Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

işten mi kaçtın . kaçarken evden çıkmadın yani.
o zamans enin yokluğunu evdekiler hemen anlamamştır

işten mi kaçtın . kaçarken evden çıkmadın yani.
o zamans enin yokluğunu evdekiler hemen anlamamştır

yok canım eşim izmire gelmişti ben gelme dediğim halde küstük çünkü ayrılmıştık ama o herşeye rağmen konuşmak için geldi.... bende işten izin alıp buluştum ama mesafeliydim 8 ay olmuştu ayrıydık neyse sonra beni ikna ettimi desm kandırdımı desem işte konuşurken dediki 4 ay sonrası için kaçalım dedi bende dedimki neden 4 ay sonrası yoksa o an dese zaten gitmem ama merak ettim işte oda dedi evi hazırlayacam dedi bende tamam dedim ve o gün kararımızı verdik...ama kaçtığımız gün işe gidiyorum diyip evden çıktım ama işten ayrılmıştım kimse bilmiyordu tabi eşimle sahilde dolaştık herkes evden çıkıncada geri gelip eşyalarımı alıp atlayıp arabaya geldim tabiki akşama olupta eve gelmeyince anladılar ama iş işten çoktan geçmişti ben bursaya gelmiştim bile

başak kız seni karıştırıyom bu resmi koydun ikidir sen değilsin gibi geliyor az önceki cevabıda gamzelala yazdım sandım senmişsin

başak kız seni karıştırıyom bu resmi koydun ikidir sen değilsin gibi geliyor az önceki cevabıda gamzelala yazdım sandım senmişsin
he yaaa gamze den kıskandım yeniyıl avatarı koydum ya ondandır. ama benim ki pispisi unutma

seni aradıklarında tepkileri ne oldu ne dediler sana

seni aradıklarında tepkileri ne oldu ne dediler sana

kartlı telefondak aradık tabi cepmi vardı 14 yıl önce ne bağırmak ne bağırmak tabi ben konuşmadım eşim konuştu ben biraz donar kalırım öyle durumda konuşamam
babam polise haber verecek olmuş 22 yaşındayım polis ne yapacakki zaten geldiğimiz arabanın şoförü emekli polisti polis nezaretinde geldim diye övünürüm hem ben isteyerek gelmişim polis ne yapabilir

ayy ne zor zamanlarmıştır dimi.
düşünemiyorum yaa:18: keşke yapmasaydım dedin mi o anda

ayy ne zor zamanlarmıştır dimi.
düşünemiyorum yaa:18: keşke yapmasaydım dedin mi o anda

hiç aklımdan geçmedi öyle birşey eşimle ilgili verdiğim kararların hepsindende memnunum hiç yapmasaydım dediğim birşey olmadı ne o zaman nede şimdi

hiç aklımdan geçmedi öyle birşey eşimle ilgili verdiğim kararların hepsindende memnunum hiç yapmasaydım dediğim birşey olmadı ne o zaman nede şimdi
ohh ne güzel içim açıldı
ben bilem çok kızmışımdır kendime niye evlendm diye. bazen oluyo ya çileden çıktığın zamanlar.
ben vurmuşumdur kafamı duvarlara evlenmiyeydim diye

günaydın kızlarrr........mutlu mutlu en mutlu günler sizlerle olsunnnnnnn....nasılsınızzz??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…