Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Evi süpurdum
Banyoyu sildim
Mor lahana salatası yaptım kendime
Şimdi oglani uyutuyom ayağimda salliyom

Sonra o salatayi yiycem
ellerine sağlık
Nereye gidiyon
Ne iş gorucen böön
yemeği koydum ataşa piştikten sonra anama gidecem oda çok sewer onada götürecem..
Rüyalar tersine çıkar derler kuzum
Sıkma canını şimdiden
Zaten daha var senin bata
Inşallah hamissindir hayırlısıyla.
inşaallah ama benim rüyalarım hepmi çıkar be kardeşim4 aydır da görüyorum ve adet oluyorum maalesef ...
kız ebegümeciyi nasıl açıklayım,eminim hepsi biliyodur sen biliyon demi

boşverrr deroşum hani bir laf var ya şimdiki aklım olsa asla onları yapmadım kendime bunları yaptırmazdım yada neler yapardım diyeee..keşke olsaydı ama maalese f geriye dönülmüyor o yüzden kimsenin seni üzmesine izin vermiyorsan çok iyi yapıyorsun onlarda kendi fesatlıklarıylaboğuşsunlar..

Tersine cikar insallah cnm
inşaallah sevinç,4 aydır çıkmadı amahayırlısı..
Kömeci kavurdunmu Beydoş bende böreğini severim sen sakin yeme haaaa hemileye düşük yaptiriyor kesinlikle yasak içindessöktürücü etken maddesi varrr insallah yememisdir beydossss
gerçektenmi kızzzdaha kavruluyor..iyiki söyledin ,ben zaten sevmemde ama yararlı diye yeşil diye yerdim belki..ama pişmişmi diye bakmam ilazım..az öncede bakmıştım

Yoooo bilmiyom

ayyy deroş seni yirim yirim
olabilir ya herkes bilmeyebilir,bu kömeç yani ebegümeci bu mevsimde genelde topraklı alnda kendiliğinden bile biten,yararlı uzun saplı ve sapların ucunda yeşil yapraklaı olan bir bitki...ben ince,ince doğrayıp bol soğan yağ ve biber salçasıyla pişene kadar kavuruyorum ..pişincede az karabiber ve pulbiber atıyorum,böreğini yapanda var..yanında yoğurt ve turşuyla turpla salatayla yeniyoranlatabildimmi bilmiyom..

benim mönüm hazır
mercimek çırbası,kömeç kavurması,yoğurt yurşu
annemde de ekşili köfte yapılacak büyük bir ihtimalle, bir tabak ta bana gelir bende onu yirim

CigTE="beydagli, post: 37885343, member: 306680"]tamam yemem sewmiyom zati,pişmişmi deyi bakmayımmı

vay anasını[/QUOTE]
Cigne tukur

ama olsunkocam yine de alcak
gozunaydin gule gule kullan alinca haber et yorumlarini yaz

Mercimek corbasi etli patates yemegi pilav et sote yaptim yanina kabak salatasi ve yesillik salatasi yapicam bu kadar tahlil sonucum cikmis bira dinleneyim dus alip cikarim babamlarida alip doneriz yine bisuru seye cevap yamam lazim okudum ama vakit yok sizi seviyorum

hani et yemiyidiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…