ellerine sağlıkEvi süpurdum
Banyoyu sildim
Mor lahana salatası yaptım kendime
Şimdi oglani uyutuyom ayağimda salliyom
Sonra o salatayi yiycem
yemeği koydum ataşa piştikten sonra anama gidecem oda çok sewer onada götürecem..Nereye gidiyon
Ne iş gorucen böön
inşaallah ama benim rüyalarım hepmi çıkar be kardeşim4 aydır da görüyorum ve adet oluyorum maalesef ...Rüyalar tersine çıkar derler kuzum
Sıkma canını şimdiden
Zaten daha var senin bata
Inşallah hamissindir hayırlısıyla.
kız ebegümeciyi nasıl açıklayım,eminim hepsi biliyodur sen biliyon deminapiiim canim az fitne fesat insan az huzursuzluk demek.. bakalım Allahda biliyo yaa içimi. Ben hep iyi düşündüm herkes için. Ama artık hiçbişey düşünmek istemiyorum. Şuanda huzurluyum geçmişe bakarakdan Allahıma binlerce şükür. Arada puruzler oluyor ama normal o da
Ebegumeci ni de bilmezler şimdi
Onu da aciklasaydin..
işleri yaptım biraz
inşaallah sevinç,4 aydır çıkmadı amaTersine cikar insallah cnm
gerçektenmi kızzzKömeci kavurdunmu Beydoş bende böreğini severim sen sakin yeme haaaa hemileye düşük yaptiriyor kesinlikle yasak içindessöktürücü etken maddesi varrr insallah yememisdir beydossss
Anaaa iyiki soylemissin canim..Hamileler hamilelik düşünenler kömeç yemez kaynos bilmiyimiii bunuuuuu
yok kız bilmez günahını almayım şimdi...hem bilsede kaynoşum daha bilmiyor çocuk yapmak için uğraştığımızı..Hamileler hamilelik düşünenler kömeç yemez kaynos bilmiyimiii bunuuuuu
yok yok daha yemedim iyiki geri gelip bakmışım buraya yoksa yiyebilirdimAnaaa iyiki soylemissin canim..
Tabi beydos yememisse
Yoooo bilmiyomellerine sağlık
yemeği koydum ataşa piştikten sonra anama gidecem oda çok sewer onada götürecem..
inşaallah ama benim rüyalarım hepmi çıkar be kardeşim4 aydır da görüyorum ve adet oluyorum maalesef ...
kız ebegümeciyi nasıl açıklayım,eminim hepsi biliyodur sen biliyon demi
boşverrr deroşum hani bir laf var ya şimdiki aklım olsa asla onları yapmadım kendime bunları yaptırmazdım yada neler yapardım diyeee..keşke olsaydı ama maalese f geriye dönülmüyor o yüzden kimsenin seni üzmesine izin vermiyorsan çok iyi yapıyorsun onlarda kendi fesatlıklarıylaboğuşsunlar..
inşaallah sevinç,4 aydır çıkmadı amahayırlısı..
gerçektenmi kızzzdaha kavruluyor..iyiki söyledin ,ben zaten sevmemde ama yararlı diye yeşil diye yerdim belki..ama pişmişmi diye bakmam ilazım..az öncede bakmıştım
ayyy deroş seni yirim yirimYoooo bilmiyom
yok kız bilmez günahını almayım şimdi...hem bilsede kaynoşum daha bilmiyor çocuk yapmak için uğraştığımızı..
tamam yemem sewmiyom zati,pişmişmi deyi bakmayımmıKizzz ben hamisken kaynos boreeeeni yaptiydi sen yeme dediydi TV de Saracoğlu dedi sakin yime
vay anasınıÇok faydali bir bitki ama içeriyi temizliyor sökturuyorrrr
bölümümü sormuştun unutmuşum yazmayı
istanbul üniv. hukuk büro yönetimi ve sekreterliği cnm
nolduki kuşum kötü bişi yok ortada sen olduğun gibi devam et
ben senin her msjını okurum lakin her msjına cvp yazmam, çünkü geçmişi okuyamadığından cvp yazmıyorsu
sana özell bişi söyliceksem başa adını yazıyorum.
ha bak ne dicem şindik; benim sana söylediğim 399 luk süpürge sessiz değilmiş meğer ondan öyle ucuzmuş
bugün mağazaya gittim
sessiz ve toz ttorbalı olan süpürge 600 küsur
ama olsun kocam yine de alcak
vallahi ya vicdanı olan önce gebe karıyıı yemek dyedirir
bence sen normal düşünüyosun, gebe kadın beklicek millet yemek yicek ne ayıp
o elbise topiğimizin bayrağını imgelein bundan sonra, alınca resmini kesin paylaş bizimle
tpiğin ilk sayfasına koyalım
--------
aynen aynı binada oturmak pek bişiyi değişitrmiyo
aynı evin içinde gibisin hergün zırt pırt görüyosun
aslında benim kaynoş iyi biridir
düşüncesizlikleri ve fikirsizlikleri çok fazladır lakin geçinilmicek bi kadın değil
onunla pek bi sıkıntım yokyani
sıkıntım eşimin biyolojik babasıyla
esasında babası olduğunu dşünmüyorum lakin öyle birinden baba olmaz
huzurumuzu kaçıran en büyük sebep
gozunaydin gule gule kullan alinca haber et yorumlarini yazama olsunkocam yine de alcak
he iyi fikirCigne tukur
Heeeee bulursam yicemhe iyi fikir
kız sen yesene o zaman bundan bol, bol çabuk adet olmana yardımcı olur belki,zaten tam mevsimi
Mercimek corbasi etli patates yemegi pilav et sote yaptim yanina kabak salatasi ve yesillik salatasi yapicam bu kadar tahlil sonucum cikmis bira dinleneyim dus alip cikarim babamlarida alip doneriz yine bisuru seye cevap yamam lazim okudum ama vakit yok sizi seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?