarpıyo Allahım bana yardım etsin
Allah kolaylik versin cnm isin zor valla
İnsallah giderde hafta sonu rahat edersin
Yemekler hazirmi
kiskanclarrrr catlasinlarrr insallah
yok canım hangi arada hazırlayacam işteyim ben akşam beşte çıkacam ondan sonra hazırlayacam tavuğu ve eti çıkardım dolaptan ben gidene kadar çözülsün diye senin bahsettiğin pilavı yapacam şehriye çorbası kabak salatası bide kıymalı karışık türlü patlıcan ve fasulye karışık yapacam dolapta kendi yaptığım konservesi var hepsi bir buçuk saatte hazır olur
birde yardım etmezler biliyomusun yiyip içip otururlar sofrayı ben kurar ben kaldırırım
Hep ayni kaderi paylasiyoruz banada kimse yardim etmez yer içer baskoseye otururlarköle koşturur
Bende sabah saglikocagina giderken kaynosa ugradim yol ustugirumcek geldi sonra onun oğluna bakiyorlar öğretmen ya kendisi hoşgeldin dedim ayyy gribim opne dedi aaa oylemi oğlundan uzak dur ozaman dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?