Saol cnm güne gittiğim günaaa ne zaman,geçmiş olsun...
aman napiiim toplumda ne düşünüyorsa düşünsün. Onun ağzı durmuyo yine o etrafda kötüluyi benidoğru ,faturalar ve önemli ihtiyaçlar varsa önce onları halledeceksin mecbur...alabilirsen alırsın sende,boşver takma kafana..
seni bu kadar üzüyolarsa görüşmememn daha iyi tabii,ama toplumda karşılaştığında merhaban olsun...yoksa yine sen huzursuz olursun..
.benim diğer iki eltim küsler ve düşman gibiler çocukları yüzünden birbirlerine girdiler..ve onların yüzünden bütün aile huzursuz oluyor,böylesi küslükte kötü..ama seninki çok farkıl bir durum sana hak veriyorum..eşinede hayret ettim yani..
vicdansızlar ALLAH onların yüzüne tokat gibi çarptı işte sana hayırlısı ile çocuk vererek...
offf bende tartiya goturmek istiyordum ama hep niyetlendim olmadı. En son 4 ay önce yani 1 yaşında götürmüştüm. O zaman 10 kilo civariydi. Ama bu ülkede boy ölçümü yapmiyolar. Çok saçma sürtük bi sistem. Şimdide kilosunu merak ediyom götürum bende. Gram gram alıyorlar bi yaşından sonraAlis kaç kilo boy kaç
maşallah iyi kilosu ve boyuEvet cnm 8500 gr 74 cm cok iyi maasallah
Bu suriyeliler yuzunden kacinci asi bu
abowwwwDayimlarin yan evde oturuyorlar karolar bakıyordu arabayi park ederken: 110: erkekler lokum arvatlar b.okum diyorlarmis surtukler
Nar soydum dolaba koydum aksama yerim.Deroş napiyon
Nar soydum dolaba koydum aksama yerim.
Aliş cizgi film izliyor
1 saat sonra hayırlısı ile uyuturum onu
Dün yoruldum biraz o yüzden bugün dinlenmem lazım
Tarhana çorbası yapiim diyorum ama kim ugrasacak şimdi.
Evi supureyim diyorum
Banyoyu silerim
Yemek yaparım.
Çok şey yapmak istiyorum.
Ama bi taraftanda dinlenmem gerektigini düşünüyorum.
Ütü de var Biraz yapılacak..
Dayimlarin yan evde oturuyorlar karolar bakıyordu arabayi park ederken: 110: erkekler lokum arvatlar b.okum diyorlarmis surtukler
boşver canım sen nasıl mutluysan öyle yap...aman napiiim toplumda ne düşünüyorsa düşünsün. Onun ağzı durmuyo yine o etrafda kötüluyi beni
offf bende tartiya goturmek istiyordum ama hep niyetlendim olmadı. En son 4 ay önce yani 1 yaşında götürmüştüm. O zaman 10 kilo civariydi. Ama bu ülkede boy ölçümü yapmiyolar. Çok saçma sürtük bi sistem. Şimdide kilosunu merak ediyom götürum bende. Gram gram alıyorlar bi yaşından sonra
maşallah iyi kilosu ve boyu
abowwwwsaçma surtik sevinç o taraflarda daha yaygınmislar
hee çıktımdı,eşim dün iş çıkışı kaynoşa gitmişti,oda kömeç göndermiş eşimde çok sever bugün pişir dedi..onu suya ıslatmıştım temizledimiyıkadım doğradım..Beydoş ciktinmi
yapma bover izin ver kendine böönBugün geç birşey yapasim yok
Yemegim var evi bir supureyim bari
sende dinlen kendini yorma bu kadar işi bırakmazsan iş seni bırakmıyor zatiNar soydum dolaba koydum aksama yerim.
Aliş cizgi film izliyor
1 saat sonra hayırlısı ile uyuturum onu
Dün yoruldum biraz o yüzden bugün dinlenmem lazım
Tarhana çorbası yapiim diyorum ama kim ugrasacak şimdi.
Evi supureyim diyorum
Banyoyu silerim
Yemek yaparım.
Çok şey yapmak istiyorum.
Ama bi taraftanda dinlenmem gerektigini düşünüyorum.
Ütü de var Biraz yapılacak..
Nereye gidiyonçıkıyom ben kimse yok zati,varsada gözükmüyor
Rüyalar tersine çıkar derler kuzumbugün yine adet olacağımı gördüm rüyamda canım çok sıkıldı inşaallah tersi çıkar
boşver canım sen nasıl mutluysan öyle yap...
hee çıktımdı,eşim dün iş çıkışı kaynoşa gitmişti,oda kömeç göndermiş eşimde çok sever bugün pişir dedi..onu suya ıslatmıştım temizledimiyıkadım doğradım..
KÖMEÇ nedir diyenlere yazıyorum bunu bildiğiniz EBEGÜMECİ adana da kömeç diyolar
yapma bover izin ver kendine böön
sende dinlen kendini yorma bu kadar işi bırakmazsan iş seni bırakmıyor zati
Tersine cikar insallah cnmbugün yine adet olacağımı gördüm rüyamda canım çok sıkıldı inşaallah tersi çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?